На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 834
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Тц, тц, тц... От 04.10 никой не е писал. Хайде момичета, времето и без това се скапа  Confused
Овесени ядки купувам фини и ги накисвам или в киселото мляко или във водичка. Не вземам специално бебешки.
За гърнето- направих опити няколко пъти, безуспешни. Дори секунда не седи на него. Като се замисля и какво изпитание е смяната на памперс и обличането, направо не ми се занимава. Това означава, че ако сега тръгна да го уча на гърне, по цял ден само това да правя. Като сложим по 15 мин. на всяко обуване и събуване, а и неистовите писъци, направо ми се отщява  ooooh! Има време, няма не научено дете  Peace
Аз да питам- какво се прави с питката на прощъпулника? Чичко гугъл ми дава много различна информация. Давали се парчета на съседите; само гостите трябвало да си отчупят от нея и докато си изядат парчето трябвало да ходят бързо като внимават да не се спънат; давали се парчета на по- големи, вече ходещи деца и те трябвало да тичат с парчето в ръка и т.н. и т.н.
Всъщност не зная точно кога ще правя прощъпулника, защото и Олег като Ема предпочита да се предвижва лазейки. Ходи само на вън.
Хубав ден от мен  Hug и хайде да пораздвижим темичката  Wink

# 136
За прощъпулника не съм много на ясно. Всеки отпразнува прохождането по различен начин.
Лично аз на баткото го направихме в майка ми, защото проходи там и набързо омесих питка и я раздадох бягайки по комшии.
Аз имам друг въпрос свързан с наближаването на рождените дни как ще празнувате, къде,гости, подаръци всичко.

# 137
Здравейте, мадами! Да не се чудите- аз съм Таньорчето. Реших малко да сменя ника.  Wink
Бомба паднала тука, всеки по задачки.  Wink
Моите момичета от 4-5 дни са болни- сополки, Т, закашляне. Уж са на оправяне, ама да видим.
Ния се сдоби със зъби номер 3 и 4 и започна много да ме хапе. На мен ми се приплаква, а тя ми се хили. Бях започнала да я отбивам, но се разболя, загуби апетит и пак вкарах гърдите в действие. Днес, обаче, пак прекратявам, ако Нийчето не е решило друго, разбира се.  Mr. Green От седмица започна да спи само по веднъж заедно с кака си. Абе, голямо момиче е вече.  Laughing
За овесените ядки- давам и фини, и обикновени. Повечето пъти ги варя, но може и само накиснати в мляко, вода, сокче, плодово пюре. Предлагам ги с кисело мляко и плодово пюре/настърган пресен плод.
Прощъпулник и РД на каката правих заедно, но Ния надали ще е проходила до 1-вия си рожден ден. Смятам пак да празнуваме с близки роднини вкъщи. Сега се ровя в нета за подаръци, украси, тоалет, торта. Мисля да й направя тематичен РД. Идеите ми за подаръци са образователен център, занимателна масичка, люлеещо конче, батут... В последствие може и нещо друго да изникне.

# 138
Момичета, водили ли те децата за проба Манту и къде?

На на предния път лекарката го гледа и каза, че белега не е много ясен, и затова ще ни прати за проба, в диспанера, но къде е това, от Надежда ме.За колко време става изследването, от пръстчето ли е взема проба.

А как обличате децата тия дни?

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 12:24 от silvanchence

# 139
  • гр. Стара Загора
уууффф.... и аз вече се чудя как да я обличам... днес бе облечена с боди-потник, блуза с дълго ръкавче и суичър, като бе постоянно с качулка... бе с чорапогащник и чорапки, и обувки... все са ѝ студени ръцете и краката... а нослете само понякога е хладно...
незнам как да я обличам...

но да се похваля - днес мъжа ми запали котела и вече си имаме топло вкъщи Simple Smile към 19 и 45 часа Т навън бе около 13 градуса... а в къщата бе около 17... а сега вече около 20-21 градуса Simple Smile

момчета, вече незнам какво да правя с РД  на бебка... едни казват едно, други казват друго, а аз искам трето, като мисля, че то ще ми е най-удобно предвид режима на малката... уууфффф... главата ми гръмва Sad #Cussing out

# 140
Здравейте и от нас-нашия рожден ден мисля да го  празнуваме в къщи като се има предвид че ноември месец си е студен и рано се стъмва а и Иван не стои на едно място.Не сме за заведение.

# 141
  • София
И за двамката съм резервирала нашето ( в Лозен ) клубче. Преди обяд ще бъдат мероприятията. Ще платя само наема и почистването на помещението , а всичко останало торти, меню, сокчета , води , бири ще си ги донесем ние. При нас не е ограничено и времето.
В нас няма място за повече от двама-трима човека гости, така че автоматично отпада. Ресторанти и софийски клубчета - ще ни излезнат повече парички, а в момента сме влезнали в серия ( от рожден ден, на рожден ден.......... ).

# 142
  • гр. Стара Загора
и аз искам преди обяд да бъдат нещата и понеже няма как да побера 20тина човека у нас... ми се иска да я в някое заведение, но и да е близо до място където може да си полегне малката, защото вече не иска да спи в количката... характер е и тя още от сега...  baby_neutral

# 143
Колкото повече наближава рождения ден,толкова повече се обърквам...Искам всичко да е изпипано и обмислено-като се започне от мястото,украсата,салфетките дори,тортата,тоалета на Дани, и т.н. но се оказва,че финансите ни ще са ограничени и направо ми се плаче... Weary Но така или иначе ще направим всичко възможно да му е хубаво и весело.Дечица няма да има-само възрастни ще сме.Предполагам,че ще е в заведение с най-най близките роднини (в нас няма място,а и така става по-сложно) Но да ни е жив и здрав,пък ние другата година ще се реваншираме....

# 144
  • гр. Стара Загора
и ето, че Майя пак е с Т от вчера и има диария... и парите, които бях подготвила за РД малко по-малко си отиват... таткото все повече и повече ме вбесява с тъпите си ремонти като купува все скъпи неща, а се цигани за РД на малката...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
а моите нерви хич ги няма... една топка ми е заседнала в гърдите и не ми дава да дишам...
все пак мога да заключа, че мразя рожденни дни... винаги не стигат парите, за това което искаш, винаги става някой гаф в последния момент... и всичко става така както не си искал... за да угодиш на другите... затова съм казала, че няма да празнувам вече РД...
лошото е че сега трябва на малката да правя... #Crazy

# 145
  • на Дъждовен остров
Това с рождените дни ми напомня на нашето сватбено тържество.  Уж трябваше да е най щастливия ден на младоженците, а то беше събиране на родата.  Ядене, пиене, среща с хора които я видиш отново в живота си, я не.   Thinking  Добре, че сега сме далеч от родата и ще организираме събиране с приятели и малки деца.

# 146
Това с рождените дни ми напомня на нашето сватбено тържество.  Уж трябваше да е най щастливия ден на младоженците, а то беше събиране на родата.  Ядене, пиене, среща с хора които я видиш отново в живота си, я не.   Thinking  Добре, че сега сме далеч от родата и ще организираме събиране с приятели и малки деца.
Абсолютно съм съгласна с това! Точно, заради тази причина изключително много държах на нашата сватба да няма разни роднини, които нито съм чувала, нито виждала някога. Бяха само най- близките. 90% от гостите ни бяха приятели  Simple Smile Така ще е и на РД. Ние ще го съчетаем с кръщенето. Ще дойдат бабите и дядовците, кумовете ни и кръстника, друг не ми трябва  Naughty

# 147
  • Велико Търново
А аз първият рожден ден ще го направя за бабите, дядовците, лелите и сваковците. Смятам, че те най-много ще се радват. Вече от втория на горе, както направих и с баткото ще го правим със себеподобни в детски центрове. Simple Smile

Исе, оправяйте се бързо - без това неможе! И ние този месец над сто лева дадохме за лекарства - Филип вече десет дни е с разстройство, таткото го мина, сега и баткото. И аз това мисля, че наближава РД, а все непредвидени разходи ни се стоварват.  Sad

# 148
И аз ненавиждам рождените дни! Винаги се дивя на ентусиазма на хората да празнуват като пубертети! Скъсвам се от рев на моя РД и не съм приятна компания, приятелите ми знаят и стъпват на пръсти, празнуваме спокойно след това.
Иска ми се празникът на Мишето да е хубав, надявам се да успея. Не че тази година ще разбере нещо, та затова и ние в тесен кръг и битово ще празнуваме. Надявам всичките й рожденни дни да са щастливи и усмихнати.

# 149
И аз не си обичам рожденните дни, но за сметка на това обичам да правя хората щастливи на техните Simple Smile За това ще се постарая на малката рождения ден да е едно хубаво преживяване.
Рисунка, скорошно оздравяване на малката. Важното е да са ни здрави децата и ние самите, пък тържества винаги ще има Simple Smile Една позната казваше " Не се ядосвайте, това се дребни ядове " Има къде, къде по страшни неща, от това да няма пари или някой да ни ядосва за глупости Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт