Prust ot kartica pri bezplodie

• 7 266
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
...Ние си пишем, ама авторката никаква я няма.
Дълго е пътуването от XV век и обратно... Whistling

# 16
И да знаеш - има и по-безобидни варианти със зелки и разни други, които също не те съветвам да правиш.
Като оня със зайчето ли hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy...
Авторката,благодарско,че ми развесели деня!

# 17
zdraveite na vsichki purvo se izvinqvam che ne pisha na kirilica zashtoto nqmam bg ezik v laptopa si. Za receptata prosto iskah da popitam dali nqkoi ot vas e probval tova neshto i dali pomaga?
 eto tova e receptata
БЕЗПЛОДИЕ – Взема се шепа пръст от къртичина (отпадъците, които къртицата изважда напролет от дупката), залива се с вряща вода в подходящ съд.Болната да клекне над парата за 15-20 минути. Процедурата се повтаря няколко пъти.

Източник: http://vanga.eu/2012/07/prescriptions-b/

# 18
anelia_bebe, ние много добре те разбрахме какво питаш, ама ти прочете ли ние какво сме ти писали?
Имаш нужда от лекар - да си лекуваш гъбичките и бялото течение!

Форума си има кирилица - кликваш горе в дясно на екрана на синьото бутонче и избираш ВР.

И едва ли някоя от нас го е пробвала това безумното с къртичината пръст. Дали помага - едва ли!

Спри да търсиш къртици и вземи да отидеш на доктор!
Успех, момиче!

# 19
  • София
Анелия, за човек, живеещ в чужбина, ми е много странно, че вярваш на такива приумици от 15-ти век ooooh! ooooh!
Заеми се с лекуване на течението и посети лекар....това, че живееш в чужбина означава, че имаш предимството да ползваш евентуално по-добри лекари....
твърдението, че ти е скъпо да отидеш на лекар ми се струва абсурдно....при положение, че вероятно работиш в чужбина.....това ако е скъпо, какво остава за лекуването на стерилитет ooooh! ooooh! ooooh!

# 20
Анелия, за човек, живеещ в чужбина, ми е много странно, че вярваш на такива приумици от 15-ти век ooooh! ooooh!
Защо? В чужбината само умни ли заминават? То затова славата ни е... Whistling
Скоро гледах берачите на боровинки - не ми се видяха като ядрени физици... Crazy

# 21
  • София
Защо? В чужбината само умни ли заминават? То затова славата ни е... Whistling
Скоро гледах берачите на боровинки - не ми се видяха като ядрени физици... Crazy
ми незнам колко са умни, ама поне живеят в държави с доста по-развита медицина от нашата и се предполага, че не вярват на глупости като картичините...освен това щом ползва компютър се предполага, че не е от берачите на боровинки, ама знае ли човек.... ooooh! ooooh!

# 22
  • Mars Hotel
Защо слагате знак за равенство между липсата на интелект и суеверията? Не че няма връзка меджу двете, но нещатане са толкова прости, според мен.

# 23
  • София
Защо слагате знак за равенство между липсата на интелект и суеверията? Не че няма връзка меджу двете, но нещатане са толкова прости, според мен.
защото живеене години наред с бяло течение и гъбички показва липса на интелект, авторката явно очаква, ще с пръстта от къртица ще излекува гъбичките ooooh! ooooh! ooooh!
нещата изобщо не са прости, затова има клиники по стерилитет и гинекологични клиники Peace

# 24
За да си повярваш, че клечейки над пръст от къртичина ще заченеш, колко трябва да си умен?! Tired

# 25
  • Русе
Аз лично препоръчвам къртичината да се търси в някой черковен двор, иначе се съмнявам да свърши работа  newsm78
Отдавна не съм се забавлявала и смяла така откровено, честно  Joy

# 26
Заеми се с лекуване на течението и посети лекар....това, че живееш в чужбина означава, че имаш предимството да ползваш евентуално по-добри лекари....
твърдението, че ти е скъпо да отидеш на лекар ми се струва абсурдно....при положение, че вероятно работиш в чужбина.....това ако е скъпо, какво остава за лекуването на стерилитет ooooh! ooooh! ooooh!

А ако бере маслини в Гърция или е болногледачка, сигурно има много кинти да се бръкне за "модерната" медицина. Това, че живее в чужбина не означава нищо, единственото което "означава" е, че поне бялото течение трябва да го излекува...Като гледам правописните грешки на момичето и начина по-който пише надали е мениджър в Австрия...
А и авторката може би не прави връзка между гъбичките и стерилитета или очаква от хората с висок интелект, които е всеизвестно, че се подвизават в бг мама да и я направят ( в това число и аз, сега да не се засегнеш пак) Wink

# 27
  • София

А ако бере маслини в Гърция или е болногледачка, сигурно има много кинти да се бръкне за "модерната" медицина. Това, че живее в чужбина не означава нищо, единственото което "означава" е, че поне бялото течение трябва да го излекува...Като гледам правописните грешки на момичето и начина по-който пише надали е мениджър в Австрия...
А и авторката може би не прави връзка между гъбичките и стерилитета или очаква от хората с висок интелект, които е всеизвестно, че се подвизават в бг мама да и я направят ( в това число и аз, сега да не се засегнеш пак) Wink
Нямам намерение да хвърлям боб и да гадая какво работи потребителката....нито дали прави връзка м/у стерилитета и гъбичките....но определено къртичините нямат общо нито със стерилитета, нито с гъбичките....
А относно интелекта- има доста хора с ниско ниво, които се подвизават във форума....и основната им цел е заяждане във всички възможни подфоруми(говоря по принцип, да не се засегнеш пак) Wink

# 28
Във връзка с горното пак да кажа, че да сложиш Х-Й в подпис, също е доста екстравагантно, да не кажа друго  Crazy

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 17:24 от sigma

# 29
Във връзка с горното пак да кажа, че да сложиш Х-Й в подпис, също е доста екстравагантно, да не кажа друго  Crazy
Айде да си ходите в "оная" тема, че ми писна да се врете навсякъде по тройки, четворки и в комплект по 5.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт