Любители на Котки Тема 65

• 44 445
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Малката топчица светлина Heart Eyes  Hug вече знае къде й е тоалетната и какво се прави в нея! Знае къде са и купичката с храничка и вода, хапва и пие. Настани се нощес да спи при батковците! Grinning А сега си играем.

# 631
Бижу честита красавица  Hug

# 632
ооо, слабост са ми на мен снежинките... Бижу, страхотна е Бианка Heart Eyes

# 633
Искам още снимки на Бианкааааа Simple Smile
Сушката голямо кюфте ще стане, все е гладна и хапва като невидяла. Каротфеното пюре нали не беше вредно за котките? Че мнооого го обича лиглата. Снощи пред пиле на грил, предпочете картофено пюре  Laughing
Бижу... намислила съм да снимам Суши с малко ,кръгло аквариумче и златна рибка в него. Но си мисля, че Бианка ще стои по- добре за този сет. Ако не е твърде нахално ... бих се радвала да я поснимам някой ден  Blush

# 634
  • ГО
Добро утро! Отдавна не съм писала, ама пък не спирах да ви чета Simple Smile)
Съжалявам за писаната на Бубиша! Много ми е криво, но и аз мисля, че е коректно да я оставите да си иде, вместо на всяка цена да я държите при вас  Hug Hug Hug
Трейси и Бужу...много се радвам за вас! Нека писаните ви ви направят много щастливи, много файнски  Heart Eyes котенца са.
Котето на Теди е мечта. Мноооого ме радва, страхотни черни възглавнички на лапичките. С много красива окраска е и май е доста щуро коте, като моето Simple Smile))

Нашата Фиона си е добре. Яде, спи и щурее много. Нямам забележки към нея, за сега, де  hahaha
Само на един, два пъти посяга да си точи ноктите на кожата на дивана,ама я хващам навреме и няма поражения за сега. После най-демонстративно отива да си точи ноктите на драскалката, хитрушата ми тя  Heart Eyes
Пускам и 2 снимки.

# 635
Фиона май е наборка на моята Суши? На колко месеца е?
Много е сладка, а името й е моето второ име : )))))) Някак  си се усещам точно като Фиона- принцеса отвътре и чудовищенце отвън  hahaha
Щура е Суши, правилно усещане имаш, камаче!
Снощи се събидихме от голям трясък, дръпнала покривката и паднаха от масата разни папки и учебници. А те са си тежки, колко ли е дърпала...
И едно цвете ми е накъсала листенцата, от тези пълзящите и то понеже вече е доста виснало, качила се е на масата и от там е късала листенца.
А си мислех, че когато е сама вкъщи само спи  Joy Joy Joy колко съм била заблудена...

# 636
Бижу... намислила съм да снимам Суши с малко ,кръгло аквариумче и златна рибка в него. Но си мисля, че Бианка ще стои по- добре за този сет. Ако не е твърде нахално ... бих се радвала да я поснимам някой ден  Blush
С огромно удоволствие! Hug Ще и направиш фотосесия като на мацка. Joy
Сега спи фъстъчето, че хартийките от бонбони се оказаха страхотна играчка и е уморена. hahaha После ще снимам. Peace

grigori Hug и другите котешки мами  Hug Hug

# 637
Бижу... намислила съм да снимам Суши с малко ,кръгло аквариумче и златна рибка в него. Но си мисля, че Бианка ще стои по- добре за този сет. Ако не е твърде нахално ... бих се радвала да я поснимам някой ден  Blush
С огромно удоволствие! Hug Ще и направиш фотосесия като на мацка. Joy
Сега спи фъстъчето, че хартийките от бонбони се оказаха страхотна играчка и е уморена. hahaha После ще снимам. Peace

Абе, направо се размечтах да ти кажа, и колко идеи ми дойдоха.... такава беличка всичко ще й ходи  Laughing И за хелуин до една тиква да я сложим, пак ще е готино.

# 638
  • ГО
Теди,  Hug
Аз на Фиона й затварям хола нощем и спи, или в детската при баткото, или в коридора. При нас не иска да спи, че много мърдаме, а от леглото на малката все я "гоним".
Иначе е родена на 15 юни, снимките са сравнително "стари", сега е още по-голяма. Като мина и на храната за подрастващи и стана още по-голяма дунда. Едно шкембенце е отпрала...
Вчера си поливах орхидеите и не ги отцедих достатъчно, та като ги сложих на перваза и капваха по някоя капка на земята. Фуфи пощуря. Ходи, чака, дебна капките да паднат, чуди се и тя с какво да се занимава. После й мих лапите, че във водата бях сложила и тор, пък не знам стъпвала ли е в мокрото, то колко мокро е било, ама все пак....

# 639
Абе, направо се размечтах да ти кажа, и колко идеи ми дойдоха.... такава беличка всичко ще й ходи  Laughing И за хелуин до една тиква да я сложим, пак ще е готино.
Joy Току виж се превърнала в принцеса! А тиквата в каляска... Grinning

# 640
Joy Току виж се превърнала в принцеса! А тиквата в каляска... Grinning
Ама тя си е принцеса!
Пък за Сушка имам идея да й направя шапка от някоя малка тиквичка  Joy може и от кората на портокал.... Много свободно време имам май  Mr. Green

камаче, и Суши е около тази дата, не ми казаха с точност датата на ражденето й, но са си наборки значи.

# 641
Честита прекрасна Бианка на Бижу! Heart Eyes
Сладки Суши и Фиона! Heart Eyes

# 642
Знаех, че Бианка ще се привърже много бързо към вас, ама бихте всякакви рекорди  Crazy Мислех, че малко ще се покрие под някое легло и след няколко дни ще започне да се чувства вкъщи, ама не - от раз! Бижу, само ако знаеш колко се радвам за това коте, защото аз много, ама наистина много исках да я взема (влюбих се в нея от пръв поглед!  Heart Eyes) и затова толкова сериозно се бях заела да ѝ намеря хубав дом, само че така стана, че и намерихме прекрасен  Hug И сега ми е едно спокойно... Между другото като се замисля Бианка е доста адаптивна котка, защото щом я доведоха в нас за малко и казаха, че не е искала цял ден да яде, аз ѝ намачках един пауч, сложих ѝ го в ъгъла и така сладко хапна, изобщо не се притесни, дори се заигра, още тогава ме учуди, после и при временните ѝ стопани се е държала много добре, а при вас явно си намери истинския дом и се развихри  Crazy Hug

# 643
Честито момиченце Бижу!

А, ние не пропускаме да наблюдаваме стриктно мама и да я следваме дори в тоалетната, плътно. Няма начин да не сме и на масата.
Посрещаме, изпращаме ... Вече бъркам за кого говори майка ми - за сина ми или за котарака / малкия ми син/.

Искрено се надявам тази година да отминава вече.

# 644
Знаех, че Бианка ще се привърже много бързо към вас, ама бихте всякакви рекорди  Crazy Мислех, че малко ще се покрие под някое легло и след няколко дни ще започне да се чувства вкъщи, ама не - от раз! Бижу, само ако знаеш колко се радвам за това коте, защото аз много, ама наистина много исках да я взема (влюбих се в нея от пръв поглед!  Heart Eyes) и затова толкова сериозно се бях заела да ѝ намеря хубав дом, само че така стана, че и намерихме прекрасен  Hug И сега ми е едно спокойно... Между другото като се замисля Бианка е доста адаптивна котка, защото щом я доведоха в нас за малко и казаха, че не е искала цял ден да яде, аз ѝ намачках един пауч, сложих ѝ го в ъгъла и така сладко хапна, изобщо не се притесни, дори се заигра, още тогава ме учуди, после и при временните ѝ стопани се е държала много добре, а при вас явно си намери истинския дом и се развихри  Crazy Hug
Ама никакво криене нямаше! Ни-как-во! ooooh! Спала почти в ухото на сина ми Joy Толкова е гушлива, миличка, мърка още от колата като се гушнахме... Абе златно котенце. Папка мощно и тумбачето стърчи отстрани, но се старая да не е по много наведнъж. Кротичка е като ангелче! Heart Eyes Hug
Гушкаме се, нали е бебенце още...

Общи условия

Активация на акаунт