Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Ей сега ги снимах с малкия,за да видите колко е голям  Laughing Наистина доста расте,а е едва на 6 м

# 331
ekita - Да го намачкаш заради мен този бонбон! Т.е. този огромен бонбон . И малкият е страхотен! Да са ти много здрави и много да те радват! Grinning  
Много обичам персийци просто!  Heart Eyes Heart Eyes

# 332
ekita - Да го намачкаш заради мен този бонбон! Т.е. този огромен бонбон . И малкият е страхотен! Да са ти много здрави и много да те радват! Grinning  
Много обичам персийци просто!  Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ти много! Hug Heart Eyes Hug

# 333
  • Варна
Или малкия е много малък или котарата е огромен. Grinning Браво,много са ти сладки.Да са ти живи и здрави.

# 334
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ekita, Палечка89, Grinning ей в такива моменти искам да съм част от снимката! Heart Eyes Hug

# 335
Или малкия е много малък или котарата е огромен. Grinning Браво,много са ти сладки.Да са ти живи и здрави.
Малкия е 108 см   Laughing

# 336
  • на брега на морето
Екита, пораснаха ли изцяло мустаците на Макс? Grinning

# 337
Екита, пораснаха ли изцяло мустаците на Макс? Grinning
Да,вече сме си с мустачки Heart Eyes

# 338
  • София
По неизвестна за мен причина преди 1-2 месеца Мъро остана почти без мустаци от едната страна. Сега там са значително по-дълги. Дали да не му ги оскубя и от другата страна, че да му се изравнят?  hahaha

Стейси Грей, благодаря за комплимента за "стройната" Мърова осанка!  Mr. Green Като манекен е с провисналото си почти до земята шкембе.  Joy Joy Joy Ама кака му сравнява с ето такива съседски котки:

Няма как Мъро да не ѝ се стори като фиданка.  Laughing

Радвам се, че вече се оглеждате за ново коте. Поне още една измъчена душичка ще има късмет да си има семейство!  Hug

Много гушки за всички пухкави коремчета, които видях на снимки!  Hug

# 339
Хубавци и хубавици, как сте? Мъркате ли си доволно?
Съжалявам много за лошите новини в темата!  Hug
Тези дни не можах да прочета всичко обстойно, направо се ПРЕПИСАХТЕ.
Идвам тук с похвала или оплакване, и аз не знам.
Нали знаете малките деца как скачат, защото искат да ги гушнеш? Е нашия направо си скача върху нас, като сме му наблизо, забива нокти, за да се задържи при скока, после отпуска и се катери върху раменете и мърка доволно. ooooh! Не знам да се радвам ли, че е галъовен, да плача ли, че ме боли.
Любимите му играчки са сухите ми люти чушки, защото семената вътре дрънкат. С часове се захласва.  Laughing

# 340
  • София
Аsha, съжалявам за загубата ти!  Cry

ekita, прекрасни са ти момченцата!  Hug

Ето поздрав и от Фифи (една от първите му снимки):

# 341
Днес се сдобих и с автоматична хранилка, на страшно добра цена! Много е хубава, трудно ще я отваря според мен. Но отзиви ще дам чак след месеци....  Mr. Green Ние се презапасяваме с всичко май  Crazy

# 342
А пък нашия го хванах да си джапа в купата за вода. Направо беше влезнал с предните лапи, и си играеше.  ooooh! Трейси, ще са ми интересни отзивите.  Grinning
Дани Миланова, направо ми се иска да го нагушкам мъррррррр  Heart Eyes

# 343
  • на морето
Всички Чарлита , Максита , Фифита , Адита и "таркалящи се " комшйски котета  и всички останали неупоменати мъркащи обитатели на темата да ги нагушкате от мене ...Сладури сладурковски ! Hug Hug Hug Hug

Естел
, Hug абсолютно те разбирам , скъпа ; просто ситуацията с хапчедаването, която описваш  ми е пред очите . Та дори , все едно аз съм я писала за някои от моите котаци  и сега , и от преди .
 При нас е имало случаи не с 2-ма ,а с 3-ма помагачи , и пак са свършвали без успех .
 Знам , че имаш богат опит и дългогодишна практика в тези занимания , но подобни случаи просто не зависят от тези фактори .Поне такова е моето наблюдение .
Мога само да пожелая успех и късмет !

# 344
Екита, жестока снимка! След време ще ти е много скъпа, пази я Simple Smile Котака е прелестен.....  Heart Eyes

От няколко дни децата са си вкъщи и се азпознаха със Сушка, не я оставят, все им е в ръцете. Противи се животинчето, противи се и се предаде...

Ей го малкия с нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт