Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Ох, ужасно съжалявам за Фреда, гушкам те виртуално Бубиша, знам какво е, аз загубих зайчето си януари, а беше с мен само 3 години...
Имаш от мен много виртуална подкрепа. hug

# 586
Стейси, нали бялата, космата "лястовичка", която ти е аватар в момента е Женито?

# 587
  • Варна
Фея, тя е!  Hug Heart Eyes LaughingВ другия смисъл.  Simple Smile
А Жени иначе е сива трицветка. Grinning

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 21:47 от Стейси Грей

# 588
Фея, тя е!  Hug Heart Eyes LaughingВ другия смисъл.  Simple Smile
А Жени иначе е сива трицветка. Grinning
Знам, че е сива. Обаче тая снимка си я направила толкова наелектризирана, кара ме да се усмихвам.

Обичам аватарите ти!

Гални, моля те, Женито от мен.

# 589
Здравейте и от нас.Преди 1 месец си намерих едно малко котенце на улицата.Беше много мъничко,но мяукаше много силно.Когато го приближих то не избяга и ми позволи да го взема в ръце.Събра ми се в шепата.Обадих се на мъжа ми ,той дойде и като взе котето в ръце,то се успокои и спря да мяука.Децата като го видяха и те се влюбиха в него.Прекара ноща при нас и на другия ден го заведохме на ветеринарен лекар.Прегледа го ,каза ни че е момиченце и здравичка на 1 месец.Тежеше само 200 грама.Решихме да си го вземем ,и сега Сара е част от нашето семейство.Ще се радваме да ни приемете във вашата компания.И понеже съм нова ще ми обясни ли някой как да качвам тук снимки?Поздрави на всички от нас.

# 590
  • Варна
Ох, бе ФеяHug Hug Hug

Женито вече има прякор- Гайдуша.  Laughing Големите уши сме ги пренебрегнали Crossing Arms, ама шкембето като гайда- не. hahaha

Здравей, mimkata36. Още едно космато за омачкване никога не е излишно. Grinning И още една добра душа тук.  Hug

# 591
  • на брега на морето
Бубиша, не спирам да мисля за Фреда. Не знам дали няма да ти прозвучи гадно или жестоко, но мисля, че ще в полза за котенка - щом не иска да яде, не й давай насила. Предложи й, ако пожелае сама ще си хапне. В този стадий храненето за такива болни е жива мъка за тях. Може би в желанието си да я подсилиш й причиняваш мъка. За водичката настоявай. Милата ми тя, не мога да я изкарам от ума си.

# 592
  • на брега на морето
Делф, мерсаж за уважението  Hug

# 593
  • София
Благодаря на всички за поздравите!  Hug

Bubisha, много труден избор!  Sad  Много ми е мъчно за Фреда.  Cry 

# 594
Отдавна не съм плащала данък.

# 595
Така се разхождаме за сега. Толкова съжалявам за Фрида  Hug

# 596
Ох, това Пикълс много бързо порасна  Crazy... и започна с белите, Заки май ще ми се види ниска топка  Mr. Green Не си спира дупето на едно място, но сега се научи да се катери по дивана, ама не може с един скок захваща се с нокти, катери се... ужас  ooooh! Пръскалката ми беше надеждата, но аз я пръскам тя ме гледа тъпо, аз я пръскам - тя пак гледа тъпо!? И така докато не я намокря и не я върна обратно на земята, тя пък отива и се овалва цялата в тоалетната си и започва да тича бясно из всички стаи докато и последната песъчинка не е паднала от нея... не, не... Пикълс Белята е просто  baby_neutral

# 597
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мястото на една котка е на дивана! Mr. Green Защо го пръскаш животинчето? Нали трябва да се научи да се катери! Купи му, или му направи някаква катерушка! И свикни с мисълта, че ще имаш поражения по мебелировката. Wink Hug

# 598
Ох, treisy, аз Пикълсита само бих я муцкала, муцкала, муцкала... Heart Eyes Crazy
Тя е бебче, детенце, много им се играе по това време, не се спират просто.

И моята мебелировка е прежалена отдавна...  Tired  Grinning

grigori, това черно носленце, което си показала също бих го муцнала, ако ми падне. Всъщност няма коте, което да не поражда такива желания у мен. 
Поздрави на всичките ви косматковци, момичета. И пожелания за здраве!

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 10:02 от Мора

# 599
  • На небето
Така се разхождаме за сега. Толкова съжалявам за Фрида  Hug

Ето го и Лусито. То сега е на диета, но и така е толкова сладка и пухкава.  Hug

Като стана въпрос за разходки. Видях една възрастна дама да разхожда котката си на каишка. В първия момент помислих, че е куче, но като се загледах видях един хубав, пухкав рижав котарак. Много чаровен с голяма козина, като една пухкава топка. Вървеше на каишка точно като куче.  Shocked Не се дърпаше, не душеше наоколо, не обръщаше внимание на колите и хората около него. А беше до оживена улица. Вървеше редом до стопанката си, заедно с нейната крачка. Такова нещо не бях виждала до сега. Точно като добре обучено куче.
Чак съжалих, че не го научих от малък моя Мърчо на каишка, а сега ще е много, много трудно. Ако го взема на ръце до входната врата и направо изтръпва, мисли, че ще го вадя навън. Стигнем ли до стълбите, вече започва да мяука изплашено, зениците му са по големи от очите и се чуди как да се измъкне и да побегне.

Общи условия

Активация на акаунт