На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 925
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Я да се запиша и аз, че вярно ще стане ноември докато изпишем тази тема.

Така като гледам Калин е джуджето на групата - Тежи 8,500 и е около 73 см. За ръста го очаквах ама не знам защо така не пълнее като яде като разпран.

За говоренето казва само едно не-не, което значи искам вода, да ям и т.н. каквото посочи. Иначе ме разбира като му говоря - затваря вратата, носи топката, показва си корема като се пляска гордо с двете ръце по него и последното му забавление е да прибира дрехите на батко си в коша за пране - чисти, мръсни няма значение.
Ходи на ясла и за сега се справя добре а пък аз другия петък съм на работа и ми едно депресивно...
Това от нас за сега.

# 481
  • Велико Търново
Ние възглавница не ползваме. На баткото му сложих на година и половина, може би и на Филип ще му я сложа тогава.
На година бяхме 8,900 г и 78 см. На 7 месеца  бяхме 8,600 г и като ни почнаха стомашно-чревните проблеми и взехме да връщаме на тегло, чак на годинката наддадохме над тези 8,600 г.
За прохождането - сам проходи без да разберем. Веднъж се пусна и искаше да тръгне, но веднага падна - просто защото никога не беше правил дори крачка, чак се изумих какво искаше да прави - после с уокъра в стаята насам натам и изведнъж се пусна от един стол и направи няколко крачки - даже и не разбрахме как стана. Сега от скоро време забелязвам, че се изправя сам без никаква опора, което при баткото беше много по-късно.
Думичките - казва мама, тата, и иж (виж), когато иска да покаже нещо. Но пък команди изпълнява всякакви  Mr. Green, като малко дистанционно е.

# 482
  • гр. Стара Загора
на година беше 10кг и 78см... сега незнам колко ще е... на консултация сме началото на февруари...
иначе ние пак сме при нашите в града, но за жалост е лошо времето и не може да излизаме, но поне Майя е сред повече хора... когато дойдем тук винаги научава доста нови неща... докато на село учим нещата по 2-3 седм....
друго предимство е, че си хапва доста добре... изяжда си порциите повечето пъти, докато като сме само двете не мога да я накарам да яде... в града я храним седнала на дивана, гледайки БУУУУ през прозореца...
сега тя е доста по-весела и по-малко мрънкаща... а и аз съм доста по-спокойна... иначе като сме сами ми избиват балансите често...

за думичките - казва си мама само като е сърдита или цирикаща, казва па-па за патенце и пилинце, бууу за кола, за котката казва Къъъъх, за тигърчето и лъвчето казва - ааааар/с френско р/... за др не се сещам сега...

желая ви спокойна и весела седмица

# 483
Някакви идеи дайте за следобеден десерт, че трябва да избягваме прясно и кисело мляко известно време, да се затегне коремчето вече.

# 484
  • Велико Търново
Някакви идеи дайте за следобеден десерт, че трябва да избягваме прясно и кисело мляко известно време, да се затегне коремчето вече.

Кисел с пресни плодове, Безмлечни каши с пресни плодове

# 485
  • София
Овесени ядки с плод, кус кус, натрошени бисквити с пасиран плод.

# 486
  • DE
Рисунка, моят син от известно време насам ми взима телефона и казва "Къххххх". Чудя се и се мая какво иска и сега от теб разбрах, че иска да му пусна говорящата котка. Simple Smile И как така Къххх е котка?

# 487
Овесените ядки разхлабват.
За затягане е по-добре да се дава ориз - в този случай само леко подсладен, сварен във вода.
Може и попара със сирене и препечена филийка, кашички с грис, морковена каша, нишестени кремчета, в които вместо мляко се ползва компот от шипки или дренки.

