Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 787
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
vany666, така е.

божилова, наистина е свежа и различна туниката  Peace

пепито, аз харесах много котката, мишката малко "съчинена" ми идва до нея.

# 616
Бови,туниката ти е У-НИ-КАЛ-НА!!!!!!чудесно си стои,а и моделът радва мн(не съм виждала такъв).......каква е преждата?
Тази прежда е навита на руло и е поне на 50 години. Няма етикет, но е 100% памук.
Баба ми я купила от Румъния, като била още млада майка.  Laughing С годините явно е пожълтява, защото като я изпрах –стана бяла, за моя изненада - аз си мислих, че е екрю.
Ето източника http://www.liveinternet.ru/users/3969474/post216711917/

# 617
Момичета това :
"3п. провязать вместе: 1п. снять как при вязании лиц., след. 2п. провязать вместе лиц. и вьiтянуть через предьiщую п. "
така ли се превежда :3п се изплитат заедно: 1 лицева бримка се премества (без да се изплита) следващите 2 се изплитат лицево и се издърпват през 1-вата?  Embarassed Embarassed (много глупаво звучи)
Извинявам  се за лошия руски, но само на кирилица нямаше да се разбере  Blush

Простете, че само ви разпитвам и все искам нещо, но ако не сте вие няма да се справя  Tired

На английски е skpo -Slip 1, Knit 1, Pass Slipped Stitch Over

тити, на мен пък мишлето ми харесва повече как ми се получи, имам някои забележки към котето. Може би с друга по-мека прежда щеше да се получи по-добре. Иначе оригинала е много як. Simple Smile

# 618
  • Банкя
big pufana  Много ти благодаря .И видеото много ми помогна. Пък и други неща си харесах.

# 619
big pufana  Много ти благодаря .И видеото много ми помогна. Пък и други неща си харесах.

Айде, чакаме снимки сега ...  Hug

Бовилова, Пепито - великопелпни!   bouquet

Аз довършвам третото бебе оде от Одисеята и после показ ...  Embarassed

Пинки, айде сники покажи де ... Моля те! Heart Eyes

# 620
  • София
Цитат
плетени онлайн във форума на амигуруми
Линк за този форум?

# 621
Дарина - аз мойто одеялце го поуголемих и го направих около 125 на 190, понеже го исках за лично ползване Heart Eyes

# 622
  • Банкя
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=355562541140705&set= … ype=1&theater
За тези които плетат одеалца и бебешки неща.

# 623
  • Варна

Много хубава страничка Simple Smile Само беба да ме остави да плета...

# 624
# 625
Леле, колко красиви неща...

# 626
  • София
Мерси.

# 627
Момичета,
случайно някоя от Вас да се занимава с плетене - филе? Това е едно майсторене на мрежа, която след това се запълва. Търсих в "тубата", но нищо не открих. На руски термина е филейного плетение, а на английски filet.
Купих си сет с инструменти за филе, но няма от къде да се науча... Tired
Помагайте  Praynig

# 628
Момичета,
случайно някоя от Вас да се занимава с плетене - филе? Това е едно майсторене на мрежа, която след това се запълва. Търсих в "тубата", но нищо не открих. На руски термина е филейного плетение, а на английски filet.
Купих си сет с инструменти за филе, но няма от къде да се науча... Tired
Помагайте  Praynig
Не знам дали това       това търсиш
или пък ето това

# 629
Идеята е такава, но техниката не е. И аз намерих в нета само филе с кука, а всъщност то се прави с игла... И не мога да го намеря. На опаковката на сета има някаква схема, но от нея нищо не ства ясно... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт