MAC & Sephora - 6 тема

• 40 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
tany3dj,за ето тази говоря- http://www.maccosmetics.com/product/shaded/159/15753/Products/Fa … Powder/index.tmpl  Peace

# 466
  • В една слънчева къща...
Благодаря, точно за нея чата ревю-та напоследък Simple Smile

# 467
  • Велико Търново
Чудесен продукт,и страхотно усещане при нанасяне Heart Eyes

# 468
  • София
след няколко дни отидох да си търся и други цветове в ДМ,но червилата вече ги нямаше  Sad Нито едно!
Странно! Аз идвам от ДМ току що. Пълно си е е с тези червила. Аз, пък, не съм забелязала да има кой знае какъв интерес към тях. Thinking Все там си стоят. На регала на Римел, най-отгоре си стоят.
2х ги пробвам тези червила и 2х ги подминавам, защото намирам цветовете за много крещящи. Close
Бих пробвала нюда, но точно него го няма. Wink

# 469
  • София
О, да помня, когато се похвали тук с тази пудра Peace и като си купувах 217, това беше единственият продукт, който исках да ми покажат в МАК.
Това е нещо, за което и аз бленувам Hug. Уникален продукт! Не съм виждала такова нещо преди.
Каква му беше цената? Thinking

# 470
 64 лв. мисля. Peace

# 471
  • София
Ok, merci.
Имам време да си помисля. До Коледа. Ама искам и bare study. Mr. Green

TheBlackWidow нищо не каза. Взе ли си пейнт пота? Доволна? Party

# 472
  • в 1001-та нощ

densi   newsm78 това ли е течната/водна/стъклена пудра (не помня как точно бе назована), която показа в една бяла кутийка от крем? (и аз едни обяснения правя, трябва да си водя записки  Blush)

# 473
Да тя е точно, но моята е пресипвана. Много хубав продукт.

# 474
  • София
Ааа,сега се сетих че и аз съм имала подобна,само че беше от някаква лимитирана колекция с анимационни герои.Като се сложи на лицето и се усеща като мокро,много интересно,беше много хубав продукт.Пак бих си я взела.

# 475
Точно така е. За първи път се появи при Дисни и направи такъв успех, че я пуснаха и в редовната колекция.

# 476
след няколко дни отидох да си търся и други цветове в ДМ,но червилата вече ги нямаше  Sad Нито едно!
Странно! Аз идвам от ДМ току що. Пълно си е е с тези червила. Аз, пък, не съм забелязала да има кой знае какъв интерес към тях. Thinking Все там си стоят. На регала на Римел, най-отгоре си стоят.
2х ги пробвам тези червила и 2х ги подминавам, защото намирам цветовете за много крещящи. Close
Бих пробвала нюда, но точно него го няма. Wink

Още малко по офф-топика: Римелските червила вече на няколко пъти свършват и ги зареждат отново. Трябва просто да се уцели момента  Mr. Green Наблюденията ми са от Славйков и СУ. Иначе и аз си взех 107 и съм влюбена - и в цвета, и във финиша. Мисля пак да огледам и другите.

Кога щяха да зареждат голямата палитра на Urban Decay в Сефора?  Grinning

# 477
  • София

Кога щяха да зареждат голямата палитра на Urban Decay в Сефора?  Grinning

Мисля, че вече е при тях, но ще я продават от 15ти ноември.

# 478
  • в 1001-та нощ
 Party newsm68 newsm44

# 479
  • в Кошера
Ааа,сега се сетих че и аз съм имала подобна,само че беше от някаква лимитирана колекция с анимационни герои.Като се сложи на лицето и се усеща като мокро,много интересно,беше много хубав продукт.Пак бих си я взела.

И аз искам да си я взема.  Heart Eyes
Може ли да ми резюмирате ефекта й? Как се нанася, в/у база или ВВ крем само може ли или си трябва и ФДТ? Озарява ли или по-скоро матира?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт