Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Талант на 2012,2013 г.
Танче, и на тебе Благадаря. Hug Heart Eyes За всяка написана думичка съм ви благодарна. Много ми помагате, така да знаете. Хапна си масълцето с кеф. Сега се мие... Laughing

# 526
  • София
Мари, който има въпроси на тема бъзлив котарак да заповяда при мен.  Mr. Green  Няма такъв пъзльо като нашия. На всичкото отгоре го влачим често в Пловдив и вашата програма (криене под легла и неизползване на тоалетната) я изпълнява всеки път.  Laughing  А от гостите ни са единици тези, които са успели да го видят и това са обикновено гости с преспиване, които през нощта ги изучава (души лицата им докато спят, а те се стряскат  Mr. Green) и едва тогава се показва.

# 527
  • Талант на 2012,2013 г.
Ххахаха...и скрено ме разсмя и ме успокои обаче... Hug Flutter Защото и на този ще му се наложи да пътува. Сега зимата не често, но лятото... Представям си каква картинка ще бъдем.

Обаче съм щастливаааа. И не ми се оставя тук сам, да изляза вън и едно кафе да изпия.

Не мога да му се нарадвам. Heart Eyes

# 528
Хорааааааа, това Пикълс е извънземно! Айде приемам, че схваща всичко много бързо - схвана тоалетната за 2 дена и повече не направи беля, намира си клетката сама и си влиза да спи, не ни буди НИКОГА нощно време, чака да се събудим и тогава се почва мяукането, буквално за 1 ден мина на паучове и по-твърда храна и т.н. Ама това което направи днес... оставихме я за 2 часа, ходихме на кафе и да ѝ купим паучове и гранули, разхождаше се между обувките, връщаме се тя на дивана  Shocked (припомням само, че е доста малка и още не може да ходи в права линия), половината диван е кожа, другата текстил, т.е. тя не може да се захване за кожата, текстила ѝ  идва височко... понеже ние седим там се е качила, но историята мълчи как  Rolling Eyes Но влизайки и двамата се опулихме, тя ни видя и... скочи като голяма котка от метър височина  Shocked Shocked Shocked, а наистина залита докато ходи, често и пада настрани... абе извънземно!  Mr. Green

# 529
  • Варна
Благодаря!  Hug

Все пак и днес я снимахме малко.  Grinning

Намери си къде да спи, добре се ориентира.  Laughing

treisy, ох, да я намачкаш. Очовечи се бебчето!  Hug

# 530
Здравейте!
Не съм писала в последните дни, не можах да изчета и всичко... Имам новини, за съжаление лоши за моята Фреда. Вече 2 ден е в Централна ветеринарна клиника. За съжаление диагнозата не е добра, тумори около сърцето и в белия дроб  Cry Лекарите там са просто страхотни, думи нямам да има благодаря за всичко, което правят за моята Фредунка. Има вариант да се стабилизира и да не събира течност в гръдния кош ( която е събирала до сега ) и да поживее още известно време, а ако не ме посъветваха да я приспя... И така чакам утре да си я взема и да видя дали ще се наложи да взимам тежко решение... Поне за мен си е такова. 17 годишно приятелство имаме с моята красавица...
Биса е добре, царува сега вкъщи, продължава да мърка като тракторче и това за сега от мен. Надявам се скоро да ви зарадвам с хубави снимки и поне малко добри новини.   bouquet

# 531
Bubisha, много тежко решение.  Confused Дано нещата се развият добре за Фреда.  Hug

Стейси, честито! Каква е душичка мъничка  Heart Eyes

# 532
Добре дошли на новите попълнения  Laughing ама растем с всеки изминал ден, ейййй , много гот!
Bubisha, съжалявам за лошите новини. Стискам палци да се закрепи писаната и да не се налага скоро да взимаш трудното решение.

Трейси, сложи скрита камера  Mr. Green само да не излезе верно някое извънземно от кожата на сладкото писанче  hahaha

Сушката хич не е толкова любвеобилна вече, да се оплача аз. Децата са виновни  Confused Все я мачкотят и на нея й писна и гледа да се покрие и при мене не идва.

# 533
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Bubisha, много мъчно ми стана  Sad. Дано се стабилизира милата душица Praynig!

* TED CAT* , аз пък винаги съм си мислела, че Силвестър позволява гушкане, мачкане, стискане, целуване и т.н. защото каките от малък са го научили  Wink. Така де, той откъде да знае, че може и без това?!  Laughing Вечно е натиснат от някого в нечие легло. Според мен отдавна възприема това за "нормалното" и си го проси. Днес ме гледаше като втрещен - цял ден сам, че бяхме на гроздобер! Отваряйки вратата, застанал насреща с такъв безумен и критичен поглед, че имах чувството как ми ги нарежда едниии ... не знам какви точно, ама последното със сигурност беше по ХристоСтоичковски  EmbarassedJoy Е, солидна порция и малко погал-погал оправиха нещата. Wink

Стейси Грей, честито! Много миличка изглежда!  Heart Eyes Hug Дано се радвате взаимно дълги години!  Praynig Направо изглежда дългокосместа, чак се чудя как такава прелест се е озовала на улицата! newsm78 И излъчва някакъв аристократизъм. Grinning Само името малко ме смущава. Wink  hahaha

# 534
  • Варна

Отваряйки вратата, застанал насреща с такъв безумен и критичен поглед, че имах чувството как ми ги нарежда едниии ... не знам какви точно, ама последното със сигурност беше по ХристоСтоичковски  Embarassed.  Joy Е, солидна порция и малко погал-погал оправиха нещата. Wink
Joy Хванала си му цаката.  hahaha

Стейси Грей, честито! Много миличка изглежда!  Heart Eyes Hug Дано се радвате взаимно дълги години!  Praynig Направо изглежда дългокосместа, чак се чудя как такава прелест се е озовала на улицата! newsm78 И излъчва някакъв аристократизъм. Grinning Само името малко ме смущава. Wink  hahaha
Малко ѝ е човешко името някакси, ама така я е кръстило момичето, което я е спасило. Пък и иначе името ми харесва!  Grinning

Като охрани малко крилцата, като ѝ пораснат и щръкнат хууубаво космите, пак ще говорим за прелести!  Laughing Hug

BubishaHug

# 535
  • на морето
Хорааааааа, това Пикълс е извънземно! Айде приемам, че схваща всичко много бързо - схвана тоалетната за 2 дена и повече не направи беля, намира си клетката сама и си влиза да спи, не ни буди НИКОГА нощно време, чака да се събудим и тогава се почва мяукането, буквално за 1 ден мина на паучове и по-твърда храна и т.н. Ама това което направи днес... оставихме я за 2 часа, ходихме на кафе и да ѝ купим паучове и гранули, разхождаше се между обувките, връщаме се тя на дивана  Shocked (припомням само, че е доста малка и още не може да ходи в права линия), половината диван е кожа, другата текстил, т.е. тя не може да се захване за кожата, текстила ѝ  идва височко... понеже ние седим там се е качила, но историята мълчи как  Rolling Eyes Но влизайки и двамата се опулихме, тя ни видя и... скочи като голяма котка от метър височина  Shocked Shocked Shocked, а наистина залита докато ходи, често и пада настрани... абе извънземно!  Mr. Green

Не е извънземно , спокойно ! Все е намерила начин да се добере до дивана .Дори и по индиректен път .Огледай обстановката -все ще има по какво да се набере и после да се засили и да скочи на дивана . Дори и сега да не стане ясно , след като веднъж е направила този номер , в най -скоро време ще го повтори и потрети , че дори и пред свидетели . Тогава всичко ще ти стане белни .
Имай пред вид , че минат ли 1-месечна възраст просто за дни започват да се развиват и променят . Стават по- уверени , по- ловки изведнъж ; по- сигурни ....

Стейси , Женичка е прекрасница ! Колкото до името - щом ти харесва с него ще си остане .Ама , аз  пък , ти предлагам  "хем вълкът да е сит , хем агнето да е цяло " - защо от Женя , не я прекръстиш ...Джени , например. Първо в новия дом с новия живот  и ново име е подходящо да има .Второ - ти въщност не й го сменяш , а лееекинко го променяш .
Джени . Мисля , че също звучи добре . Thinking
 Но крайното решение си е твое . Peace

Bubisha
Hug Peace Тежко е Sad ! На три пъти се е налагало да вземам такова решение .Знам , че много боли . Не бързай - премисли нещата . И когато дойде времето бъди силна , за да  спестиш агонията на писаната . Уверявам те , то си се вижда кога му е дошло времето на това решение .
За сега не го мисли , а си прибери Фредичката  и се наслаждавай на всяка съвместна минута заедно с нея . Трупай хубави спомени  ! Peace Hug

# 536
Здравейте,момичета!
Отдавна не съм влизала във ващата хубава темичка,но сега искам съвет от вас.
Досега винаги съм хранила котките си с хубава и качествена храна,но сега станаха множко и на мен ми идва твърде скъпо и искам да взема нещо по-евтино.Ориентирала съм се към три храни,ако може да ме посъветвате коя да избера
http://www.zoomagazin.eu/product/happy-paws-cat-s-pystyrva-herin … hutsi-15-kg-21576
http://www.zoomagazin.eu/product/hairball-control-estestveno-otd … topki-10-kg-18636
http://www.zoomagazin.eu/product/visan-proct-cat-chicken-pylnots … kotki-20-kg-22775
Благодаря ви предварително и хубава неделя!   bouquet

# 537
  • Costa Rica
Мари, който има въпроси на тема бъзлив котарак да заповяда при мен.  Mr. Green  Няма такъв пъзльо като нашия.  
Да бе Wink Не си виждала моя мъжага.Mr. Green От два дни имаме кака и бате на гости и Негово Котейшество е в пълен потрес. Прекарва си времето в чекмеджето под дивана и бяга дори от мен.

Стейси Грей, честита придобивка Hug Добре се е ориентирала девойката Wink
Няма нищо по-сладко от това да вземеш едно нещастно бълхясало оръфляче и да го гледаш как се превръща в дебела топка прелест.

Добре дошли на Мъри и мама МарѝHug Обожавам дебели черни котаци. И наистина носят късмет!

Bubisha, съжалявам Sad Вземи решение, което е добро за животинката.

Аз не бях казала на каката за смъртта на Зайцев. Като си дойде, първо се засили да гушка зоопарка и имаше много рев. На два гласа, защото и на мен още не ми е минало. Поне решихме, че веднага ще се обзаведем с ново зае - само да си познаем нашето.

Смях се от сърце на приключенията на Пикълс Joy hahaha Hug

# 538
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и от мен след една сравнително тежка нощ... Hug Laughing Rolling Eyes

Обезпаразитен отвътре и отвън Мъро си е намерил и ново тайно местенце... Тази нощ беше и първото му посещение на новата тоалетна. Grinning

Вие риба давате ли им? И в какъв вид? Сурова, варена, пържена...?!? Да зная.

Делфина, много хора ми го казаха, дано да е вярно, защото ни трябва МНОГО късмет... Rolling Eyes Синът го хареса точно за две минути. Силно вярвам, че има нещо, което е голяма истина... Hug Heart Eyes

# 539
Имам ъпдейт, справихме се като по учебник с хапчето (случайно). Отворих му устата с две ръце широко, той по чудо ми даде де, а мъжът пъхна хапчето и с пръст го натъпка в гърлото. Малчо преглътна и готово. Направо се случи чудо, от първия път Simple Smile)

Стейси, котенцето е страхотно, точно като нашия е! И той има такава любопитна катерича муцунка и в началото такава пухкава, рехава козинка. Много е хубаво Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт