MAC & Sephora - 6 тема

• 40 583
  • 738
  •   2
Отговори
# 690
Ох много ми е красиво, но ми трябва колкото дупка в главата....  ooooh!

http://variolavera.com/en/2012/08/31/lancome-midnight-roses-blush-highlighter/
Пропусни го, много е блестящ и розов, а ти май не търсиш блестящ ефект.

# 691
  • София
Завзех си Chanel Malice  Heart Eyes

Имах удоволствието да пробвам и останалите неща от колекцията, мога да кажа, че със сигурност е една доста силна колекция... Flutter

Ще си взема и червилото със сигурност, цвета е божествен, и матовият ефект ми е любим... Crazy

# 692
О супер това е добра новина. Значи идва вече колекцията. В Прити шопа няма все още току що питах.
Честито! Heart Eyes Hug
Леле сега и червилото ли ще ме зариби?! Whistling

# 693
  • София
Ами не знам кое ще те зариби, но има потенциал съвсем да не е само едно... Mr. Green

Четворката сенки е доста хубава, златното е много добро (напоследък нали съм по златното... Blush), Illusion златните сенки също са доста приятни... Mr. Green

Има и едни четири нови ружа, един от които е доооооста особен - ще го видиш, доста наситено червено със златист блясък... Shocked

Пудрата също е доста красива, чудя се за нея... Thinking

Абе... Мъка... ooooh! Tired Money

# 694
  • София
В Сефора ли ги има?

# 695
  • София

Да  Peace Но още не бяха заредени на дисплея преди малко... Peace

# 696
  • София
Благодаря  Hug

# 697
  • София
Здравейте, момичета, ето я моята новопридобивка:

http://www.thesundaygirl.com/2012/10/mac-carine-roitfeld-in-desert.html

Чудя се само каква база да си взема, защото тази на МАК ми идва скъпа (след гореспоменатата инвестиция)?

# 698
  • София
daredevil, ако ти се занимава с поръчка от интернет - вземи си от e-bay HD eyeshadow base на NYX. С доставката е към 10-11 долара  Peace

# 699
  • София
И аз на шанелското червило се точа. Кога ще ги изкарат на дисплея и пак ли имат по 4-5 бройки само  Rolling Eyes

# 700
  • София
Clarins Spring 2013:

# 701
  • София
daredevil, ако ти се занимава с поръчка от интернет - вземи си от e-bay HD eyeshadow base на NYX. С доставката е към 10-11 долара  Peace

Ще я пробвам тази дано ми пасне.  Peace Имам една Артдеко - много е лепкава нещо Sad 

# 702
И аз на шанелското червило се точа. Кога ще ги изкарат на дисплея и пак ли имат по 4-5 бройки само  Rolling Eyes
Голямо разочаровие червило е убийствено добро, но засега не е заредено в България, не се знае дали ще дойде въобще. Няма в склада. Sad Има тестери, но ги прибраха и тях.

# 703
  • София

За мен е най-добрата база от всичко пробвано. Включително и от Пейнт Пот.

Ауууууу, Денси, как така не е заредено  Confused Веднъж да се наканя и аз да пробвам нещо от коледна колекция и него да го няма  ooooh!

# 704
  • София
За мен е най-добрата база от всичко пробвано. Включително и от Пейнт Пот.

Абсолютно подкрепям!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт