На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 610
  • 745
  •   2
Отговори
# 600
Ами и ние много закъсняхме с тази ваксина, сложихме я преди две седмици, защото лекарката ни посъветва да изчакаме гриповете и като се стопли времето. Да чукна на дърво реакция нямаше никаква, сега ни остава реимунизацията следващият месец и приключваме.

# 601
Здравейте и от нас!Темичката се раздвижила Simple Smile

Да кажа и аз за ваксините ..... до сега не сме пропускали/отлагали ваксини.Всички са му сложени.Не е имало абсолютно никакви реакции,да чукна на дърво и аз.

Хубав ден на всички  Hug

# 602
И ние досега не сме отлагали ваксини. Нямали сме никакви проблеми след тях, нито температура, нито кисели, само малко сънливост при първата. След 17 април ни предстои тази, която е на 16 мес., но ще я слагаме на 1г и 6 мес- така процедира педито ни.
На болните да оздравяват и мн слънце за разходки пожелаваме Sunglasses.

# 603
Хей!
Никакви ви няма в последните две седмици. Надявам се да е заради хубавото време и да сте по разходки.
Исках да ви питам за ходенето на море. Купувахте ли бански на малките? Какви?
И въобще как процедирахте с излагането на слънце?

# 604
Ей какво хубаво въпросче, точно се въранхме от море ние. Та и миналата година и тази аз купувам бански на моето момиче. Миналатa година карахме с бански, само долница с вградена пелена i отгоре тениска, а сега беше с цял как да кажа екип, който предлага  защита от УВ-лъчи, фактор 80. Много съм доволна и от двата вида, особено от втория, при който не са налага и да се майе детето с крем или мляко.

Смятам така да процедирам и през следващите ваканции.

http://www.amazon.de/i-play-Schwimmwindel-Badehose-M%C3%A4dchen- … hen/dp/B00BDH0CNE

http://shop.ezentrum.de/4546101/zQkwN7ftUyGNH13c6xV10HNb2drZCi/4 … 37&rowitems=6

# 605
Аз взимах и миналата година цял бански, смятам и тази да си има Simple Smile
happy_r, този екип е страхотен и цената му е страховита  Mr. Green .

# 606
И ние имаме такъв с ръкавчета и крачоли, с 50+ защита е и е с МакКуин   Mr. Green Подарък ни е от едни познати, които живеят в Швеция, тази година ще ни свърши работа.

# 607
Момичета аз търся точно такъв...или поне ми се иска. А как процедирате с изсъхването на банския? Събличате и сушите или имате поне два? Как стои въпроса с пелените под банския?

Също така, как се справяте ходенето по нужда на плажа? На малките, не на възрастните Grinning

Момичетата от България, виждали ли сте да се предлагат тук такива екипчета?

# 608
Ами ние имаме един. Как ще процедирам с изсъхването- незнам. Мин. година го водех на плаж само рано сутрин и късно следобед, седеше само под чадъра, затова и изкарахме само с боди и памперси за вода, но те задържат само голямата работа, пишканото го изпускат. Сигурно и тази година ще купя от тях.
Беше лесно мин. лято. Той беше само на 7 месеца и си седеше кротко, нооооо сега незная как ще се справим с нашата дивотия, та той на място не се спира. Точно затова разчитам точно на този бански, а и ми обещаха, че ще ми пратят и шапка към него, която не я е имало налична в магазина, когато са го купили.

# 609
  • София
В амазон ги гледам на доста нормални цени:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … rds=uv%20swimwear
Иначе аз имам цели бански и мажа с 50+ фактор, смятам за напълно достатъчно като грижа и за двете, винаги след къпане в морето мажа, мокър бански не оставям върху детето и за секунда след излизане, до тоалетна си ходят в хотела, под банския съвсем спокойно си обувам памперс.
Ние сме на море в средата на юни в Гърция, вече едвам го дочаквам, толкова ми се почиваааа Mr. Green
П.П. Ето и в български сайт: http://detelina.bg/productv/1804/detski-tsyal-pluven-kostyum-kal … -104-momiche.html

# 610
Момичета, аз мисля, че значението на думата “почивка“ с деца на 1,5г. се променя значително Wink Е след 11 дни, аз се радвах да се прибера у дома, да отида на работа и да си почина. То не беше бягане, пързаляне, басейн... ако не се бяхме организирали с баща и на смени да я гледаме и една свободна минута нямаше да имам за себе си и за почивка.

Иначе аз имах два бански със себе си, да сменям, както и от тези памперси за вода. Целият екип съхне много бързо, банският малко по/бавно ама става. Пелените както е описано по-горе задържат големи нужди и не се напояват така с вода както обикновените памперси.

Хайде   Nature Sunny за всички и пак да ства време за   grinning039

# 611
Честит празник на всички малки големи цветя, храсти и дръвчета   bouquet Да сти живи и здрави, много щастливи и горди със своето име  newsm51

# 612
Честито на всички празнуващи и от нас!

# 613
Здравейте..пак да припомним менютата на децата си?
Ние сме на година и 6 месеца и все по-рядко ядем манджи..иска сандвичи....и разни филии.....не иска супи, не иска нищо..това е отскоро:(

# 614
  • DE
Моят син яде всичко с изключение на сирене, прясно мляко и кашкавал. Вече и на вид ги познава и не можем да го излъжем;) По едно време не идкаше да ми яде супите и като го пооставих малко гладен, прояде. Вашите деца говорят ли? Мартин не казва нищичко с изключение на ма ма. Едно такова ми е притеснено.. Все още пие мляко през нощта, инати се, ляга по земята, реве за всичко, не признава думата НЕ. Спи при мен на спалнята и се чудя кога ще е удачно да му обзаведа собствена стая.

Общи условия

Активация на акаунт