MAC & Sephora - 6 тема

• 40 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Колкото и да е готина като и видя минималният грамаж на сенките, бая пари отиват само за името Герлен Simple Smile Мога да я изхабя само за няколко месеца

Как го правиш това... колкото и да се гримирам, нямам сенки, руж, скинфиниш на който да съм видяла дъното  Mr. Green

# 616
Нямат изхабяване тези нещи. Никога! Аз досега нямам привършени сенки. Никога!
Жаки, не знам как ги похарчваш наистина. Аз затова не я купувам защото имам подобни и просто ме е страх, че няма да ги изхабя и ще застоят.
Палитрата е много хубава наистина, но парите са и много и като я видиш и без да я видиш.
Още повече, че сега ще дойдат колекциите на Шанел, Диор, Мас, Too Faced и блокбастърите на ЕЛ! Толкова изкушения има покрай Коледните празници, че човек трябва доста да внимава, да пресмята и да си сдържа нервите.

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 22:08 от densi

# 617
Аз сенки нон стоп хабя и зареждам нови. От MAC не знам вече колко рефила съм си купила за 2-ри или 3-ти път. Инглот също, а те са цели 2,7 грама.

# 618
  • София
Аз сенки нон стоп хабя и зареждам нови. От MAC не знам вече колко рефила съм си купила за 2-ри или 3-ти път. Инглот също, а те са цели 2,7 грама.

Това определено не го разбирам, тези на Инглот са огромни  Shocked

# 619
Не си ме виждала на живо, за това Flutter

# 620
  • София
Да, така е, парите са и много. Аз вече споменах, че опаковките ме привличат като магнит. А , Герлен са номер едно за мен в това отношение. Като видя и докосна нещо тяхно и нещо прещраква в мен, направо се зомбирам.  Laughing
Аз от Шанел , Диор и ЕЛ не искам нищо. От MAC също.На Too Faced ме изкушават само неща от перманентната им колекция, така че ще спестявам за още от Герлен. Mr. Green
За колебаещите се, щом се съмнявате значи не ви трябва.  Peace   HugАз в момента , в който я видях ,не се поколебах (само дали да не взема и двете), окото ми не трепна докато си набирах пина на клавиатурата.  Mr. Green

А Денси, права си за хайлайтъра на Ланком, страшно прилича на Гарденията.  Simple Smile

Аз виждам дъното на една Герленска палитра, купувана преди 2 години. И почти преполових Patina на Mac. Ако си правим класация на придобивките тази година, този цвят ще ми бъде в топ 5. А, го имам само от 2-3 месеца. Heart Eyes

# 621
Patina-та като я купих за първи път я изхабих за няма и 3-4 месеца. За мене това e номер едно цвят на MAC Heart Eyes Никоя друга марка няма такъв

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 22:50 от Жаки°

# 622
  • София
Patina-та като я купих за първи път я изхабих за няма и 3-4 месеца. За мене това номер едно цвят на MAC Heart Eyes Никоя друга марка няма такъв

Наистина изглежда много добре и е много мой цвят, непременно ще си го взема следващия път... май имам нужда от една голяма палитра  Mr. Green

# 623
Да, така е, парите са и много. Аз вече споменах, че опаковките ме привличат като магнит. А , Герлен са номер едно за мен в това отношение. Като видя и докосна нещо тяхно и нещо прещраква в мен, направо се зомбирам.  Laughing
Аз от Шанел , Диор и ЕЛ не искам нищо. От MAC също.На Too Faced ме изкушават само неща от перманентната им колекция, така че ще спестявам за още от Герлен. Mr. Green
За колебаещите се, щом се съмнявате значи не ви трябва.  Peace   HugАз в момента , в който я видях ,не се поколебах (само дали да не взема и двете), окото ми не трепна докато си набирах пина на клавиатурата.  Mr. Green
А Денси, права си за хайлайтъра на Ланком, страшно прилича на Гарденията.  Simple Smile
Нали?! Като близнаци са!
Е как не искаш нищо от Шанел, не искаш ли лака? Ти не се впечатляваше от лакове май.
На мен ми харесва и червилото на Герлен много, сигурна съм че и това на Шанел ще е привлекателно.

# 624
И страшно седи с Mulch на MAC и всякакви други златни цветове.
Mиналата година правих един грим с Patina и Epatant на Chanel. И те си пасват много добре

# 625
Минавам да ви попитам колко струват празните палитри на Mac и по колко са рефилчетата? Знам, че беше писано наскоро, но ми излезе от глава ooooh!

# 626
Минавам да ви попитам колко струват празните палитри на Mac и по колко са рефилчетата? Знам, че беше писано наскоро, но ми излезе от глава ooooh!
35 лева е палитрата от 15. Рефилите са 27 лева. Тази за 4 сенки май е 15 лв.

# 627
35 лева е палитрата от 15. Рефилите са 27 лева. Тази за 4 сенки май е 15 лв.

Мерси Hug Значи определено повече си струва голямата, пък ще си я пълня постепенно Party

# 628
Да Simple Smile И аз моята я пълних над една година. Даже в момента пак имам 3 празни места и още не знам какви цветове да си избера

# 629
  • София
Нали?! Като близнаци са!
Е как не искаш нищо от Шанел, не искаш ли лака? Ти не се впечатляваше от лакове май.
На мен ми харесва и червилото на Герлен много, сигурна съм че и това на Шанел ще е привлекателно.

Не не си падам по лакове, купувам лак веднъж на високосна и то предимно за краката.
Аз и Маржиела не чакам ...  Mr. Green Така ,че ми остават само Герлен, на теб са ти повече дертовете. Аз бих пестила за H&M. Hug

Червилото е много хубаво, да .  Heart Eyes Бих го взела , ако стигне до намаленията.

Гарденията ми се струва с една идея по мека , а Розата по студена. На лицето обаче трудно би се забелязала разликата. Simple Smile

Жаки, аз благодарение на теб се загледах в него.  Hug Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт