Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 741
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
pepito21,благодаря ти за труда и мечо е много сладък!  
Много хубаво стихотворение bouquet
Аз се записвам с етап от шал, който плета за подарък

отново от ализе само,че лана голд Crazy

Mendeleev80, страхотен пуловер, а и снимките си ги бива bouquet

# 16
Запис и от мен! Аз пак с питането - как мога да кача снимката тук...не ми се получава, ама никак... Sad
Дисертация написах, а с една снимка не мога да се справя....срамота! newsm78 #Crazy

# 17
Благодаря за темата!   bouquet
тити,харесах си нещо в твоя линк,на 2ра страница,втория ред ... ювелирна изработка! Mr. Green

да не е спам-ето едно потниче,дето моите маймуни така и не поискаха да облекат  Crazy Crazy
http://mamagemelar.snimka.bg/hobby/hobi.676250.28409580 и преди тази

# 18
  • София
   Запис да не ви изпусна!  Hug Един кашон прежди съм събрала и най - после тази зима смятам да се развихря.  Crazy

# 19
Благодаря за новата тема!  Hug  Запис и от мен. Много красив пуловер Менделеев80, оченцата ми останаха в плетеничката и в зеления цвят. За съжаление още не съм овладяла тази висша плетаческа магия да правя плетенички.
Мечето, болерото и шалчето също са много красиви. Със здраве да си ги носите, талантливи момичета!
Аз продължавам да се уча как се плетат чорапи на една кука Rolling Eyes Засега имам готов само един  (не много добре изглеждащ, трябва да отбележа) Embarassed Тези дни ще направя и другия. Но шевовете на края стават толкова ужасни...оказва се, че не съм много наясно как точно да зашия финалния отвор откъм върха на пръстите (плетох го отгоре надолу към пръстите), така че хем да не се вижда, хем да не убива ръбчето  Rolling Eyes Живея с надеждата, че поне за втория чорап ще ми дойде някакъв акъл в главата   newsm78

# 20
  • Пловдив
Супер оформена тема - както винаги, сладурско стихче - благодаря много.
Аз съм в творчески отдих Mr. Green и се оглеждам за нещо зимно, ама май ще плета на малкото чаве, че искало блузка с качулка и джЕбове отпред. Тая качулка как ще я напасвам....ич не знам.

# 21
# 22
Пуф, завиждам за срещата  Blush Аз поканих в моя град плетачки в седмицата на плетеното, но никой не прояви желание.

Не се отчайвай! Който иска, ще дойде следващият път.  Hug

Спокойна, другият път имаш неизинено!  Heart Eyes

Ето обещаният бял триъгълник от бъдещ шал от мен -

И завършената ми шапка в лила -

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 09:48 от big pufana

# 23
  • Стара Загора
Момичета,благодаря.Не е нещо особено моделчето,но се оказа много пректична дреха,понеже аз не обичам да се обличам дебело.
Исках да поздравя niki7,но не ми остана време в предната тема,как я сътвори тази пола  ooooh!
Направо е страхотна  #CrazyАз за съжаление на разполагам с толкова време,иначе страшно много ги харесвам.
Видях и едно много сладко мече,и болерца и изобщо страхотни неща  Peace

# 24
  • София
Да се запиша и аз в темата с някои от последните ми плетива Simple Smile
;;;;; - тази последната торба много си я нося Simple Smile

puf шапото кога ще го разходиш - супер е   bouquet

# 25
здравейте и мерси за темата

аз плета най- сетне за себе си едно болеро. Остава ми още малко.

и да помоля за бебешко елече, възможно най- прост модел за 2 игли

За момче или момиче? Аз имам много модели, но повечето са за 1 кука. Все пак погледни, може да се направят и на две:
http://veselata.snimka.bg/hobby/detsko-pletivo.700708

за близнаци- момче и момиче Simple Smile

# 26
puf шапото кога ще го разходиш - супер е   bouquet

Миси, миси. Ще го!

РоклАта ти е трепач! Много искам да те видя с нея - за фотосесия!!!!  Heart Eyes

# 27
 Момичета, искам да изплета на една кука някакъв аксесоар за подарък на приятелка живееща в чужбина- брошка или нещо друго интересно, да не е за коса...Не съм сигурна дали ще се справя с изплитането на топчета за да направя колие  Blush Може ли да помогнете с идеи и схеми?

Благодаря    bouquet

# 28
Вместо запис, на какво попаднах във ФБ

# 29
Момичета, искам да изплета на една кука някакъв аксесоар за подарък на приятелка живееща в чужбина- брошка или нещо друго интересно, да не е за коса...

Сещам се за гривна - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/05/julie-cuff.html или колие - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/06/blog-post_13.html

Общи условия

Активация на акаунт