Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 806
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Момичета, бихте ли ми помогнали за схема за терлици на една кука, ако има клипче още по добре. Praynig
И питах за къдравия шал на една кука , също не мога да открия.  bouquet
ПП: inik, много хубави неща си изплела, но одеалцето е супер.
По схема ли го плетеш. Embarassed

# 571
Да, за схемичката специална благодарност на Пуфи, която е събрала страхотни неща на страничката си Hug
Пуфи, предполагам, че нямаш нищо против да споделя препратка към схемичката от твоя сайт Heart Eyes
http://bigpufanascreations.blogspot.com/search/label/%D0%9E%D0%B … D1%8F%D0%BB%D0%B0

# 572
  • София
Inik, чудесни плетива, особено ми хареса одеялцето с мечетата, страхотно е!  Hug

# 573
inik да има, да има колко да има  Joy като се мъкнем по магазини за прежди и така изведнъж се подкокоросваме  Joy точно тая схема ми трябваше .....

# 574
И да ви питам за идейка... имам 400 гр. от LANOSO WOOL, но не знам какво да направя от нея newsm78.. то 400 май пак ще е нещо шал и шапка, а и е доста дебела
Това е засега от мен и обещание да се включвам по-често Peace

Направи си нещо като малко пончо. За раменете примерно.

Иник, нямам нищо против да цитираш блога ми. Нали затова е направен?! Да събирам в килера идеите си. Одеялото е страхотно, както и другите бебе неща!   bouquet

Дари, давай смело сега! Heart Eyes

# 575
  • София
Тази синята прежда дето е плетена "на ръка" я видях в магазина-новост е и е за шалове-на мене ми хареса-ще го пробвам.

# 576
  • Варна
inik, много благодаря  bouquet
big pufana, страхотен блог имаш. ще го разгледам подробно.  bouquet

# 577
  • София
Здравейте! Simple Smile
С огромно желание се присъединявам към вас! Ще се опитам да си изплета шал най- обикновен. Като прежда и номер игли какво бихте ми предложили?Simple Smile

# 578
  • София
Аз бих ти препоръчала по-дебела прежда и по-голям номер игли та да върви по-лено и бързо. Laughing

# 579
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми помогнали за схема за терлици на една кука, ако има клипче още по добре. Praynig
И питах за къдравия шал на една кука , също не мога да открия.  bouquet
ПП: inik, много хубави неща си изплела, но одеалцето е супер.
По схема ли го плетеш. Embarassed
[/b] Ивка 27 - това е видео урок как се плете на една кука терличка за бебе. Видеото има и втора част със същото име на урока http://www.youtube.com/watch?v=9uQcvtJlTzQ&feature=related
Приятно майсторене Hug

# 580
  • София
Моля ви, нека някой да помни за какво става дума?...

Кати заповядай едно видео за плетката "Жасмин"! Така мисля че се казваше!

http://bg-bg.facebook.com/video/video.php?v=148284065265573

Много благодаря!!!!!

# 581
  • Варна

И да ви питам за идейка... имам 400 гр. от LANOSO WOOL, но не знам какво да направя от нея newsm78.. то 400 май пак ще е нещо шал и шапка, а и е доста дебела

не знам колко е дебела,но аз съм плела по този модел на куки номер 8....само 1 парче,плете се лесно и бързо....

това е моето   https://lh4.googleusercontent.com/-5jLLiVAXfiE/Ty-HVrDuBII/AAAAA … s640/SDC12915.JPG

# 582

Сещате ли се коя е виновницата? а?

# 583
Сещате ли се коя е виновницата? а?

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Много ме е срам!

Ама е бижун, пък!!!!! Айде, утре гАтов! Heart Eyes

# 584
Тя е, Тя е.. същата ! Пуфанка ни разори тук всичките , подкукуростница такава! Кой какво прави, като облъчени ,все сме по магазините за прежди, че " не ни стигат"...и по онлайн поръчките .. Joy
   / Имам и една плетка в колата, в пликче... често ми се налага да изчаквам по 30 мин, я щерка ми от тренировки, я нещо друго ... Тук нали все вали, та дори никой не ме забелязва какво правя в колата  .. ами така де, иначе се изнервям да чакам вечно някого или нещо друго стане и пак трябва да чакам..а така , няма нерви ,няма лошо настроение.../ Joy

Общи условия

Активация на акаунт