Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
pisenxeto, много е хубав кота! Обожавам снимки тип- завряна муцунка в апарата  Laughing Окраската му е уникална!!!
Голямо, черно, летящо с гръм и трясък. Що е то?  Joy

Отговор
Скрит текст:
Grinning Писанчо, който се изстрелва от лозето и тича през градината, щото мама си идвааааа!  FlutterИ му носи почерпка, е как иначе?!?
Представих си го като торпедо  Laughing

# 556
  • Талант на 2012,2013 г.
Има истина в това... Laughing Heart Eyes

# 557
  • на брега на морето

Котьо
...имаше резултат от масълцето Laughing Hug

Да знаеш обаче, че това е крайна мярка. Не че ще му стане нещо страшно, но може да се раздриска.
Моят котак беше скочил на масата и близал едно забравено масло, близал... Хем си изкарах акъла, хем ме напуши смях.

# 558
  • София

Котьо
...имаше резултат от масълцето Laughing Hug

Да знаеш обаче, че това е крайна мярка. Не че ще му стане нещо страшно, но може да се раздриска.
Моят котак беше скочил на масата и близал едно забравено масло, близал... Хем си изкарах акъла, хем ме напуши смях.

Taka моят котарак преди години си беше намерил оставена консерва от някаква риба в олио (рибата изядена, но олиото в изобилие) и близал, близал...  hahaha  После дежуреше в пясъка  hahaha.

# 559
Танче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава и все такава чудесна приятелка!

# 560
  • София
 Laughing  Разкри ме!  Laughing  Мерси, мерси! И каква хубава торта си ми спретнала!  Laughing  Само свещичките са  малко по-малко от колкото трябва, ама карай.  hahaha  То и без това ми трябва торта метър на метър, че да ги побере всичките.  hahaha

Като сме почнали - честито и на Котьо!   bouquet  Да си жива и здрава, астрална близначке!  Hug Hug

# 561
О, да, честито и на Галчето  Hug
За теб торта зайче Simple Smile

# 562
  • София
Тя пък току-що навърши годинка.  Joy Joy Joy

Към тортите да прибавим и питие, но побързайте, че може да не остане:

И нещо за хапване:

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 12:49 от Тaня67

# 563
  • на морето
Здравейте,момичета!
Отдавна не съм влизала във ващата хубава темичка,но сега искам съвет от вас.
Досега винаги съм хранила котките си с хубава и качествена храна,но сега станаха множко и на мен ми идва твърде скъпо и искам да взема нещо по-евтино.Ориентирала съм се към три храни,ако може да ме посъветвате коя да избера
http://www.zoomagazin.eu/product/happy-paws-cat-s-pystyrva-herin … hutsi-15-kg-21576
http://www.zoomagazin.eu/product/hairball-control-estestveno-otd … topki-10-kg-18636
http://www.zoomagazin.eu/product/visan-proct-cat-chicken-pylnots … kotki-20-kg-22775
Благодаря ви предварително и хубава неделя!   bouquet

Здрасти ! Hug
Понеже и при мене количеството котки е чувствително  , този момент ми е познат .
Сега . Това , последното на visan го вземам , но ! :
 1/ само за  "селянчетата " и
2/  цената , на която го вземах до преди няколко месеца беше 40 лв ; сега е "скочила " с 2 лв .Дано не продължи да "набъбва " .С други думи -  предлагат го скъпичко .

Другите не са ми познати като опаковки -newsm78 не съм ги вземала , та не знам .
Те , нали знаеш , на опаковката са реклами и хвалебствия , а накрая ти обясняват ...че всъщност е "икономична " храна , тоест ..нискокласна . Visan е таква- те и в магазина така я знаят : .." вземат я за уличните котета , или на село ." При положение , че до сега са били на по -класна храна , доста ще ти е труден прехода към тези гранули . Особенно от раз .
На котетата , които гледам в къщи ,им  купувам Катшоу и Чикопи  , като Катшоуто все още го намирам на 6.50 лв/кг , но Чикопито  от 5.50 и 6 лв, вече "подскочи " на 7 и 7.50 лв .  Тепърва ще видим какво ще става .

