Овесени ядки купувам фини и ги накисвам или в киселото мляко или във водичка. Не вземам специално бебешки.
За гърнето- направих опити няколко пъти, безуспешни. Дори секунда не седи на него. Като се замисля и какво изпитание е смяната на памперс и обличането, направо не ми се занимава. Това означава, че ако сега тръгна да го уча на гърне, по цял ден само това да правя. Като сложим по 15 мин. на всяко обуване и събуване, а и неистовите писъци, направо ми се отщява
Има време, няма не научено дете 
Аз да питам- какво се прави с питката на прощъпулника? Чичко гугъл ми дава много различна информация. Давали се парчета на съседите; само гостите трябвало да си отчупят от нея и докато си изядат парчето трябвало да ходят бързо като внимават да не се спънат; давали се парчета на по- големи, вече ходещи деца и те трябвало да тичат с парчето в ръка и т.н. и т.н.
Всъщност не зная точно кога ще правя прощъпулника, защото и Олег като Ема предпочита да се предвижва лазейки. Ходи само на вън.
Хубав ден от мен
и хайде да пораздвижим темичката
към 19 и 45 часа Т навън бе около 13 градуса... а в къщата бе около 17... а сега вече около 20-21 градуса
Но така или иначе ще направим всичко възможно да му е хубаво и весело.Дечица няма да има-само възрастни ще сме.Предполагам,че ще е в заведение с най-най близките роднини (в нас няма място,а и така става по-сложно) Но да ни е жив и здрав,пък ние другата година ще се реваншираме....
Добре, че сега сме далеч от родата и ще организираме събиране с приятели и малки деца.