Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 871
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Това ли са трит неща за колагеновата терапия?  Rolling Eyes http://www.hairsupermarket.com/p/612 http://www.hairsupermarket.com/p/7606 http://www.hairsupermarket.com/p/7607
И ако може мааалко само разяснение как се процедира?  Praynig

# 91
  • в 1001-та нощ
тя е от 2 елемента - ензимна фаза и колаген, ти си показала 2 линка за колагена в старата и новата опаковка  Peace

измиваш косата - като за протеин, подсушаваш, нанасяш ензимната фаза, масажираш в косата, престоява 10 мин, изплакваш, подсушаваш и процедираш с колагена по същия начин  Peace

# 92
Анч , благодаря за новата тема!   bouquet
Моят опит с ПФ продукти за сега е мно0ого скромен:
1)маска Макадамия
2)Чи Инфра
3)Матрикс хидратиращ балсам/маска
Бях позабравила Инфрата (не че имам толкова много продукти де  Grinning ) и днес я използвах заедно с дълбокопочистващия на Велла и косата е копринено гладка, мека и все пак жилава  Blush

# 93
  • Перник
a.l.e.n.a , благодаря ти...като гледам ще се поръчва  Simple Smile

# 94
  • в 1001-та нощ
струва си  Blush не циментира косата, полира я и я прави много гъвкава, еластична  Heart Eyes

# 95
Анч,благодаря за прекрасната темичка!   bouquet  

Хайде и аз да споделя любимите си проф. маски,макар и малкото си опит с проф. козметика за коса. Whistling

1. ботокс маската на Loreal
2. Еластисайзер на Филип Кингсли
3.  Rich Repair на GOLDWELL

# 96
  • София
Sassie имаш ли напредък с изгорялото, ще успееш ли да пропуснеш ножицата  Hug

# 97
Айде и аз сега с пресни пресни от Uk :
Скрит текст:
Milkshake Glistening Shampoo Oil
Milkshake Mask Base
Milkshake Milk Mask Protein Compound

# 98
Малката лисичка, честити милкшейкови продукти  Hug

Аз все още чакам тази ензимна фаза на Schwarzkopf  ooooh! , само колагенът ми дойде... Днес съм в голяма чуденка дали да не си използвам боята Макадамия.  Надявам се да ми хареса.

# 99
Малката лисичка, честити милкшейкови продукти  Hug

Аз все още чакам тази ензимна фаза на Schwarzkopf  ooooh! , само колагенът ми дойде... Днес съм в голяма чуденка дали да не си използвам боята Макадамия.  Надявам се да ми хареса.
Благодаря,"дочаках си чакането" за тях  Mr. Green
И аз метнах око на ензимната на Шварцкопф,ама по нататък  Peace

# 100
Sassie имаш ли напредък с изгорялото, ще успееш ли да пропуснеш ножицата  Hug

Alien,благодаря,че попита. Hug  Ами,какво да ти кажа,май няма да стане моята работа. Tired  Явно доста съм изгорила краищата,защото и цъфтежи се появиха тук-там...и колкото и да не ми се иска ще трябва да "играе" и ножица,освен продуктите... ooooh!
Лошото е,че напоследък и с бои,и с Ефасор доста изтормозих косата си,а тази маша като за капак и дойде в повече. Whistling
Засега това,което съм направила е маслени маски преди миене и със затопляне,еластисайзер и серията на GOLDWELL Rich Repair,а в краищата слагам от олиото на Макадамия.
Обаче явно не става. Tired
Сега взех и серума на Керастаз Олео релакс,та ще видя и той как ще действа,още не съм го пробвала.

# 101
  • Стара Загора
Ползвайте този телефон и/или мейл в раб. време, за да попитате за вашия град 088 775 8500 , zbul@mail.bg

Мерси  Simple Smile .Точно им пратих мейл и сега чакам за отговор.

# 102
  • София
Sassie серумчето е страхотен продукт, така или иначе ще влезе в употреба  Heart Eyes освен да пробваш и с някакви ампулки
успех и дано все пак стане без ножица   bouquet

# 103
Sassie серумчето е страхотен продукт, така или иначе ще влезе в употреба  Heart Eyes освен да пробваш и с някакви ампулки
успех и дано все пак стане без ножица   bouquet

Благодаря ти! Hug

# 104
Благодаря за новата тема  bouquet
Моите топ 3 маски за сега се свеждат до 2, друга засега толкова много не ми е харесала:1)Вела Енрич за фин косъм 2)Макадамия

Косата ми е с фин косъм, изрусена.

Общи условия

Активация на акаунт