Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 52 033
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, момичета. Понеже не Знам в коя тема точно да си задам въпроса, а вас си ви чета и сте супер ще попитам тука. Искам да си направя кератинова терапия, от тази трайната за по 3 месеца. Заслужава ли си или е само хвърляне на пари на вятъра. Продукта е на алфапарф.
Гледала съм как се прави въпросната терапия,докато бях на маникюр на едно момиченце му правиха,стоя едно 20 минути под уред който я затопляше,след което я измиха ... същото нещо и аз си го правя в домашна обстановка с двуминутния кератинов реконструктор на Афоджи увивам се с една найлонова шапка,отгоре предварително затоплена кърпа,и нагрявам малко със сешоара за да проникнат по-добре съставките,това го правя със всяка една маска  Peace

# 181
  • в 1001-та нощ
според мен напоследък доста се "злоупотребява" с имената на терапиите, ефектите, обещанията .... и се правят едни кръстоски - ум да ти зайде  Mr. Green

# 182
Мерси, Бабъл. И аз по описания от тебе начин си правя в къщи. Но това е т.нар. Някакъв Бразилски кератин. Та той запечатвал косъма и ти седи изправена косата. Не съм виждала, а само съм слушала, че много,добре ставала косата.

# 183
 Party Party Party

Днес се сдобих с това, това, това и това. А пък с огромно нетърпение чакам това и товаMr. Green Но ще почакат, че ще са ми подарък. Също и терапевтичната преса.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   

# 184
Чудесно!

# 185
  • Русе
Party Party Party

Днес се сдобих с това, това, това и това. А пък с огромно нетърпение чакам това и товаMr. Green Но ще почакат, че ще са ми подарък. Също и терапевтичната преса.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   

E, с кеф да си ги ползваш! Аз мисля за Коледа една терапевтична преса да си поръчам на дядо Коледа....  Laughing

# 186
Епона,супер,чудесни придобивки! Crazy Честити!  Wink

tania77,хехе...и аз същото съм му наумила на Дядо Коледа. Laughing

# 187
момичета, моля за съвет - в един фризьорски салон фризьорката напръска на едно момиче косата с някакъв спрей, мисля на шварцкопф, и с ръце я намачка така, че както косата беше чуплива /не къдрава/, стана на още по приятни вълни, още по чуплива  Thinking
Какъв продукт се използва за доначупване на косата, не питах тогава..но сега се интересувам  Peace може и на друга марка, ако имате опит споделете моля  Peace

# 188
  • в 1001-та нощ
по-скоро е било фиксатор  Peace

# 189
megislava , в началото на 6-та страница a.l.e.n.a е посочила продуктите Peace

Да споделя и аз вчера какво направих след опасенията ми за еластайзера. Започнах с деминерализиращата терапия на Малибу - 30 мин. Измих с хидратиращия шампоан със зелен чай на Пол Мичел и нанесох еластайзера. Кичур по кичур, нито много, нито малко като количество. Духнах съвсем леко с топла струя и покрих с кърпа. Така се случи, че стоях с него 30 мин. Измих с тониращия шампоан на Джон Фрида и тук идва голямата за мен изненада Shocked Косата ми е осезателно скъсена, всичко сухо е изрязано и пак не можах да прокарам пръсти през нея. Толкова заплетена не съм я виждала и след най- сериозната протеинова терапия. Не очаквах такъв резултат, честно казано Mr. Green При това положение сложих Олео релакс без изобщо да се колебая. Жилава и добре хидратирана е в момента, но очаквах повече плътност и тежест честно казано Rolling Eyes Ще видим нататък как ще се спогодим с еластайзера...

Аз бих го отдала на Малибуто. Нали целта му е да изстърже цялата коса, да отнеме цялата естественаили придобита мазност и наслагвания ... Еластисайзерът никога не може да заплете косата, обратният ефект е да ти клепне косата и да ти утежни от него, то е нещо мазно все пак.

# 190

Да споделя и аз вчера какво направих след опасенията ми за еластайзера. Започнах с деминерализиращата терапия на Малибу - 30 мин. Измих с хидратиращия шампоан със зелен чай на Пол Мичел и нанесох еластайзера. Кичур по кичур, нито много, нито малко като количество. Духнах съвсем леко с топла струя и покрих с кърпа. Така се случи, че стоях с него 30 мин. Измих с тониращия шампоан на Джон Фрида и тук идва голямата за мен изненада Shocked Косата ми е осезателно скъсена, всичко сухо е изрязано и пак не можах да прокарам пръсти през нея. Толкова заплетена не съм я виждала и след най- сериозната протеинова терапия. Не очаквах такъв резултат, честно казано Mr. Green При това положение сложих Олео релакс без изобщо да се колебая. Жилава и добре хидратирана е в момента, но очаквах повече плътност и тежест честно казано Rolling Eyes Ще видим нататък как ще се спогодим с еластайзера...

Аз бих го отдала на Малибуто. Нали целта му е да изстърже цялата коса, да отнеме цялата естественаили придобита мазност и наслагвания ... Еластисайзерът никога не може да заплете косата, обратният ефект е да ти клепне косата и да ти утежни от него, то е нещо мазно все пак.

При мен от Малибуто косата беше супер бляскава , мека и жива  Thinking .... по-скоро мисля, да не би да е  от тониращия шампоан на Джон Фрида(не съм го пробвала , но при повечето тониращи шампоани се наблюдава подобен ефект) ... аз също изключвам   Еластисайзерът . Peace 

# 191
  • София

Благодаря много, ориентирах се.

# 192
Моля ви за съвет. Мисля, че малко прекалих с маслата в косата  Confused Наистина стана мека, но е някак си без сила, не е жива така, стои като мека слама  Confused
Ползвам почти всичко на Макадамия- шампоан, маска, масло, както и на Лореал- Витамино Колор- шампоан и маска, Force Vector- термо крем.
Мисля да си взема дълбокопочистващ шампоан, за да може да отмивам хубаво маслата. Както и еластайзер.
Но предполагам й трябва хидратация, протеини освен масла, защото е суха в краищата. Какво ще ми препоръчате?

# 193
  • в 1001-та нощ
вземи си deep care на лакме  Peace като шампоан и маска и по-хидратиращ финиш - за редуване с термо крема  Peace

# 194
  • Canada
Виолетова, dachita благодаря за споделеното мнение, момичета  Hug
Ползвала съм и Малибу-то, и тониращия шампоан преди това, единственият нов продукт беше еластайзера. Разбира се, не твърдя, че е от него, но както при dachita след деминерализиращата терапия косата ми е със супер блясък, мека, жива. Шампоанът също никога не ми е правил проблем, цяла опаковка изразходих Peace Може би просто самата комбинация не е добра, поне това вече е изпитано Peace
И специално да вметна за Feeling, понеже знам, че тя също чака Малибу, че при мен определено сваля от боята. Преди седмица се боядисвах с добавен лилав коректор, в неделя след експеримента нямаше и намек от отенъка.

Общи условия

Активация на акаунт