MAC & Sephora - 6 тема

• 40 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Сега се зачудих дали да не взема и аз Драма  Thinking Имам мини на класическата Хипноуз и много ми харесва  Embarassed Или ще е тя или Драма (ако си намеря стара спирала, де  Joy )

# 646
Аз, както ползвам само по една спирала, си е истински късмет, че имам налична такава /даже и кандитат-втора/  Crazy Дано запомня и да си запазя една изразходвана, за всеки случай, за някоя подобна промоция  Laughing

# 647
Iskax da popitam damite ot Varna kakvo novo ima v parfumeriete tam i otvorixa li SEPHORA?
i mac na dobri ceni ima sait za porachka s namalenia

# 648
Аз ще препоръчам Hypnose STAR новата спирала с Бети Бууп. Страхотна е!

# 649
Страхотна в какъв смисъл - разделя, дава обем, дължина, цвят  Rolling Eyes Ти какъв ефект търсиш?
Вече не се хващам на отзив - страхотна е спиралата. Всеки разбира различно нещо под "страхотна"  Wink Естествено зависи и от миглите, но някои искат само леко подчертаване и разделяне. А аз предпочитам по-забележими мигли /колкото е възможно с моите, де  Crazy/

# 650
Iskax da popitam damite ot Varna kakvo novo ima v parfumeriete tam i otvorixa li SEPHORA?
Какво е това?
Моля пиши на кирилица!

# 651
Денси, права беше за златната пудра Liu. Миризмата не е толкова интензивна, частичките изобщо не ми залепнаха за кожата. И ми се стори, че излизат адски трудно от шишето. Миналогодишната беше някаква мечта

# 652
За Lancome Hypnose STAR разделя миглите, дава обем доста добър, дължина също, но не колкото други спирали. Аз обичам естествено изглеждащи мигли и само с едно мацване постигам желания ефект. Четката има две плоскости и може и да можеш да постигнеш мигли тип  паяк, но аз не си падам и не съм пробвала. За мен е  подобна на оригиналната Diorshow. Но си права, че е до лично предпочитание. Цветът е доста черен . За всеки ден си е много добра спирала, за вечер може да се спреш на такава за по-драматичен ефект.

# 653
Денси, права беше за златната пудра Liu. Миризмата не е толкова интензивна, частичките изобщо не ми залепнаха за кожата. И ми се стори, че излизат адски трудно от шишето. Миналогодишната беше някаква мечта
Герлен нямат толкова слаба колекционерска пудра досега. Peace Жалко защото много хора страстно ги чакат вк. и аз и разочарованието е сериозно. А миризмата на тази пудра стои буквално години, пък тази просто си я няма още от сега.

# 654
Изобщо я няма. Пръсках се толкова много и след 10 минути като си погледнах ръката нямаше никакво злато, а за миризма да не говорим ooooh! много жалко
Но Метеоритите пък страшно ми харесват!!! Наистина са уникален продукт....кожата ми стана като кадифе, супер сияеща и гладка. Много ти благодаря, че ме открехна за тях Hug

# 655
Какво е това?
Моля пиши на кирилица!
Za jalost niamam kirilica

# 656
Аз кукленската не я харесвам. Твърде ми е обникновена като ефект за цената си.

*Bubble*, към 48-50лв. (доколкото помня, макс да са 52лв.) са без намаление, тоест 38-40лв. с намалението.

Аз пък ползвам Кукленската вече от 1 година и не мисля да я сменям. При мен ефектът е страхотен, постоянно ме питат дали не съм с изкуствени мигли  Wink Всичко си е индивидуално.

# 657
  • Бургас
Момичета, има ли вече в MAC Face and Body 50ml? И, ако го има, каква му е цената, ако някой е обърнал внимание?

# 658
Момичета, има ли вече в MAC Face and Body 50ml? И, ако го има, каква му е цената, ако някой е обърнал внимание?
Да, има го, но не си струва - само 6 или 8лв. е по-евтин от този в 100мл опаковка, а взимаш наполовина по-малко продукт.

# 659
  • Бургас
Да, има го, но не си струва - само 6 или 8лв. е по-евтин от този в 100мл опаковка, а взимаш наполовина по-малко продукт.

Даже големият е 120мл. А помниш ли неговата цена?

Общи условия

Активация на акаунт