Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 956
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
да има ли и леко уплътняване и виталност?

опиши косата и какви други грижи ползваш  Rolling Eyes

# 361
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета ползвали ли сте тази серия : ? искам да си взема щампоана,маската + арганово масло и масло за оформяне на къдрици.имам много изтощена руса коса ,и съм къдрева.картинката е много проскубана и неприятна с много суха коса, мерси

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 15:14 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 362
Моля ви препоръчайте ми хидратиращ финиш  Praynig

може ли да ми обясните за какво е финиша мерси

# 363
Днес си взех  :
Скрит текст:
 Peppermint Treatment / Овлажняваща маска с мента 150ml.Стимулираща и освежаваща грижа за скалпа      

• Ментата стимулира скалпа и подобрява кръвообръщението във фоликулите на косъма

и Затопляща Маслена Терапия

•  Дву-фазно загряващо масло, което подобрява кръвообръщението и заздравява косата.

•  Загрява при измиване което успокоява скалпа.

# 364
Днес си взех  :
Скрит текст:
 Peppermint Treatment / Овлажняваща маска с мента 150ml.Стимулираща и освежаваща грижа за скалпа      

• Ментата стимулира скалпа и подобрява кръвообръщението във фоликулите на косъма

•  Дву-фазно загряващо масло, което подобрява кръвообръщението и заздравява косата.

здравей доволна ли си от къде ги взе и може ли ценички ,много ми допаднаха

# 365
Днес си взех  :
Скрит текст:

здравей доволна ли си от къде ги взе и може ли ценички ,много ми допаднаха
Здравей!Тия дни ще ги пробвам,писах ти ЛС  за останалите въпроси  Peace

# 366
малката лисичка,и аз ще чакам отзиви за продуктите на label.m,защото са ми много интересни.  Peace
Много ми се иска да пробвам и нещо тяхно. Flutter

# 367
да има ли и леко уплътняване и виталност?

опиши косата и какви други грижи ползваш  Rolling Eyes

a.l.e.n.a, мисля, че й дойде твърде много третирането с масла- маската на макадамия плюс маслото. и някак си не стои жизнена. мека е, да, но не е жива. Косата ми е руса, боядисвана с макадамия 8,03 и 9%, иначе е естествено черна с многооооооооооо бели коси. Косъмът ми е доста твърд и своенравен. Косата ми е нормална, към суха в краищата. Ползвам макадамията, Витамино Колор, Форс Вектра и ботокса на лореал, също  ампулите за косопад на виши.
Сега съм решила да взема дълбокопочистващ шампоан като начало. Чудя се за хидратиращото мляко на керастаз  Thinking Някъде прочетох, че съветваш първо дълбокопочистване, после хидратация, после протеин. Та искам да се ориентирам в такива продукти.
С две думи- искам жизненост и плътност на косата, виталност. Сега е мекичка, но е сплескана, ако мога така да кажа  Confused

# 368
  • в 1001-та нощ
Ако имаш форс вектор шампоана - не ти трябва друг почистващ  Peace

това, което си описала, че ползваш - маски ли са или пълните серии с финишите?

опиши по отделно - кои шампоани, кои маски и кои финиши  Peace

# 369
Днес си взех  :
Скрит текст:

•  Дву-фазно загряващо масло, което подобрява кръвообръщението и заздравява косата.

•  Загрява при измиване което успокоява скалпа.

Може ли и за мен повечко подробности?      bouquet

..............................................................................

В последно време направих 2 открития за себе си:

1. При твърд, плътен, напротеинчен косъм, рецептата за моментално преоразяване на косата е следната:
- Реню С + ултрасоник
- Флоулес
- Дълбоко подхранващата маска на Макадамия + едно изпомпване от маслото + ултрасоник
- Крем Макадамия без отмиване, едно изпомпване от маслото, едно изпомпване от крема Абсолют Рипер. Масаж на кичурите между отделните продукти + интервал от 5 минути между всеки от финишите.
Резултатът е бляскава - мнооого бляскава, пригладена коса с перфектно оформени кичури.   Heart Eyes

2. Откакто зачестих протеиновите терапии(преди манията за мека коса, понеже по начало съм с твърд и остър косъм, взимаше превес) - в ред: МШ - Афоджий, плюс максимално ударна хидратация, косата ми се чувства отлично. За пръв път съм абсолютно доволна. Не от миене до миене с различни серии, а просто от цялостния вид.
Вече почти месец съм така и смятам да направя 10-15 дни почивка, след което започвам отново.   Peace

# 370
Ако имаш форс вектор шампоана - не ти трябва друг почистващ  Peace

това, което си описала, че ползваш - маски ли са или пълните серии с финишите?

опиши по отделно - кои шампоани, кои маски и кои финиши  Peace

Макадамия- шампоан, маска и масло.
Витамино колор- шампоан и маска.
Форс вектор- термозащитен крем.
От непрофесионалните имам на Пантен, добре й се отразяват на косата- серията срещу накъсване. Косата ми става жива, макар че скалпът ...излиза пърхот  Confused

bouquet

# 371
Feeling,поздравления! Wink

Сега и аз съм се насочила към търсене на хубави хидратиращи продукти,протеина го осигурих. Peace
Ще се върна назад в темите да попрочета какво препоръчвате за хидратация.

# 372
Днес си направих кератиновата терапия на ЕКS.  Останах мн. приятно изненадана. Косата в момента не е твърда, а мека и приятна на пипане. Взех няколкоко косъма от гребена преди терапията  и ги сравних с тези след терапията. Разликата е видима и с просто око. Тези след терапията са по-дебели и плътни. Косата ми беше изрусена през лятото и беше доста увредена. На мен ми се отрази много добре. С чиста съвест я препоръчвам за хим. третирани коси. 

Ще кажеш ли нещо по-подробно - в салон ли я прави? Аз съм решила да си поръчвам комплекта за ползване вкъщи.

Преди няколко дни бях на бамбукова терапия в салон, не забелязвам нещо кой знае какво, но ще изчакам следващото миене, да видя дали наистина има ефект

# 373
  • в 1001-та нощ
Дъщеря на съдбата, по-добре вземи deep care на lakme и ги редуваш с витамино колор - 5-6 измивания - трябва да живне до тогава, за финиш - спрея всичко в едно на ревлон  Peace

# 374
Sassie, благодаря ти!     Hug      bouquet

Mintgirl, аз също тъкмо обмислям покупката.   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт