Prust ot kartica pri bezplodie

• 7 257
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
защо да си ходим Лейди, тук се очертава да е интересно, защо така с лошо към нас и "нашата" тема

# 31
Та па- като не ти харесва, информирай модератор.
Форума е обществен и ще си пишеме където си искаме  ooooh!

# 32
Във връзка с горното пак да кажа, че да сложиш Х-Й в подпис, също е доста екстравагантно, да не кажа друго  Crazy
На хора които виждат само х_я в подписа ми, не екстравагантно, ми не знам какво ще им се стори  Laughing

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 17:47 от LadyLady

# 33
дами, нека не преминаваме добрия тон

# 34
Във връзка с горното пак да кажа, че да сложиш Х-Й в подпис, също е доста екстравагантно, да не кажа друго  Crazy
На хора които виждат само х_я в подписа ми, не екстравагантно, ми не знам какво ще им се стори  Laughing

Явно това е отражение на интелекта на потребителката ! Peace
То и поведението и е такова ...

# 35
Брей, много станахте "интелектките" в тая тема за "пръст от къртица при безплодие". Аз че съм "неинтелектна" се разбра, ама поне съм си на мястото. Чудно ми е вие с "високия" интелект какво правите тук.  newsm78  Май е време да се появи някой модератор, който да разчисти темата от цялото "интелектуално" съдържание избълвано в последната страница.

# 36
Ние сме чели знаеш ли колко такива безумни теми , може да се убедиш сама . Peace
Нищо ново тук няма да научим , пък на такива , дето живеят в пещерната епоха , каквото и да кажем - те няма да го проумеят ! Naughty
Да , темата е за заключване , не за разчистване ! Peace

# 37
Момичета, не се карайте, моля ви!

Аз съм се смяла сама с глас и сълзи, когато четох първите коментари и колебанията дали става въпрос за пръст (като част от ръката) или пръст (почва) от къртица. Признавам, че някои бяха много шеговито написани и искрено ме разсмяха.

Повече от безумие е да не се ходи на лекар и то не само, когато имаш течение. Но нищо не пречи на мацката да си прави "баните" или каквото е там, ако вярва, че ще й помогне.  Peace

# 38
dessie_n, темата е повече от абсурдна и за това така на шега го избихме, то освен да се смееш друго не остава, като четем, че в 21-ви век млада жена търси къртица като лек на безплодие. Безумие е не само да не се отиде на лекар, ами и да пише авторката, че няма пари за преглед, но къртицата, ех, къртицата...само ако знаеше какво й кроим, хич и няма да излиза да си изхвърля отпадъците от пролетното почистване на къртичината  Mr. Green

# 39

Явно това е отражение на интелекта на потребителката ! Peace
То и поведението и е такова ...

Е да,ама па цялостният подпис си е мноо точно отражение на бг.интелекта Joy Joy  bouquet

Ко стана с къртицата?

# 40
ха-ха благодаря ви дами за интересните съвети,  и че намерихте моята тема забавна. Радвам се че ви развеселих, а до колкото моя интелект не смятам че е тук мястото да коментирате колко ми интелекта и какво работя просто исках помощ, а вие го обърнахте на подигравки. Не съм тръгнала да го правя това с къртицата просто ми беше интересно дали  действа но както и да е. В понеделник имам час при гинеколог   Hug Та благодаря ви дами че малко или много ми помогнахте Wink Успех на всички за напред.   bouquet

# 41
Ми, айде със здраве и .... умната!

# 42
Благодаря  Wink

# 43
Шест месеца не са много време..първо се излекувай, след това секс и оттърсване от мисълта, че правиш опити за бебе. А това за пръстта  ooooh! то, ако вярваш в такива неща и над лиген с чиста вода да стоиш пак може да забременееш. Аз наистина вярвам, че подсъзнанието може всичко..поне аз така забременях точно както бе в мислите ми, а след това родих в седмицата, в коята исках, въпреки че беше три седмици преди термин. Peace

# 44
........ В понеделник имам час при гинеколог   Hug Та благодаря ви дами че малко или много ми помогнахте Wink Успех на всички за напред.   bouquet

Много добре за гинеколога, успех там и дано бързо се отървеш от гъби и течения! Успех и на теб и щом искате бебе нека скоро да видиш двете четрички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт