Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
http://kartiche.snimka.bg/animals/koteta.170262 Ето тук може да видите котетата.

# 616
  • Талант на 2012,2013 г.
Мили момичета... Влизам с тъжната новина, че няма да бъда вече една от вас. При синът ни се прояви алергия и тази сутрин върнахме красавеца на бившата му стопанка. Жената излезе много разбрана и ни покани когато искаме да ходим да го виждаме...

И понеже съм честен човек и нося отговорност за действията си влизам за да ви благодаря от сърце на всички вас, които ми подадохте ръка.За съжаление не се получи. Много ми е мъчно, но детето ми е всичко за мен, за нас...

Ако ми позволите понякога ще влизам да ви чета и да се радвам на вашите сладурчета. Макар и виртуално.

Надявам се да сте ме разбрали правилно.

И все пак четири денонощия ние имахме красива черна пантера у дома...

# 617
А пък аз се връщам в темата. Flutter С trеisy Heart Eyes вече сме роднини, така да се каже.
От днес си имаме Бианка(Снежинка) благодарение на treisy и сме мноооого хепи вкъщи! Grinning
Ето и първата и снимка у дома!

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 07:37 от Бижy

# 618
А пък аз се връщам в темата. Flutter С trasy Heart Eyes вече сме роднини, така да се каже.
От днес си имаме Бианка(Снежинка) благодарение на trasy и сме мноооого хепи вкъщи! Grinning
Ето и първата и снимка у дома!

Ах вие!  Heart Eyes Не очаквах толкова бързо да те видя тук, даже току що се обяснявах на мъжа ми, че няма да ти пиша лично, че сега се адаптирате да не те притеснявам Mr. Green Сигурна съм, че Бианка вече ви обожава, не можеше да попадне при по-усмихнати, позитивни и хубави хора  Hug

# 619
Мари, никой не би те обвинил. Всяка майка би избрала детето си пред домашния любимец.

Бижу, ама че готино! Честито! Много се радвам за Бианка! Поздравления и за Трейси, и за теб!

# 620
  • Варна
Марѝ, за съжаление алергиите са един много сериозен бич в наши дни. Още преживявам момента, в който семейството на сестра ми очакваше резултатите на племенника- и о радост- не е към седемгодишната им булонка. Оказа се към котки, ама тях това не ги касае. Simple Smile
Тепърва предстои да показвам снимки на Жени и нали някой трябва да ни се радва. Grinning Тъй че наминавай. Hug

Бижу, прекрасна изненада!  Hug
 И много прегръдки за Трейси

# 621
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви за разбирането. Hug Heart Eyes

И... Бижу... имате си едно истинско бижу... Hug Heart Eyes

# 622
  • София
mimkata36 , много сладка тая Саричка! Heart Eyes

treisy Laughing я пак си помисли къде може да се навре едно дебело котешко дупе!  Joy Да нацелуваш малката краставичка от мен!  Hug И дай някоя нова снимка да я видим колко е порастнала!  Praynig

ket1313 , на никое от писанчетата ли не можа да намериш дом?
Благодаря за проявения интерес . За сега едничко се очертава да намери дом,чакат го да порасне мъничко и да папка самичко.Останалите чернилчици никой не ги ще....може и на черно-бялата девойка да и се намери стопанка,но все още никой не е казал със сигурност да пазя.

# 623
Здравей Мари,
Така пък ние се опитахме да осиновим булонка и детето му потече нослето безславно, а до края на деня и очите се зачервиха ....  Алергия и то дихателна от козина на кученца, независимо дали късокосмести или рунтави.
И ето ни тук - в приятели на котки, "тигри" и домашни"пантери" Laughing
Децата са ни най-важни!
На тях подчиняване цялото си ежедневие.

# 624
  • на брега на морето
Бижунцееееееееееееееееееееееее newsm18

Мари, не се притеснявай, котето е добре, вие вкъщи сте добре - всичко е наред  Hug

# 625
Здрасти, здрасти на всички! Hug Hug
Много неща ми минаха през главата, ужасно лято преживях и изобщо първите 7 месеца от годината бяха един малък ад...  Tired Но вече се надявам всичко лошо да е зад гърба ни и сега да се радвам на спокойствие, на момчетата, и на това малко, сладко розово-бяло бебе, което ми подари treisy. Толкова е сладка и смешна! Joy Скача като зайче насам-натам, хич и няма намерение да спи и оставих лампите из коридорите светнати, защото плочките у дома са почти бели, да не вземе да я настъпи някой(не дай си Боже!) в тъмното. Забавлението е страхотно! Party
Само да ви кажа още, че сутринта като се прибрах от работа, прочетох в "Бау и мяу си търсят дом" за Снежинка и веднага разбрах, че я искам! Не едно коте можехме да вземем преди нея, но някак сърце не ми даваше... Тя обаче, е нашето коте! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 07:38 от Бижy

# 626
  • Пловдив
Ми много сладичка тая Бианка, да порасне голяма и любвеобилна. Охххх, много хубаво.

# 627
Честита да ви е Бианка, Бижу!!! Истина е, човек трябва да си намери неговото си коте.. иначе не става Simple Smile

Мари, никой не би те обвинил... за всяка майка здравето на детето е на първо място. Жалко, че детето е алергично и няма да можете да си имате коте занапред...

# 628
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бижу, честито! Бианка прилича на малка топка светлина, дано озарява дома ви за много години напред!  Hug

ket1313 , дано и твоите разбойничета си намерят "половинките"  Wink ! Praynig

kartiche , много са сладки спящи едно върху друго. Heart Eyes И как само се опитват да отварят вратата!  Crazy Laughing

# 629
Бианка прилича на малка топка светлина
Ааааах, Професорката, какво блажено описание!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт