Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 769
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Документация от срещата в събота! Който дошъл, дошъл! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 10:02 от big pufana

# 77
Страхотни снимчици , много е хубаво че си правите срещи в София , ако бях там щях да съм със сигурност присъстваща  Simple Smile

# 78
big pufana Прекрасни!

# 79
Беше много хубава среща  Hug
С много прежда, куки, плетки и сладкиши  Heart Eyes
Благодаря ви, дами   bouquet

# 80

А ние благодарим за снимките!!!! Heart Eyes План Б се оказа много привлекателен и ще го ползваме за есенно-зимният период. Обещавам!

Пламък, Дарина К, благодаря Ви!    bouquet

# 81
А пък аз реших да ви върна малко към летните плетки. Става въпрос за тази полаhttp://club.osinka.ru/topic-115584?p=9923332#9923332. Започнах да плета пробно, но се оказа, че плетката ми върви на една страна.  Да ме посъветвате как да я изправя.

За да не отива на една страна, добре е да се обръща плетиво на всеки ред.
Благодаря, Inok! Мислех си да  плета полата в кръг, но явно няма да стане.

# 82
А пък аз реших да ви върна малко към летните плетки. Става въпрос за тази полаhttp://club.osinka.ru/topic-115584?p=9923332#9923332. Започнах да плета пробно, но се оказа, че плетката ми върви на една страна.  Да ме посъветвате как да я изправя.

Аз направих две такива поли, показвах ги в предишната тема. Не съм имала този проблем, плела съм ги в кръг. Снимай твоята плетка, да видим как точно се получава изкривяването, напиши и малко повече инфо за преждата, може би е по-пресукана, или има някаква друга причина?

Момичета, поздравления за всички  bouquet, страхотни неща показвате, напълнихте ми душата и очите! Hug
                       Все още не съм си купила прежда, имах изостанала от една леля рибарско тире и с него започнах мостра от няколко бримки в кръг, но се получи изкривяването. Може да ми препоръчате някаква прежда. Аз не съм много на ясно с тънките прежди. До сега съм се пробвала все със дебелички.

# 83
Записвам се само, че ви изтървах..... после ще показвам! Пъвро да си опека пипера  Wink

# 84
Моля някой да каже нещо за тази прежда http://bandd-yarn.com/catalogModels.php?id=121
Дали ще стане за тази жилетка,която постнах реди няколко поста?

liletka хубава прежда, но много тънка, може би от 2 ката ще ти е по-бързо да я изплетеш.
в Б анд ДБД на сайта я нямат в наличност...

# 85
  • Пловдив
 Много ми харесаха тези две шапки от снимката на тази страница - с какво се завършва - с някаква корда ли, че стоят така разперени. Или колосване.... Embarassed

# 86
Дами,
аз малко ще ви върна на лятна тематика. Понеже съм се амбицирала навреме да започна с плетивата за сезон пролет-лято 2013, та смятам към края на януари да отпочна и събирам идеи и моделчета.
И питането ми е: колко прежда приблизително отива за една дълга рокля? Висока съм 160 и съм с дребна структура - 50кг, ако това има значение.
Тук се нагледах на страхотните поли на Снежка (ако не се лъжа)... дали ще можете да ми дадете насоки като какво количество да си купувам за рокля и за пола? Другото е ясно... Peace
Благодаря ви предварително!

# 87
Тази блузка нещо не ми харесваше и взех, че я преправих така Simple Smile с ония лесните квардарти (с разлика - мотивът не е от обикновена бримка, а стълбче и синджирчето между мотивите е от 8 бримки, крайното - 15)

# 88
И питането ми е: колко прежда приблизително отива за една дълга рокля? Висока съм 160 и съм с дребна структура - 50кг, ако това има значение.
дали ще можете да ми дадете насоки като какво количество да си купувам за рокля и за пола? Другото е ясно... Peace

Изобщо не е ясно. Сподели вид прежда, модел на рокля ... или пола. На две или една кука ще плетеш?! Ние кристални топки нямаме. И размерът винаги има значение! Ако ни отговориш и ние ще ти помогнем, иначе няма как. Simple Smile

# 89

шапките чие дело са, показвани ли са тук?

Общи условия

Активация на акаунт