Другите две храни , поне по препоръките като че "звучат по -добре " , но ти си решаваш според джоба . Препоръчвам ти да обиколиш в по широк периметър района по местоживеете и да огледаш във всички известни ти зоомагазини какъв е асортимента .Поразпитай за евентуални складове " на едро " ./ Аз така стигнах до магазина , който пазаря  тази храна за село  /. Ще видиш , че цената на една храна в различните магазини е различна , като все пак разлика от 30 ст до 50 ст , та и 1 лв  за килограм са си от значение , нали .
Пример : Катшоу- пиле и пуйка  го купувам от 2 места  на цена 6,50 лв/кг , като в краен случай го има и на 6,80 и 7 лв. По-специалните му версии / уринари , или за космени топки /са на цени 7,50 -7,90 лв.
Преди Чикопи го вземах на цена 5.50 лв и 6 лв , при наличието му по други места  за 6 , 6,50 и 7 лв , сега и на "ефтиното място "са  изравнили цените .
Мисълта ми е , че може да намериш нещо по - добро  на по -сносна цена  насипно , пък и ако говориш със собствениците на магазинчето , може и на едро с отстъпката да го да дават  като чувал. Проучи нещата .

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 12:57 от asha

# 564
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Объркахте ме  Thinking ! Не разбрах колко и кои са рожденичките, ама от мен, нуждаещата се от торта 1,20/1,20, имате по един ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА ВИ ВЪРВИ ПО МЕД И МАСЛО!  Wink Hug Joy

# 565
  • На небето
Мари....... И да не те плаша, но ако наистина е направил нещо в бенджамина, считай, че трудно ще го отучиш. Още сега сложи някакви камъни или предмети, за да не може да рови там. И имай предвид, че миризмата в него ще го привлича много дълго време. Измисли някакво трайно решение. Речните камъни, сложени върху пръстта или някаква решетка (мисля, че Месечинка беше направила от парченца паркет) вършат добра работа.............

Аз за моите цветя взех камъни от морето (с декоративна цел, не че моя прави нещо в тях) подбрах си хубави плоски камъчета среден размер и ги наредих около цветята. '

Марѝ хапченцата са с приятен вкус, според ветеринара повечето котки сами си ги ядът.

Стейси Грей голямо сладурче.

* TED CAT* красота.

pisenxeto а това раираното тигърче е много красиво.

Честито на рождениците. Много приятни и сладки моменти.

# 566
Аз също се пообърках, но

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 14:47 от Снежа63

# 567
  • на морето
На всички рожденници - здраве , късмет и чудесни съвместни моменти  дълго време !  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мари , браво на момчето !

shopkata - За храненето на малките котета . Това ,че амо едно е проявило интерес към манджата на мама ,а другите само са се въртели и душели е напълно естествено .В котилото винаги има едно , което е по -напред в развитието си / то води един вид другите в "проучването на света / . Ако редовно оставяш храната на мама в по -голяма чиния , ще видиш , че до ден -два освен него и останалите ще са наврени /буквално  -стъпили с 4 -те си лапки вътре / и ще хапват , а мама ще стои търпеливо отстрани и ще ги чака да се напапкат . От това , което описваш , вероятно бебоците вече  опитват се да вървят  и може би да си вършат сами нуждите . Щом са минали месец , ще видиш , че видимо от ден на ден ще стават по-уверени , любопитни  , игриви и самостоятелни  . И гладни ..  Laughing заради енергията ,която хабят .
Препоръчвам да държиш постоянно една купичка със суха храна на лесно достъпно място. Мъниците ще се ориентират бързо и ако искат да си дояждат сами ще ходят там.

# 568
Танче, Гале, честит рожден ден! Бъдете здрави, много щастливи и все такива готини котколюбителки, зайцелюбителки и каквито още любителки сте!

А сега да подам оплакване от моите хубостници. При всяко мое закъснение за хранене, Бекс сваля тапети от детската стая.Ако някой има намерение да си сваля тапетите да ми се обади, ще пратя Бекс. Сони пък се научи да пие вода от тоалетната чиния, вече зорко следя тоалетната да е затворена.

# 569
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Танче, нИ моЙ така, ШЪ сЪ пукнИм! Пожали нЪ!   bouquet  Joy

Общи условия

Активация на акаунт