Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Мили ми Таня и Котке Тръмп, честит рожден ден!    kiss

Със здраве да си изядете тортите на ТедкаLaughing

# 571
Ааа, годинка.. две , подробности Simple Smile ние сме над тия неща  Laughing

# 572
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит рожден ден на празнуващите момичета!    bouquet

А, забравих да споделя... Вчера вечерта мъжът ми му се скара за нещо... и оня взе, че легна по гръб и се направи на умрял. Нито мърда, нито шава и един такъв есе озъбил...страшна работа. hahaha Joy Умряхме си от смях, ама щото предишната му стопанка каза, че може да ги прави тия номера. Иначеее... пак щях тука да пиша и да питам. Mr. Green Blush

# 573
  • на брега на морето
Танче, честит рожден ден! Не знаех, че си ми сърожденичка  Embarassed

Теди, Стейси, Герче момичета, благодаря за прекрасните поздрави!

Да пийнем от любимия ми коняк

# 574
Уважаеми Таня и Котьо Тръмп, бъдете много здрави и щастливи!    bouquet Честит празник!

Не съм прочела още всичко, което съм пропуснала, момичета, някои неща само.

Стейси Грей, малката муцунка много разтупка сърцето ми. Да сте живи и здрави и много щастливи заедно!

Bubisha, не намирам думи, но все пак да ти кажа, че си мисля за теб и Фредунка с много топлота и болка в сърцето.

Аксиома, мамчето е добре, мястото на операцията започва да се закрива с козинка. Но да си призная, държах я вътре в къщата до 10-ия ден. Embarassed  А ти няма ли да сложиш снимки на Жабчето. Затъжила съм се за него. Heart Eyes

# 575
  • Пловдив
Честит рожден ден Таня и Котьо Тръмп. Да сте живи и здрави и многощастливи с любимите ви същества.

Мари, много готин черен пантер, че и артистичен. Може ли още някоя снимчица, моля.

# 576
Вчера вечерта мъжът ми му се скара за нещо... и оня взе, че легна по гръб и се направи на умрял. Нито мърда, нито шава и един такъв есе озъбил...страшна работа. hahaha Joy Умряхме си от смях, ама щото предишната му стопанка каза, че може да ги прави тия номера. Иначеее... пак щях тука да пиша и да питам. Mr. Green Blush
Joy

Честитка за празнуващите! И нека винаги ви се случва онова, което е най-добро за вас!

Бубиша, знам, че боли и съм убедена, че ще направите каквото е правилно.

Котьо, много мило, че се сещаш за кумовата Писа. Щастливи са, обичат я до полуда.

# 577
  • Талант на 2012,2013 г.
Веднага щом имам с какво да го снимам... Blush с удоволствие ще го покажа. Hug

Нямахме батерии във фотоапарата да запаметим снощната сценка. Ама то ще има и други надявам се... Laughing

# 578
Здравейте, Благодаря за подкрепата. Налага се да взема Решението. Моята красавица само се мъчи,а аз се мъча да повярвам, че до края на седмицата няма да я има вече.
Максимум до другата седмица ако не се реша тази седмица, но не мога да я гледам как се мъчи.  Cry  Cry Cry Надявам се и на чудо да живне поне малко, но за сега това е в сферата на фантастичните филми... Храня я буквално на сила, не реагира на Биса, само когато ида до нея реагира и ме гледа с едни големи очи.....
Вероятно известно време няма да пиша, защото ми е много тежко, но ще следя прекрасните ви котки мълчаливо.
Моята Фреда такава, каквато беше вече я няма.  Cry

# 579
 CryОще като писа,че ще я взимаш от ветиринаря и какво са казали за туморите мислех да пиша да я приспиш веднага,защото само се измъчва  Cry
Знам колко е трудно,но поне няма да я боли и страдате и тя,и ти.Поживяла си е добре,но идва и такъв момент,никога не се забравя,но след време остават само хубавите спомени и моменти  Confused и снимките,които напомнят за любимите същества.

# 580
Моята Фреда такава, каквато беше вече я няма.  Cry
Ох, мила...  Hug Не я дръж да се мъчи тогава. Пусни я да си иде... И за двете ви така ще е по-добре...

И не спирай да пишеш! Нали и затова сме тук, да се подкрепяме в трудни моменти.

# 581
Bubisha, не мога да ти опиша с думи колко съжалява и колко ме натъжи това... но и другите момичета са прави пусни я да си иде. Аз такова решение трябваше да взема за Мако, не знам как го взех, но част от мен умря с това решение. Една вторник сутрин (всъщност един 6 април) трябваше да го заведа, но той почина малко след като се събудих... беше адски, адски тежко, но поне взе решението вместо мен. Няма смисъл да ги мъчим, а мъчим и себе си... тъжно е, боли, но... не спирай да пишеш и се наплачи на воля, прегръщам те  Hug

# 582
Bubisha,нещо стисна гърлото ми като те прочетох ....Толкова съжалявам...
На никого не пожелавам да взема такова решение!

# 583
  • Costa Rica
Момичета рожденички, да сте ми живи и здрави и вие, и любимите ви същества! Heart Eyes

# 584
  • Варна
Бубиша, пиши, плачи...  CryМного боли, но понякога се налага да вземем тежки решения. Сърцето ще ти каже какво да правиш и кога, щом обичаш...

Аз тук намерих много обич и подкрепа, когато най- много болеше. Hug

Общи условия

Активация на акаунт