Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • In a surreal moment!
Котьо - и до Маша и до Писанчо, стоят двамцата като матрьошки пред хладилника. Имай предвид, че Писанчо спа при мен и става два пъти да яде през нощта - аз до тоалетна, той до паницата и сборен пункт в кревата под вълненото одеяло.  Grinning  Машинка хапна снощи и излезе по задачи, работливка ми е тя Heart Eyes Той не е спирал да яде и сега пак ме гледа хипнотизаторски, а тя спи като заклана в леглото на батю и ми е жал да я разбудя , за да го оправя... Ей тъй си седим по цял ден с разтурени легла ,че все някой се въргаля и спи, как да му развалиш кефа  Grinning После умирам от срам пред внезапни гости  Embarassed

Профи - и аз броя, споко ,не си сама. Супата ми обаче е малко различна, с повече зарзавати, без картофи, ориз или фиде, а с малко грах, царевица, гъби и накъсана кайма. Заради диабета я префасонирах. Не слагам сол и оцет, застройвам само с жълтък и кис. мляко. С децата си паснахме на кухня, че и на тях тез въглехидрати им идват в повече, давам си сметка. Маша нощес е домъкнала голям краещник пред вратата  newsm78 умира за лебец, горката  Grinning

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 18:43 от ИКСИ

# 361
Аз споделям за котешката тоалетна. Качихме я вече върху нашата и котьо пак беше много нещастен. 3 пъти ходихме показвахме, галихме успокоявахме, а той само дебенеше да го оставим на мира и да избяга. Накрая когато неистово започна да драска по вратата деляща го от старата му тоалетна го заведох пак, и го затворих вътре за малко. След броени минути, когато се обади че е готов (мяу, придружено с обичайното драскане) си беше свършил работата, където трябва.  Laughing Тази сутрин тоалетната пак беше използвана за голямо мое облекчение...
Следващ етап, слагане на приставката с дупка до седмица. Ще пиша пак.
Не помня кой се опасяваше доколко е хигиенично хора и котки да ходят в една тоалетна. Тук има въпроси и отговори, относно използването и, за колебаещите се  Peace

Редактирам се: Икси, много ме разсмя твоята картинка  Laughing Аз тъкмо си пия сутрешното кафе  Joy

# 362
  • Някъде в търсене ............

Да се разпиша и аз Simple Smile

# 363
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ей на това му се вика запис! Heart Eyes Каква прекрасна чета! Heart Eyes И на първата снимка как всички са вдигнали знамената!  Laughing Laughing

# 364
  • София
Ида, ида   animal037
Имаме ли бебе, месечинката май трябва да е родила  Thinking

desi02, страхотни сладурчета Hug

# 365
Пикълс вчера за първи път пътува с кола до наще... през целия път спа или си играеше в клетката, изобщо не се вълнуваше  Sunglasses В нас я посрещна Заки, чиито очи почти изскочиха при вида на малката мишка и не можеше да реши мишка ли е или котка, но не му дадох да седи при нея, че тя нали няма ваксини. Но цял дена хапва малката, седя по различни скутове (всички много я харесаха!), спа си в клетката на шарена сянка, игра си... Изобщо никакви проблеми, че сме я преместили в коренно различна обстановка, а как любопитно гледаше огромното куче на брат ми, а и то нея  Mr. Green Но нито я беше страх, нито е плакала, много се надявам да свикне да пътува, особено да наще  Wink

пп - Заки е станал огромен котарак! Или така ми се видя на фона на Пикълс... ама не, голям си беше! Няма тлъстинки, обаче тежи като гюле! Макар че той от малък си е тежък като структура и винаги е ходел като кон из вкъщи, не като котка, а скочи ли се чува едно кънтящо "ТУП!", обаче сега едва го вдигам!

# 366
Пробвали ли сте с нещо такова да обезпаразитите?
Не зная дали има и на други фирми,но ми се вижда удачно във вашия случай. Само че цената е доста по-висока от на хапчетата. Мисля,че около 18-20 лева.

Точно това имаше предвид и МисНели. Има препарати, които се капят външно, а действат и на вътрешните паразити.

Точно за нещо такова става въпрос. Фронтлайн например НЕ действа на външни паразити, но има капещи се препарати, които действат, защото са комбинирани, не се ангажирам с имена защоото не знам какво се внася в БГ< но това от линка е точно такъв.

От опит, действа и изчиства, не само като превенция. Тази пролет при нас беше ужас и с това се изчистиха.
Имаме едно каре в квартала, което от 2 години е купено за строеж на комплекс блокчета, но общината ги спъваше. Съответно всички къщи в карето 2 г стояха празни, напълниха се с бездомници и съответно всякакви гадинки. Накрая пролетта им дадоха вече разрешително да строят, събориха къщите и всичко плъзна из квартала, бълхи, плъхове , скунксове. Съответно от бълхите хванаха вътрешни паразити,  и понеже заради заека взехме капещ се препарат, взехме и на котките такъв и се изчистиха.

# 367
Здравейте, момичета! Незнам, може би ме помните, моята котка се загуби преди една година вече/защото нали съм патка я пусках да се разхожда/. Та започнах да се оглеждам за нов котак и реших да се запиша. Аз вече си набелязах, та стиснете едно палче дано да не ми се объркат плановете.
Ted cat много е красива суши!
treisy честито за Пикълс.
На всички останали котки по един гуш!

# 368
  • Пловдив

Привет от Марк Антоний. Да ви се оплача - много е пъргав. Търчи като изтребител и много трудно успявам да го снимам.

# 369
Как съм забравила какво е да има вкъщи малко коте, да щурее и да прави бели  Simple Smile

Не че нашата Шони не прави и като голяма /на 14 години е/, но все пак е по-улегнала така да се каже. Още помня как се оплете в кабелите на компютъра, по-точно в този на мишката, откачи го и като хукна да бяга през коридора, а отзад дрънчи мишката. Милата още повече се стресна от звука след нея и се скри под дивана в другата стая  Shocked.

desi02, много сладки котета  Heart Eyes
Радвам се и за Пикълс  Hug

Приятна вечер на всички!

# 370
  • In a surreal moment!

"У гърдите съм фафла , у ръцете вятърна мелница  Joy

# 371
  • София
Здравейте,може би не е тук мястото , но ми е трудно да се ориентирам къде да пиша.След като намерих и отглеждах няколко изхвърлени бебета котета и една мама се налага да им търся нов дом.Собственикът на имота ,в който бяха до сега вече е против...Мамата роди преди 20 дни 6 , но едничко загуби и останаха 5.Прибрах я на временно място,но много скоро малките ще плъзнат и тогава .....в жилищен блок е има съседи....а и нямам възможност да ходя толкова често там.По всичко личи , че е била домашна и е напъдена.Има ли някой възможност да съдейства да намерим дом на малките като поотраснат?Ще трябва да търся и за майката , но предполагам ще бъде по-лесно.Не съм веща в качването на снимки ,затова ще изпратя линк към албумче,в което мисля да публикувам редовно http://www.album.bg/kotka13/images/29990661/ Ако някой може да съдейства ще бъда благодарна.На съвестта ми са още 2 дребосъка , за които уж обещаха да ги вземат от една немска организация,но за сега няма отговор >Те са ваксинирани и с международни паспорти.Тъй като те са в един общ с други котки,при интерес ще дам реални снимки.Момче на около 6 и момиче на 5 месеца.Израснаха между кучета и се разбират прекрасно,спяха заедно и се хранеха без разправии.Тя е черна с бяло петно на гушката и на корема при задните крачета, той със няколко нюанса сиво по гърба и главата и почти бяло коремче.Ако имате някаква идея за задомяването на животинките пишете.Не държа да бъдат в жилище,ако имат пространство и двор е добре.Особено мамата с петте ми е голяма грижа,заот поотраснат ли тоалетната ще трябва да се сменя всеки ден,а съседите...не искам да се сещам за това.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 05:26 от ket1313

# 372
Ох, омръзна ми, онзи ден спряхме лекарствата на Лъки за дишането и днес пак ми се стори, че хрипти, направо не знам вече Cry

# 373
  • София и Морето от време на време
Утопия, пуси му онези музики, които ти пратих и виж какъв ще е ефекта.

# 374
Здравейте! Вкъщи имаме един прекрасен мачок на 13 години, който за съжаление се разболя... Диагностицираха го с глаукома и в момента му капваме капки. Проблемът е, че от два дни не се храни, не мърка като го галим и изобщо не издава звуци. Само седи на едно място и гледа в стената (която не вижда). След като прочетох една камара информация се обърках още повече. Дали някой е имал подобни болежки?

Общи условия

Активация на акаунт