Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Аз влизам само да ви кажа (ако вече не съм), че по вет кабинетите продават pill popper, нещо като спринцовка, в чиито край се закрепва хапчето и се изстрелва направо в гърлото. Не съм го пробвала, защото досега Лъки смука една пастичка за по-добро дишане и не беше хапче, но следващият път като се наложат хапчета, ще пробвам.

# 346
  • Варна
Теди, все едно корица на списание за най- най- видях!  Heart EyesПрекрасни!  Hug

# 347
Теди, все едно корица на списание за най- най- видях!  Heart EyesПрекрасни!  Hug

Ейц, благодаря Simple Smile
Не ми беше и минало през ума,че може да стават за корица на списание :  ))))

# 348
TED CAT, продължаваш със страхотните снимки и модели! А аватарът ти направо ме разсмя, Суши все едно ми говори с поглед!

# 349
Теди, все едно корица на списание за най- най- видях!  Heart EyesПрекрасни!  Hug

Ейц, благодаря Simple Smile
Не ми беше и минало през ума,че може да стават за корица на списание :  ))))

А аз точно това си помислих като видях снимката!   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 350
  • Costa Rica
Много пораснала Суши Hug

Нещо от фейса:

# 351
Много забавно ми стана това за корицата и си поиграх малко... доста лаишки, но колкото за забавление, толкова  Laughing
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4720914389066&set=a. … ype=3&theater

Само да не ме съдят от списанието.... да ми идвате на свиждане в затвора, ей : )

# 352
Много забавно ми стана това за корицата и си поиграх малко... доста лаишки, но колкото за забавление, толкова  Laughing

Само да не ме съдят от списанието.... да ми идвате на свиждане в затвора, ей : )
Уникална снимка се е получила!Все едно наистина си е такова списанието...няма да те съдят,ами трябва да ти платят! Heart Eyes

# 353
   Колко сладури са  насъбрали напоследък Hug
А моите котки числено растат и се чудя какво ме чака ooooh!Покрай Шери и двете й сестри, които храня на двора, се навъдиха една черна маца и един малък рижо, но него  не успях да снимам.

Естествено Шера  е кацнала на  прозореца  на мазата и после оттам - хоп на прозореца на хола и пробва комарника.Днес цял ден я вадя от къщи  навън- все си отваря и влиза.Акъла ми изкарва понякога, като мисе навре в краката Joy
беше дошла и една чисто бяла, много красива котка, заедно с черната.А майката на мойте е надебеляла и е станала разкошна котка, обаче е станала много дива, не идва вече при мен, а е само за галене.

# 354
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Делфина, това искрено ме разсмя!   bouquet

* TED CAT*, разкошна снимка! Heart Eyes Е, те твоите всичките са такива, ама и манекените  допринасят та да вземеш да ги нацелуваш наред от мен!  Hug Hug Hug И да изпратиш колажа като предложение на NG! Peace

Lei@Laughing Шерката страшен наблюдателен пост си е намерила!  Hug

# 355
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug Всички сте показали страхотни снимки  Heart Eyes
Моят Бамби става все по - игрив, не спира на едно място, трудно го галя дори  ooooh! много е забавен ...
Вчера го напудрих с Брейк Про да уморим и последната гадина по тялото му...
Свикна много бързо с мястото му на хранене и ходене до тоалетна, е чат - пат припиква и по други места, но много рядко  Peace Силиконов пясък му взехме, доволна съм  Peace
Другата седмица ще се водим и на ваксина.

# 356
Шера като една господарка гледа отгоре  Laughing
Делфи, гледах ги тези вариации на мъжете/жените вчера във фейса и .. много истина има  Joy Еле пък разведената най- ме кефи  Mr. Green

Уникална снимка се е получила!Все едно наистина си е такова списанието...няма да те съдят,ами трябва да ти платят! Heart Eyes

Те и без това заради една снимка на Нико и Бени, използвана от погрешния човек в един техен брой, сега ми доставят безплатно списанието... Да взема сега да им се нацупя, че са сложили детето и котката ми на корицата си, без мое разрешение  hahaha   hahaha   hahaha

А, да дам отчет- тази сутрин дадохме хапче без проблем. Но трябва да гладува още 2 часа след хапчедаването, та вече се е поизнервила милата- щом се повдига на задни лапички и ме гледа жално... още 10 минутни и изтичат трудните 2 часа.

# 357
  • In a surreal moment!
Опаа, опаа...красоти валяяят в темата, така обичам!
Теди Heart Eyes

У дома надписа е "Няма попара от супа топчета, няма да ставам!"  Joy

# 358
  • на брега на морето
Обожавам супа топчета, освен да се наредя до Маша за една порция  newsm78

# 359
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ммммммм, за супа топчета си говорите, а? Нещо, от което Силвестър не се интересува, но каките му се интересуват и още как! hahaha Любимо меню за носене в София. Пък аз сигурно съм единствения човек дето знае колко топчета има в супата му. 120. К`во да пра`иш, ам`  чИ тъй да н` миЙ скучно броя.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт