На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 614
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от нас...Иван вече е голям мъж на 1 год( и 4 месеца сме-проходихме отдавна на 1г и 1 месец почти в края на месеца.Смятам сега да правя прощъпулник защото до сега все имахме някакви други ангажименти и и с тези грипове все бях на щрек. На последната консултация преди 2 месеца бяхме 12.500 кг и 82 см.Мъчат ни кътниците до сега имаме 2.Станал е много раздразнителен и ако не е неговата оревава блока.Това е за сега .Целувки на дечицатаи до скоро.Напоследък все нямам време да пиша тук.

# 586
Ехооо  Hug

Днес е ден за прошка, простете и тук, момичета!

Ние сме вече с цееели 5 зъба, от вчера се опитва да излезе номер 6. Озъби се и мойто човече, дето толкова зор му давах.  Grinning

Болни сме, обаче. И двамата.  Tired
Той май си лепна вирус от клиниката, аз настинах.
И сега си кашляме в двуглас. Нищо ново. Simple Smile

Хубав ден, и дано скоро се стопли времето!

# 587
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!
А ние сме с варицела. Баткото ни я донесе от градината и като по учебник на 13ия ден и Филип се разболя. С ужасно много пъпки, по лицето ги броих около 50-ина, но вече погарят. Без температура минахме и без неспокойство. Вече отминава - седми ден ни е.
Иначе се кърмим още, от скоро махнах обедното кърмене, останаха сутрин, следобед, вечер и през нощта колкото дойде.
С осем зъба сме. От скоро ядем и храната от Детска кухня, което много ме радва, защото все пак това е един преход към Яслата наесен.
Поздрави и усмихнат ден! Hug

# 588
Мами здравейте,искам да Ви попитам има ли такива,измежду вас,който не са сложили още ваксината на 13-тия месец?
Благодаря предварително!!!   Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 589
Ние още не сме. МНого изоставаме с ваксините. Личната не е казвала това да е проблем.
Ти не искаш да я слагате още или и вие по други причини отлагате?

Мисля си, че малко се попресоли манджата покрай тази ваксина. Не че разбира се не съм чела за реакции, но всички около мен наистина много се притесняват от нея. Все пак, реакциите са много редки.

# 590
Отлагам я защото съм на работа ,от скоро съм назначена и не ми се иска да взимам отпуск,а ми се иска да съм вкъщи след като я сложим ,за да реагирам ако има температура ....   Hug Hug

# 591
  • София
Те реакциите от тази ваксина могат да се проявят веднага, може и до 10-15 дена, така, че не взимай отпуска веднага след нея, Ема вдигна 40,4 Т още на следвашия ден, 3 дена държа висока Т, после се изрина и след 2 дена с обрив се оправи. Стискам палци, да мине безпроблемно, но те съветвам да не отлагаш още дълго, защото пък ще наближи последната, а е хубааво да си мине време му МПРто и последната ваксина Peace

# 592
Благодаря за отговорите и за съвета,а как сваляхте тази висока температура?    bouquet

# 593
  • София
Тази с Хексалгин, до 39,5 свалям с нурофен, до 38,5 не давам нищо и мноооооого течности.

# 594
Мерси ,аз съм много страхлива и над 38 почвам да треперя и да се паникьосвам....

# 595
  • Велико Търново
Ние не сме слагали тази и реваксинацията на двойната която е  ... май на 11 месеца. Още отначало закъснявяхме с ваксините, а от декември чакахме да се разболеем от варицела и затова отлагахме. Минахме варицелата и от следващия месец или последващия ще ги слагаме.

# 596
Ние също вървим доста назад с ваксините. Липсват тези от 12 месец и 13 месец. Трябваше да ги сложим януари, но малчо се разболя от рубеола и ЛЛ каза, че ще трябва да изчакаме около 2- 3 месеца. Дано ги сажим вече, че доста ги отложихме.

# 597
И ние не сме сложили още тази на 13 месеца, трябваше да я сложим през януари, но нещо много ме е страх .... страх не страх крайно време е да я сложим вече

На вън вече е пролетно  Grinning

Хубава седмица на всички!!!

# 598
Ние я сложихме, на 8ми я ден след поставянето вдигна Т, около 38, не повече. Два дни беше по кисела и с Т, и всичко отмина. Разбира се, не е задължително изобщо да има каквито и да е реакции Simple Smile

# 599
  • Горна Оряховица
Ние малко я забавихме, защото беше болен, но пък никаква реакция не получи. Не е вдигал Т, нито е бил кисел. Общо взето като всички ваксини нямахме проблеми. Сега в петък на 5ти ще сложим и последната и приключваме за сега.

Общи условия

Активация на акаунт