Prust ot kartica pri bezplodie

• 7 255
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
благодаря ви много  успех и на вас   bouquet

# 46
anelia_bebe, е сподели какво стана при гинеколога де, не ни оставяй в невидение  Grinning Нали писа, че понеделник имаш час, ходи ли изобщо? Ще го лекуваш ли това течение, гъби - това са сериозни неща, дано си отишла на лекар  Peace

# 47
  • Fort Worth, TX
Ако наистина търсиш  "алтернативен" лек за безплодие, най-добре сключете граждански брак с приятеля ти. Щом те интересуват свръхестествените неща и търсиш такава помощ, не търси съвети от врачки и баби ванги, а иди на църква и помоли Бог за прошка на греховете си. Много пъти безплодието се дължи на греховен начин на живот.

Не знам дали къртицата или това твърдение трябва да отнесат приза за най-голяма глупост! ooooh!

Мдааа.Не мога да не кажа, че по-голяма тъпотия скоро не бях чела.

# 48
Фики: да ходих изписа ми антибиотици вагинални таблетки и витамин ц за подсилване на имунната система. Откриха ми губички кандидоза и бактерия според доктора причината да не забременея е бактерията  вагиноза според вас момичета дали е така ? Надявам се да се излекувам по бурзо  Hug Praynig

# 49
  • В сърцето на любимия човек
Фики: да ходих изписа ми антибиотици вагинални таблетки и витамин ц за подсилване на имунната система. Откриха ми губички кандидоза и бактерия според доктора причината да не забременея е бактерията  вагиноза според вас момичета дали е така ? Надявам се да се излекувам по бурзо  Hug Praynig

Относно бактериалната вагиноза:

Относно кандидозата:
Скрит текст:

В допълнение бих искала да добавя, че форумът не е панацея и трябва да се допитваме и доверяваме на лекарите, защото в противен случай рискуваме да навредим на здравето си.

# 50
anelia_bebe  wavey Всичко е възможно  Wink да, бактерия може и да попречи да заченеш.

Сега се концентрирай в/у лечението си; изпълнявай всичко стриктно както доктора ти е назначил  Peace

Аз лично бих избягвала сексуални контакти до като приключи лечението, за да се елиминира възможността гъбичките да се прехвърлят от теб на партньора ти и после пак от него на теб. За да се справиш по-бързо с гъбите бих ти препоръчала силно да ограничиш всички тестени и захарни изделия; после като се излекуваш пак може да си ги хапваш, ако по принцип присъстват в менюто ти.

Виж прочети и линковете, дето пънче-мънче ти е дала, там има доста полезна информация.
Желая ти успешно излекуване и скоро след това да се похвалиш, че ще ставаш мама  Hug

# 51
о да ние започнах ме и двамата лечението. И не правим секс  то и докторката ми каза същото.  До колкото хранителния режим я помолих специална диета да ми направи кое е полезно повреме на лекуването каза ми много грейпфрут. Оффф надявам се да се излекуваме по бързо защото ми каза също че при някои жени не се излекували от първия път и трябва повторно защото са адски коварни тези гъбички и бактериа. След един месец съм пак на преглед  Hug

# 52
  • Русе
Успех, дано след месец на прегледа да ти кажат, че вече всичко е OK и скоро да се хвалиш  Grinning

# 53
anelia_bebe, да, гъбичките са доста упорити понякога и си трябва дълго и последователно лечение. Обезателно да отидеш на контролния преглед. Успех!

# 54
По въпроса със секса, знам че можете да си правите, но с презерватив. Иначе полово въздържание с месеци ми се вижда необоснован мазохизъм Laughing. Лично аз борих уреаплазма, което е нещо средно между гъбички и бактерия  и си правехме секс с презерватив. Аз се излекувах, а на мъжът ми му няма нищо. Все пак трябва да внимавате да не го скъсате де...

# 55
благодаря ви дами, а относно секса да малко е гадно че през целия процес на лечение не трябва да го правим,може и  да изчакаме един месец все пак е за нашето добро а това за презерватива също е добра идея благодаря   bouquet Hug

# 56
аз не бих рискувала, защото в остра форма са силно заразни тези инфекции

# 57
то и аз смятам че нямам да рискувам все пак не е шега работа. Може да изтърпим 1 месец ако трябва и повече не е болка за умиране  Grinning Hug

# 58
здравейте мили дами искам да ви се похваля бременна съм вече в 3 месец към края и адски много се радвам

# 59
Браво ! Hug Честито !  bouquet
Това по традиционния метод ли се случи или и къртицата взе участие ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт