Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте отново.Опитах се да кача снимки на Сара,но не знам дали се е получило.http://www.snimka.bg/?album;aid=704722.Ако нищо не е станало ще пробвам по друг начин.

# 601
Момичета как да кача снимките на котешкото ми семейство? Embarassed
Още не съм се научила как се качват снимки. Embarassed

Питахте ме какво ги правя котетата и защо не съм кастрирала котката.
Ами котката я наследихме миналата година, когато купихме къщата. Заедно с нея в бонус  Wink получихме и 2 кучета но едното умря. Та така. И понеже не живеем постоянно там, тази година не съм и разбрала кога е забременяла котката. Когато роди 3-те котета много ми харесаха и ми беше жал да ги раздам и си ги оставихме.
Честно казано не ми се иска да я кастрирам, незнам ... още не сме го обмислили. Ако роди пак сигурно ще раздам котетата този път но определено няма да ги изхвърлям.

# 602
mimkata36, Сара е прекрасна, прекрасна.  Heart Eyes Да ви е жива и здрава!

# 603
  • на брега на морето
Мястото на една котка е на дивана! Mr. Green

И не само там, навсякъде, където е безопасно за нея!  Grinning

Професорке, Трейси не се сърди на Пикълс; всъщност се топи от умиление и гордост.

# 604
Професорке, Трейси не се сърди на Пикълс; всъщност се топи от умиление и гордост.

Aa-хаа, така и трябва. yes  Трейси,  Grinning  Hug.

kartiche, от опит да си кажа- много е трудно да се намери дом на малки котенца, толкова са много нуждаещите се.

Мое мнение: трябва да се кастрира. Дворни и улични котета- с предимство. Wink
Така ще подобрим качеството на живот на мамите и ще ограничим броя на бездомничетата. Казвала съм, ама пак казвам, много се упреквам, че кастрирах дворната котка едва сега. Аз, разбира се, съм поела грижа за потомството (и приходящите му братовчедчета), но все пак. Щях да съм много по-спокойна, ако всяко от тях си имаше сигурен дом и пълна безопасност.
Ще кастрирам колкото мога дворни и улични котета занапред, това е моето решение.  Peace

# 605
  • София
Момичета как да кача снимките на котешкото ми семейство? Embarassed
Още не съм се научила как се качват снимки. Embarassed

Питахте ме какво ги правя котетата и защо не съм кастрирала котката.
Ами котката я наследихме миналата година, когато купихме къщата. Заедно с нея в бонус  Wink получихме и 2 кучета но едното умря. Та така. И понеже не живеем постоянно там, тази година не съм и разбрала кога е забременяла котката. Когато роди 3-те котета много ми харесаха и ми беше жал да ги раздам и си ги оставихме.
Честно казано не ми се иска да я кастрирам, незнам ... още не сме го обмислили. Ако роди пак сигурно ще раздам котетата този път но определено няма да ги изхвърлям.

Хубаво е да я кастрираш,защото те се множат безконтролно.Аз прибрах една мама с бебе от улицата в двора на едно ранчо.Докато кърмила забременяла и сега се чудя какво да правя 5 сладурчета.Понеже не можеше да остане в ранчото,я настаних в една необитавана стая и сега вече ми става малко трудно да ходя всеки ден,а пропусна ли целият вход ще разбере .......

# 606
Здравейте отново.Опитах се да кача снимки на Сара,но не знам дали се е получило.http://www.snimka.bg/?album;aid=704722.Ако нищо не е станало ще пробвам по друг начин.

Много е сладка Сара! Да ви е жива и здрава и голяяяма маца да порастне!

# 607
Ааааа на Пикълс не ѝ е забранено качването на дивана  Crazy Само че като се научи с един скок да заповяда, сега едно "Мяу" върши работа и я качвам веднага ръчно  Mr. Green Ама тоя диван не мога да си го прежаля, тия дни ще ѝ купувам драскалка, нищо че още няма ищях. Иначе се занимаваме много с нея, играем си доста, а тя миличката заприличва все повече на баща си, ама не ни касае особено  Mr. Green Аз на котките само по масите и кухненските плотове забранявам качване, иначе където им душа иска, космите не ме притесняват, чистя ежедневно, свикнала съм. Ааааа и под секцията ѝ е преградено, защото отдолу са всички кабели... ама като надебелее на дупе ще махна загражденията, тя няма да може да се натика там  Whistling

# 608
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
mimkata36 , много сладка тая Саричка! Heart Eyes

treisy Laughing я пак си помисли къде може да се навре едно дебело котешко дупе!  Joy Да нацелуваш малката краставичка от мен!  Hug И дай някоя нова снимка да я видим колко е порастнала!  Praynig

ket1313 , на никое от писанчетата ли не можа да намериш дом?

# 609
Ох, вярно и с дебелото си дупе ще се навре  Mr. Green Ама като пораснат не им се гризат кабели толкова много. Сега си гледам кабела на лаптопа как е прегризан от Заки  ooooh! Остава и Пикълс да почне и отиде....  Crazy

Чудя се към 18-19 октомври дали да пътуваме с нея (около 4 часа път) или аз трябва да си остана вкъщи  Crossing Arms Май ще ѝ направим първия голям преход, вече не е толкова малка... Rolling Eyes Вие какво мислите? Тогава ще е на 50 дена. Оу, скоро трябва да я водя за вътрешно обезпаразитяване, макар че видимо никакви паразити не изхвърля, после на 60 дена и 2 ваксини и е комплектована  Mr. Green

Скрит текст:
Искам само да намекна леко, че може би Снежинката тази вечер ще си намери нови стопани, а кои са те... ще го оставя изненада, за да сме сигурни че ще стане, но вие ще се шашнете  Heart Eyes

# 610
  • на брега на морето
Ох, вярно и с дебелото си дупе ще се навре  Mr. Green

Мъжът ми има теория, според която, ако главата на котката мине ще мине и дупето Grinning

# 611
Ох, вярно и с дебелото си дупе ще се навре  Mr. Green

Мъжът ми има теория, според която, ако главата на котката мине ще мине и дупето Grinning

Значи никакъв шанс, оф днес си свърших работата по-рано, а Пикълс сега намери да спи, така искам да я погърча  Crazy Mr. Green Тя като искаше имах работа... ех бе значи!

# 612
  • На небето
Данък:

# 613
Скрит текст:
Искам само да намекна леко, че може би Снежинката тази вечер ще си намери нови стопани, а кои са те... ще го оставя изненада, за да сме сигурни че ще стане, но вие ще се шашнете  Heart Eyes
Ау, Трейси, кой те е научил на такива удари под кръста?!  Wink

Смях се от сърце на това как мократа Пикълс се въргаля в котешкия пясък  Laughing

Мимката, сладко дребосъче Сара!

Къртиче, и аз съм "за" кастрацията.

Естел, олицетворение на гукшавостта!

# 614
Bubisha, прегръдки! Мн ми е мъчно да прочета тези лоши новини за красавицата Фреда  Cry С предишното ми коте Пуфи, което винаги ще си обичам и винаги ще ми липсва прекарахме 15 и половина години...Приятелка, утеха, радост...  Сърцето ми беше тя. Много трудно преживях раздялата с нея. Домашните също. Имали сме прекрасни мигове заедно и тя ме накара да обичам толкова котките и да не мога да си представя живота си без пухкаво любимче. Сега, поглеждайки назад, си мисля, че сме й осигурили приказен живот- тя беше гледана, обгрижвана и обичана до последната минута.
Гледай така на нещата- Фреда е достигнала една мн хубава възраст, обичана е и е живяла прекрасно Simple Smile Каквото и да е решението, прегръдки от нас!

Весело на празнуващите!   bouquet

grigori, бях се затъжила за двете красавици! Hug
mimkata36, Сара е страхотна сладурка! Heart Eyes
Стейси Грей, уникатче е това сиво бонбонче!

поздрави на всички и намачк за пухените красоти, които видях из страничките!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт