MAC & Sephora - 6 тема

• 40 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Може би големият да беше към 58  newsm78, другият 50 и малко  Peace

# 661
  • София
Предстояща нова колекция от MAC - http://www.allurabeauty.com/2012/mac-apres-chic-collection/

В нея ще пуснат отново Porcelain Pink и Stereo Rose  Whistling

# 662
  • София
В нея ще пуснат отново Porcelain Pink и Stereo Rose  Whistling [/color]

Уффф, а тъкмо мислех, че съм приключила със скинфинишите на Мак за момента  Crazy

Между другото, пробвах Лайтскапейд на цялото лице, нанесен пестеливо с мека четка и седи просто уникално. Точно озаряване се получава, такова каквото съм искала винаги, но с никой продукт не ми се е получавало толкова добре  Heart Eyes

# 663
И двата са силно блестящи. Ти нали много не си падаш по такива
А Stereo Rose си е чист руж, не става за хайлайтер

Обаче Порцелана е уникален. Който си пада по такъв блясък задължително трябва да го има

# 664
  • София
Аз ще направя всичко по силите си да пасувам  Crazy
Чакам хубава снимка на пролетния хайлайтър на Шанел и наистина, наистина трябва да спра с всички блестящи/озаряващи продукти  Whistling

# 665
Не мога да спра Blush Всичките, които имам дават различен ефект. И съм сигурна, че ще пуснат догодина неща, които няма да имам Flushed

# 666
  • София
Ааа, аз харесвам блясък и лъскаво, но не харесвам видими частици. Глитерчета, брокатчета и т.н. по лицето ми седят някак евтино, пък ако ще и да са постигнати с продукт за 1000лв  Laughing
Всеки с лудостите си, какво да ти кажа   Crazy

# 667
Аз имам Stereo Rose и е фантастичен  Heart Eyes Не случайно е един от най-хитовите и търсени скинфиниши. Определено е руж, но с фантастичен блясък (без едри частици), а цветът е невероятен. Един от любимците ми е  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

Тоз Lighscapade сега ще го има ли пак, ще бъде ли перманентен, какво стана? Почвам да го искам много  Laughing

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 13:17 от Bunnylicious

# 668
Да, перманентен е вече Peace Ще го заредят пак

# 669
  • София
Глитерчета, брокатчета и т.н. по лицето ми седят някак евтино, пък ако ще и да са постигнати с продукт за 1000лв  Laughing
Всеки с лудостите си, какво да ти кажа   Crazy
Уф, това ми го взе от устата, направо! ooooh! Mr. Green

# 670
Lighscapade e фантастичен, на бяла кожа стои невероятно. От както го имам всеки ден съм с него  Heart Eyes

# 671
Момичета, жестоки сте - иска ми се да изкупя всичко от този магазин  ooooh!

# 672
  • USA, Steak State
Много ме е страх да нося ярки ружове или такива с блестулки.
Имам един много красив руж/бронзър от The Body shop и си стои така

За руж използвам предимно еди бронзант на Ел.  Mr. Green
Този в ляво, изглежда по-тъмен, но цветът е много приятен и естествен.

Сега като ви чета за Porcelain Pink i Stereo Rose ми се струват доста ярки.

# 673
Порцеланчето изобщо не е ярко. Прекрасен хайлайтер е (аз понякога го ползвам и над ружове за по-сияен ефект). Свети уникално красиво в бледо розово Heart Eyes нанасям го много щедро и винаги предизвиква положителни коментари.

Stereo Rose също седи прекрасно на лицето. Нанесен с мекичка четка изобщо не е страшен Grinning
Такъв тип руж придава топлота на лицето, повдига визуално скулите и лицето блести, но в добрият смисъл Flutter

# 674
Да, перманентен е вече Peace Ще го заредят пак
А защо при мен го няма?  newsm78 Sad
Сигурни ли сте, че при вас е перманентен?

Общи условия

Активация на акаунт