Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 918
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Sassie , а пробва ли терапии ?!

# 106
Момичета,утре мисля да пробвам МШ терапията,или трябва да мине време от биоламинирането ? newsm78

# 107
  • в 1001-та нощ
можеш да изчакаш 1 седмица да му затихне ефекта, но ако няма такъв - прави я  Peace

# 108
Продукти на Алфапарф на добра цена:
http://angelcosmetics.bg/search.html?phrase=ALFAPARF

# 109
  • в 1001-та нощ
Терапията включваше: напръскване кичур по кичур с ботокс серум Milk-shake; инфраред сешоар; масажно измиване с дълбоковъзстановяващ шампоан с ботокс Milk-shake; пак инфраред сешоар, нанасяне на ботокс ампула Milk-shake; изплакване и изсушаване на косата с инфраред сешоaр.

разкажи за този инфраред сешоар - струята топла ли е? да не е йонизиращ?

# 110
Здравейте момичета! Благодарение на вашите коментари и препоръки си поръчах почти всичко от първа страница ...от РИБКАТА И ENZO. Тепърва ще тествам продуктите...,НО днес получих пратката от Enzo ....иии какво ми беше изумлението когато видях,че липсва единия продукт-Керасилк-а на Голдуел,терапия за суха и изтощена коса.Проверих фактурата,писано е,че ми е пратен и съответно съм го заплатила,но в пратката липсва...Веднага се обадих до офиса и уж казаха,че грешката е тяхна и другата седмица ще си го получа за тяхна сметка,разбира се...Та въпроса ми беше на някого случвало ли се е подобно събитие? За пръв път поръчвам от този сайт...,стойността на липсващият продукт е 20.90лв. Simple Smile

# 111
  • в 1001-та нощ
във всички сайтове може да се случи   Peace

# 112
Sassie , а пробва ли терапии ?!

Не,не съм пробвала все още. Peace Но реших,понеже съм нетърпелива и си записах час при фризьорката за понеделник,да ми изреже сухите краища. После на "нова сметка" почвам с терапии и заздравяване и ще пускам вече дълга коса. Whistling

# 113
А протеини пробва ли, извинявай, не съм чела наред.   bouquet

# 114
И аз мисля, че трябва протеин, ботокс, за да се запълни косъма. Маслените маски след това бих правила аз.

# 115
Имате ли отзиви за таза пяна на Милк шейк,за бляскав ефект ли е,с частици или  newsm78
http://www.hairsupermarket.com/p/3745

# 116
Да споделя една уникална комбинация от днес. Като измивах ми си стори, че съм попрекалила малко, но като изсъхна се оказа, че изобщо не е така, а напротив - прекрасна коса с невероятен блясък и гладкост. Дълбокопочистващ на Лореал,  Керастаз фюзио доза лилав концентрат с оранжев бустер (под шапка известно време), без да изплаквам 2-мин. р-р Афоджи с прибавена чаена лъжичка от есенциалните масла на Афоджи (пак под шапка за известно време), изпракване с вода; за финиши пяната за обем в корените на Лореал, Л2 и коприната на Чи.  Heart Eyes

П.С.: мисля да поръчам след време на МШ нещица, по-долу, дали да добавя още нещо ценно тяхно, примерно изглаждащ серум илли онова за къдриците...
Milkshake Glistening Argan Oil
Milkshake Glistening Shampoo Oil
Milkshake Leave-In Conditioner
Milkshake Mask Base
Milkshake Milk Mask Protein Compound
Milkshake Active Milk Mask

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 23:27 от Епона

# 117
Епона,
хубави продукти си си избрала на Милкшейк!
Не знам дали си пробвала тези продукти като цяло, но кремът за къдрици е много хубав. Не съм ползвала този изглаждащ серум и не мога да го коментирам. Leave in conditioner-a ми е техния любим продукт!  Heart Eyes

# 118
# 119
Някой може ли да даде отзиви за този продукт?  Simple Smile http://www.enzo.bg/kozmetika/moroccanoil/moroccanoil-treatments- … -treatment-45-ml/

Общи условия

Активация на акаунт