# 488
  • гр. Стара Загора
мимоза... мисля, че къх е котка, защото /поне аз така чувам моята котка/ когато е изплашена и казва кхъъъъъ... нали се сещаш...
първоначално майка ми ползваше къх за нещо, което е забранено - като контакт и котката... и двете думи започват с К... и на двете неща казва къх... иди, че ги разбери...
иначе моето детенце за няколко дни се научи доста нови неща да казва... вече различава пате и пиле - едното е па-па а др пи-пи... и започна на кучето да казва бау -бау...
определено с моето дете не сме създадени да живеем самички...

# 489
pincher, хич и не се надявай Калин да е дребса на групата, водим ви с много!
Ния е много дребна и слаба, но подвижна, усмихната и здрава. Ок съм с това, че ще е миньонче.

За възглавницата, скоро купихме нисичка, от мемори пяна, мисля че на Бертони, беше на много добра цена. Не бих казала, че Ния я ползва, заспива върху нея само когато е много уморена.

За думите, бърбори си там нещо, броят се на пръсти нещата, които нарича по точно определен начин, за мен по-важното е, че вече мога да си общувам с нея. Отдавна чаках този момент, а ще става и по-хубаво.

PucyHka , не знам как да коментирам , че не сте създадени да живеете самички...все пак нали сте с татко и на Майя, а и там е вашият дом. Може би просто не успяваш да се организираш вкъщи?Аз си имам мнение за твоята ситуация, но ще се въздържа да коментирам нататък...

Сега да попитам...Ния от известно време се случва да се подсече. И то при положение, че съм видяла и измила дупето веднага. Не разбирам на какво се дължи. До този момент не се е случвало. При вас как е тази част?
И още нещо щях да питам, но забравих какво:). Хайде толкова от нас с Нийчо, целувки на всички и хубави дни!

# 490
Здравейте,
аз отдавна не съм писала, но сега ще се отчета на бързо.
Вики проходи в началото на декември, прощъпалник още не сме правили и не знам кога ще направим Simple Smile
pincher, на годинка Вики беше 8кг и 73см Simple Smile
думички, чак не казва. Далече сме от смисленото говорене  Rolling Eyes
Рисунка, всичко е въпрос на нагласа, ние също сме сами в 90% от времето. Сами си прекарваме времето с Вики, още повече сега в зимния период. Да не говоря че се преместихме в нов квартал, никой не познавам и така..... Не е лесно, но ще се справим и с това Simple Smile Никой не обича да е сам!
Хеликаза, чела съм че урината става по силна при зъбоникнене и може от това да се подсича. Вики напоследък също доста често се зачервява, въпреки всичките ми усилия Simple Smile

# 491

Хеликаза, чела съм че урината става по силна при зъбоникнене и може от това да се подсича. Вики напоследък също доста често се зачервява, въпреки всичките ми усилия Simple Smile
Така е. На нас като ни тръгнат сополите, лигите и започне да избива зъб веднага дупето се зачервява. Колкото и да го мия, мажа и т.н. то си е червеничко.

# 492
  • София

Рисунка, всичко е въпрос на нагласа, ние също сме сами в 90% от времето. Сами си прекарваме времето с Вики, още повече сега в зимния период. Да не говоря че се преместихме в нов квартал, никой не познавам и така..... Не е лесно, но ще се справим и с това Simple Smile Никой не обича да е сам!
Как ти се побра в клавиатурата да напишеш, че никой не познаваш Twisted Evil
Иначе Ема ако иска да научи нещо, го учи от раз, ако се заинати и за месец няма да го направи  Mr. Green Знае хиляда глупости - при молба си мие корема, чеше си главата, кашля, ходи като стара баба прегърбена, плези се, показва с кои уши не слуша, на колко години е, колко голяма ще порасне и какво ли още не, но само ако е на кеф Naughty Crossing Arms

# 493

Добре де, поизлъгах малко  Mr. Green

# 494
  • София

Добре де, поизлъгах малко  Mr. Green
Макар че е вярно, че се водим в различни квартали Laughing

Общи условия

Активация на акаунт