Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 955
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
косъма е фин, тънък, предполагам че в краищата и дължините е по сух от боядисването, по принцип съм със светлокестенява коса, но я правя по-руса от естествената,въпреки че лятото беше доста светло руса. Боядисвам се с Мажирел, вече два пъти подред и свед двата пъти имах пърхут. Каква маска да взема, Керастазе виждам имат серия за чувствителен скалп, но маските са доста и се обърквам.Сщо така нещо за лесно разресване? Всеки път ли да слагам маска? Аз слагам веднъж седмично, а за разресване ползвам балсам без отмиване.

# 136
  • в 1001-та нощ
шампоана биотик за чувствителен скалп - в серията има и ампули за скалпа  Peace

от маските на първо време вземи макадамия  Peace по-нататък включи и една протеинова - например форс вектор (ако имаш фин. възможност и сега я вземи  Peace )

и някакъв лек финиш  Peace как стилизираш косата?

# 137
Когато използвам преса, не често напоследък през лятото Simple Smile слагам по краищата олио от арган една приятелка ми го даде, нейната фризьорка го продавала Grinning Иначе нищо друго не правя. Много рядко суша със дифузер и тогава слагам пяна, но напоследък стана дълга и тази процедура е по-трудоемка.
Лошото е, че я мия сутрин и винаги използвам сешоар. Купих си за лятото от фризьорката Лореал солар сюблим спрей, но нищо не прави според мен, аз го взех уж с идеята да разресва, но не е толкова мазно. Косата ми доста се оплита по краищата, дори на втория ден след банята, краищата са заплетени, явно е доста суха.

# 138
  • в 1001-та нощ
препоръчвам нектар термик или олео релакс флуида  Peace първото има и термозащита  Peace

# 139
Хайде да се отзова и аз с днешната комбинация: измиване с шампоан и балсам Biolage fortetherapie, Л2, малко крем абсолют рипеър, термоащитна емулсия Лореал и едно изпомпване от олиото Лис ултим. Косата ми е супер гладка и жива. Даже прилагам и снимки
На  втората снимка косата ми изглежда малко разноцветна  Mr. Green незнам защо...днес не е особено фотогенична 
Алена, наистина много ми хареса тази серия на Матрикс  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 13:09 от bubanka

# 140
  • в 1001-та нощ
серията е разкошна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и косата е в отлично състояние  Peace Heart Eyes

# 141
chocolate-girl, страхотно изглежда косата ти  Heart Eyes  Crazy  Hug и цвета е много хубав (моята винаги излиза двуцветна на снимки, но иначе не е )

# 142
chocolate-girl браво,добре гледана коса  Peace

# 143
Благодаря ви момичета  Hug
И  вие имате принос за това, насочвайки ме в избора ми на продукти за коса   Heart Eyes

# 144
chocolate-girl,разкошна коса! Heart Eyes Поздравления! Wink

# 145
chocolate-girl , поздравления и от мен !  bouquet ... разкошна е ... Hug
janiz , след милк шейк терапията слагам олиото от макадамия и чувствам косата си балансирана  Peace

# 146
Даааа, много е лъскава косата на chocolate-girl Simple Smile  Много ми харесва, моята беше такава само докато бях бременна:) Явно хормони...

Та сега какво избрах аз    
Kérastase Resistance регенерираща маска (Masque Force Architecte) 500 ml

Kérastase Nutritive процедура за суха коса (Nectar Thermique Nourishing Care) 150 ml

Kérastase Biotic шампоан за всички видове коса (Bain Bio-Recharge Purifying Shampoo) 250 ml

Макадамията я видях, но я няма налична, ще я потърся другаде. А да попитам кое след кое се слага, първо маската и накрая това Nectar Thermique? На всяко миене или маската може и да я пропускам понякога?

# 147
  • в 1001-та нощ
не този биотик, а другия - http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-biotic-shampoan … g-shampoo-250-ml/

всеки път грижа с отмиване - тази маска или балсам  Peace

редът е:

1. измиваш косата с шампоана 2 пъти, излизаш от душа, попиваш водата и подсушаваш леко с кърпа - да не тече вода
2. нанасяш маската и разнасяш добре, при възможност затопляш леко, постояваш 20 мин, връщаш се под душа и отмиваш само с вода
3. подсушаваш с кърпа нежно - косата да е влажна, но по-скоро суха, а не мокра - не търкай много, просто постой с кърпата - да попие хубаво; вземаш минимално количество то нектара и разтриваш между дланите, като крем, с тези длани - масажираш нежно косата от връхчетата нагоре; ако сложиш много - ще ти утежни

ако слагаш ампули - прави го - веднага след душа, докато чакаш да се попие водата  Peace

# 148
Много благодаря, поръчвам и ще видим. Но така като гледам миенето на косата ще става вечер, как 20 минути сутрин с маска, а кога ще спя Laughing 

# 149
  • в 1001-та нощ
m, da ... аз ставам в 6:00 ... и докато стоя с маската - правя масаж с вендузи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт