На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 618
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Леле какви неща описвате за прощъпулник Embarassed, аз чак толкоз не съм се "втелясвала"- кой ден, да е проходила стабилно, питка за стабилно кръстче, да мисля и пиша предметите и т.н. Май за мен това не е толкова важен момент - самият прощъпулник, важно е това, че детенцето е проходило и е навлязло в нов етап от развитието си. Но ви се радвам, че толкова сте се постарали - хем удоволствие за вас, хем интересно за бебето. Нашия бе веднага след като проходи - 10 мес., наредих предмети (с цел), две питки, една за търкаляне, а др за ядене. Моето си хващаше питката, колкото и пъти да го пускаме, е и клавиатурата, но първо питката и си похапна.
За памперс гащи мисля налято да й слагам, моята не пишка много често, само понякога се случва да е доста пълен памперса, не е обезводнена - пие вода, от няколко дни сок и суче Laughing.

# 571
  • Горна Оряховица
Ние нашия го направихме месец след прохождането - пусна се на 1,12, а прощъпулника на 1,01. Изобщо незнам каква е била фазата на луната, че даже не помня и какъв ден беше. Просто такива бяха обстоятелствата и единствено в този ден трябваше.
Иначе на 1г. и 3м. тежи 11,500 и е висок 83см. С гърнето сме до никъде. Ама аз не го и слагам. Един път пишка на 1 час, после след 20 мин. Не мога да му хвана реда  Laughing

# 572
Лелееее като чета какви неща сте гледали.... Аз просто се събудих една сутрин, делничен ден, направих питка, вечерта като се прибра таткото, дойдоха бабата и дядото, наредих 5- 6 неща на една табуретка и го пуснах да си избере нещо. Супер импровизирано, без гости и излишен шум. Нито помня какъв ден от седмицата беше, нито сме тичали докато си хапвахме питката, а най- малко знам каква е била фазата на луната  Mr. Green
Олег проходи на 04.10, а прощъпулника го направих поне 1 месец след това, защото той в началото ходеше само на вън, а в къщи си лазеше.

# 573
Бебка проходи на 10-11 месеца и веднага и направихме питка, макар и да се клатушкаше като пате. Отпечатахме и крачето преди да опечем питката и после я търкулнахме към наредените предмети. Избрахме ги като за момиченце - паричка, гердан, учебник, слушалка. После почерпихме /тичайки до тях  Wink/ приятели и съседи с питка и сладкиши.
Гърне ползва от няколко месеца, като и се доходи казва пууу и ходи до гърнето. В началото /почнахме към седмия месец/ я слагахме след сън и след нахранване, давахме и да прелива вода с чашки в едно легенче, докато е седнала на гърнето, хареса и`,  и свикна много лесно.

# 574
Честита Баба Марта

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 07:40 от vladiii

# 575
Честита Баба Марта на всички малчугани! Да са бели и червени, весели, засмени!
Симката не търпи нито една мартеница и от сутринта се дебнем поне едно конче на ръката да остави, че Баба Марта ще се разсърди Laughing

# 576
Честита баба Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени!
И моята госпожичка не търпи нито една мартеничка - ни за ръка, ни герданче, сложих и само две на шубата, че не стои мн с нея и там се застояха Laughing.

# 577
Честита Баба Марта!Желая  много здраве и късмет на малките,на мамите и на целите Ви семейства!!!
  bouquet Hug Hug Hug

# 578
  • Добрич
Честита Баба Марта!

# 579
  • София
Взех, че смених, заглавието на темата, че то за втория рд дойде време... Twisted Evil

# 580
  • Добрич
Честит празник!  bg

Много свежо заглавие! Време беше за промяна  Simple Smile

# 581
  • Горна Оряховица
Поздравления Бубче - заглавието е страхотно  bouquet

# 582
‎135 години от Освобождението на България. Честит празник, момичета!

Бубче, това заглавие е  newsm74. Наистина беше време за промяна. Много добре го караме с една тема можем да изкараме година  smile3534

# 583
  • София
Ние мислим за форумския сървър и затова внимаваме да не го товарим Joy

# 584
Много свежо заглавие! То настана хубавото време и все по разходки, дом работа и деня - свършил Simple Smile. Моето дете все още спи по 2 пъти на ден, понякога 30 мин, а др път 2 часа. Изобщо не става за ясла, с този нейн безрежим Laughing. Ама и аз скоро на ясла няма да я пускам, иска ми се направо в 1 група, догодина. Как са ходещите на ясла, разкажете, как се адаптираха?

Общи условия

Активация на акаунт