Любители на Котки Тема 65

• 44 445
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Даааа, аз какво ли не правих със Заки, направо ме докарваше до рев - и от болка и от безсилие, постоянно хапеше с всичка сила, дереше и нищо не помогна... освен другото коте. По-щастлив не е бил и той и аз! Първо Дара му импонираше много по-добре на играта, защото се включваше активно в неговия тон, а аз просто се опитвах да не мърдам, той ме нападаше, аз му се карах, той продължаваше... Гонеха се, шамареха се, идваха за малко галене при мен, после Дара го измиваше него, нея си, гушваха се и заспиваха. После лудорията от начало - такова тичан, всичко събаряха. Вече имаше достоен партньор за игра, престана да ме преследва мен, имаше с кой да спи, не мяукаше жално за мен (не издържах на среднощните му игри и го пратих да спи сам, ама вече беше свикнал с мен и такъв рев...). Аз затова казах на мъжа ми, че на къщата ще имам 2 котета - ще ги намерим някъде за осиновяване (харесвам изключително много породистите, особено британките...  Heart Eyes, обаче някак си отначало започнах да си прибирам изоставени и явно такава си ми е съдбата  Peace

пп - въпрос: Пикълс хапна много добре сутринта, сега е 10, тя трябва да яде в 11 (на 3 часа), обаче иска още, не спира да пищи и да ме смуче... гладна е, едва поспа 2 часа и то пробуждайки се... ама не трябва да й бутам храна постоянно, за да не я прехраня, предполагам, че поне на 3 часа е редно да го спазя...

ппп - докато пусна поста и се наложи да я нахраня, то направо опища света, сега заспа сладко. Явно ще гледам да е до поискване, тя май си знае най-добре!

♥asq♥, това мъниче направо ми взе акъла... много е красиво! Да си го гледаш със здраве и да не ти създава ядове никога!

# 76
Малкият Бисо на път  Laughing

# 77
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички ви за съветите  Heart Eyes.
Мис Нели, хубава идея си ми дала за готварската ръкавица, но за него постоянно е време за игра явно. Няма как да разграничим времето за галене от това за игра. Въпреки това и този начин ще го опитам  Peace. От момента на отваряне на очите се почва тичане из апартамента, а когато го хвана да го гушкам, или дори и само да го пренеса от едната стая в другата се извърта и започва да хапе. Само като му се приспи можем да се гушкаме  Sad.
Трейси, Мора, много искам да си отглеждам двама палавника. Хем и за мен ще е забавно да ги гледам, хем и на тях в котешките им игри и лудории, но проблема, както писах нагоре е че съм алергична към котки и това е първото, към което не проявявам реакция. Даже и към братчето му, което исках да взема два дни след него не можах да изтрая да доближа. Но въпреки това вярвам, че щом съм открила този мъник сигурно някъде има и други като него, които ще мога да пипам, целувам и отглеждам без да се задушавам. Мора, ще се радвам да видя дали някой от твоите седем не е такъв, поне ще бъдат порядъчно нагушкани  Hug. Те на каква възраст са
Трейси, храни си бебето колкото иска, едва ли ще може да погълне много ядене и да преяде. Котките не са склонни към преяждане като кучетата. Пък и малчо сега е на около 20 дена, ако не се лъжа  newsm78, и трябва да заякне и стане голям и силен котак.
Bubisha, Бисо е много наперен и любопитен малък господин и явно много му харесва да пътува  hahaha

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 11:18 от Аксиома

# 78
Момичета, благодаря за хубавите думи!  Hug

Мале, Бисо колко е мъничък и сладичък!  Heart Eyes Цезар като дойде беше също толкова голям, но дръпна за нула време. Пък козината му как блести, сигурно е от храната.  Thinking

# 79
Аксиома, аз прочетох за алергията ти, ама не се сдържах да ти предложа, пък и съм оптимистично настроена, че наистина може да се преодолее. Да не звуча повърхностно- знам, че е сериозно.  Hug Моите палавчета са родени в края на май. Много пораснаха и са сладки- та дрънкат. (Но да се има предвид, че за мен всички котки са сладки, просто такова нещо като  "несладка котка" не съществува Embarassed )  Има сред моите и пухкави, с изписани очи и гладички, обикновени. Шаренки, тигрови, черно-бели дори (щото още няколко броят идват да се хранят в двора ни). Абе, изобилие- да са ни живи и здрави!  Simple Smile

Бисо и Бамби  Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 11:21 от Мора

# 80
Козината и на Бисо блести, но не и след като се разходи по плажа, но не можах да го снимам, че бях заета да го гоня  Joy То беше едно бягане в началото, после едно въргаляне- толкова много пясък за риене за енго си е съкровище  Joy  Joy  Joy

# 81
  • Пловдив
Аксиома, аз прочетох за алергията ти, ама не се сдържах да ти предложа, пък и съм оптимистично настроена, че наистина може да се преодолее. Да не звуча повърхностно- знам, че е сериозно.  Hug Моите палавчета са родени в края на май. Много пораснаха и са сладки- та дрънкат. (Но да се има предвид, че за мен всички котки са сладки, просто такова нещо като  "несладка котка" не съществува Embarassed )  Има сред моите и пухкави, с изписани очи и гладички, обикновени. Шаренки, тигрови, черно-бели дори (щото още няколко броя идва да се хранят в двора ни). Абе, изобилие- да са ни живи и здрави!  Simple Smile

Бисо и Бамби  Heart Eyes.
Да са ти живи и здрави мъниците, Мора. Моя също е роден в края на май, значи са на една възраст децата ни  hahaha. За мен също няма грозна или несимпатична котка, толкова са изразителни, че само като ги погледеш и прималяваш от умиление

# 82
Благодаря ти. Heart Eyes Ако някога имаш желание и възможност може да дойдеш да ги видиш.

Допълвам: понеже тичат и се мушкат навсякъде из двора са доста мръсни и мърляви. Да не се разочароваш.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 11:52 от Мора

# 83
Бисо...  txtloves

# 84
  • София
Ей, нагледах се на сладури! Hug

*Ally*, усмихна ми деня!  bouquet

А Бисо е котето, на което много се възхищавам! Mr. Green
Нашият Фифи не обича да пътешества, въпреки че има няколко полета и
кратки пътувания с кола, не харесва това занимание.
Всеки път е сгушен под възглавницата си в транспортната чанта и едва чака да приключи мъчението.

treisy, прекрасни новини! Hug
Дано и занапред с Пикълс имате безброй поводи да се похвалите!

Моят първи калпазанин-Пуфи

# 85
  • Велико Търново
Здравейте, още не сме взели малкия Радо, но намерих една снимка от преди 2 години и половина, която мисля, че ще ви хареса Simple Smile http://www.prikachi.com/images.php?images/878/5268878v.jpg

# 86
  • На небето
Бу наистина ще трябва да измисля нещо такова. Не съм виждала обаче такива заключалки за хладилник. От къде се купуват от магазините за крепежни елементи ли? И как точно се монтират на хладилника?

Nadejda:))) много сладка гледка.

# 87
Да дам и моя данък от снимки  Wink
Сега като е разгонена освен,че мяучи е доста по кротка и послушна.Дава да я галят,върви навсякъде след всеки и се гушка  Crossing Arms Да знам,че се чувства некомфортно,но .....

Поне дава да я снимам,а иначе бяга и се крие,а сега като погледнах датите на първите снимки при нас e от края на август.
Малкото сиво пухче е много красива-много ми харесва цвета  Laughing
Браво за борбата с малкото бебче   bouquet,тъкмо ще придобиеш опит за истинското бебе  Wink
Пътешественика е страхотен ,да го нагушкаш.

И ние имаме проблем с ранното будене,но и оставяме отворено по коридорите и стаите в които не спим и няма проблем,иначе дращеше по вратите и мяукаше.

# 88
pisenxeto, как се казва? Май очаква да сложиш снимката и в някой сайт, че си търси мъжкар. Гледай какви пози раздава. Красавица е.  Heart Eyes

Дани Миланова, много се радвам!

Ако знаех, че толкова ще се харесат подобни снимки на Цезар, щях да ги пазя. Аз всички, дето му се виждат само очите изтрих.  ooooh! Имах една на сушилката, първо не се вижда, и на втората - бам, очите му светят. Тогава се беше качил най-отгоре. Гърчи се като невидял, много обича да се катери. Намерих го да се катери по мрежата на прозорците.  ooooh! А днес се опитваше да скочи между прозореца, който беше отворен нагоре, и мрежата. Е, не е толкова тънък.  Laughing
Отивам да купувам пръскалка.  Whistling

# 89
  • До хладилника, който обичам
Бу наистина ще трябва да измисля нещо такова. Не съм виждала обаче такива заключалки за хладилник. От къде се купуват от магазините за крепежни елементи ли? И как точно се монтират на хладилника?

Нямаш грижи, има ги онлайн Simple Smile

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=580
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=7122
И в други магазини.

Или офлайн в магазините за детски стоки. Монтират се с лепене или вакууми разни, няма разпробиване.

Общи условия

Активация на акаунт