Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 52 044
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
А за мазна в корените, суха по дължините, късаща се коса, която пада много вследствие на диета и стрес какво ще препоръчате? Искам да си взема нещо професионално, но нямам никаква идея какво е подходящо за мен

# 211
  • София
Момичета,днес се обадих да си запиша час за маникюр в този салон:
http://funky-style.com/bg/
 Видях че предлагат млечната терапия на Милк шейк и ги попитах за цена-30 лева ми казаха  Peace Което е чудесно,като отида за маникюр съм решила и една терапийка да спретна.
 За който се чуди къде в София се прави-там и мястото е много удобно в центъра.

# 212
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти Алена Hug Това е успокояващо:) Винаги се включваш много бързо и  компетентно.

спокойно, повечето майки дават тази жертва и после косата се възражда,

на колко месеца е бебенцето  Rolling Eyes ползваш ли нещо противокосопадно - шампоан, ампули?

bobkas, хубаво е - ако ползваш други - да са от протеинови серии и особено маската д ае по-силен протеин  Peace пробвай с deep care, например  Peace

# 213
Някакъв линк, ако може Laughing

# 214
  • в 1001-та нощ
http://zlatnaribka.com/category/teknia_deep_care-329.html маската и шампоана  Blush

# 215
Благодаря, Алена  bouquet

# 216
  • Русе
Най-сетне си намерих спрея за обем в корените - Джон Фрида. Много съм доволна, дълготраен обем, без омазняване и без прекалено втвърдяване или клечкова коса Simple Smile))  Peace Слагах го и на влажна и на суха коса - еднакво доволна съм!  Heart Eyes

# 217
И специално да вметна за Feeling, понеже знам, че тя също чака Малибу, че при мен определено сваля от боята. Преди седмица се боядисвах с добавен лилав коректор, в неделя след експеримента нямаше и намек от отенъка.

О, това е много полезно уточнение. Благодаря ти много!       bouquet
Аз все още чакам своята деминерализираща терапия Малибу.  Sad
Иначе - при боядисването също ползвам коректор.

# 218
  • варна
вземи си deep care на лакме  Peace като шампоан и маска и по-хидратиращ финиш - за редуване с термо крема  Peace
Alena кажи някои хидратиращ финиш, аз също ползвам такъв термо крем и ми се иска и аз да редувам с нещо newsm78
Embarassed

# 219
  • в 1001-та нощ
спрея на ревлон е много хубав, спрея на милк шейк, различават се разбира се, дизайнера на къдрижи на МШ, нектар термик и флуида олео релакс на керастаз .... течният р-р на джойко  Heart Eyes

# 220
Алена, на 7 месеца е и още я кърмя. Нищо не слагам за косопад. Чаках маската и шампоана на Лакме в Рибката, защото ги нямаше. Иначе използвам Макадамия - маска, шампоан и олио и deep care

# 221
Момичета,аз с моя въпрос ще съм малко "след дъжд качулка",но да питам за дълбоко почистващите шампоани.Преди време го разисквахте в темата,но нямам спомени кога че да се върна на тези странички.Моля да ми препоръчате такъв шампоан който да не пресушава,да е мек,но все пак дълбоко почистващ.И колко пъти седмично може да се ползва?Гледах на Макадамия и Шварцкопф Rolling Eyes Но все пак вашия опит ще ми е по-ценен от моите налучквания Grinning само да добавя че косата ми е нормална до суха,боядисана Flutter

# 222
  • Бургас
Привет и от мен...
Идвам да ви се оплача и да потърся решение заедно с вас Sad. Ползвам по препоръки - на Керастаз, Bain-Bio и след 3-4то измиване, по скалпа имам леки червени образувания, които много ме посърбяват. Дали може да ми идва доста силен шампоанът?  Tired... Всичко друго, което си ползвам си е старо и не ми е правило проблем до сега newsm78. Някой по-лек шампоан да опитам, но кой? Или да си взема някакъв обикновен...

# 223
Привет и от мен...
Идвам да ви се оплача и да потърся решение заедно с вас Sad. Ползвам по препоръки - на Керастаз, Bain-Bio и след 3-4то измиване, по скалпа имам леки червени образувания, които много ме посърбяват. Дали може да ми идва доста силен шампоанът?  Tired... Всичко друго, което си ползвам си е старо и не ми е правило проблем до сега newsm78. Някой по-лек шампоан да опитам, но кой? Или да си взема някакъв обикновен...

Biotic, bio-recharge? А кой от двата: за мазна косо почистващия или за чувствителен скалп и суха коса?

# 224
  • Бургас
Biotic, bio-recharge? А кой от двата: за мазна косо почистващия или за чувствителен скалп и суха коса?
Амиии, виж сега се замислих, но е този с черния надпис отдолу, мисля че е за суха коса и чувствителен скалп :/

Общи условия

Активация на акаунт