Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 988
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
И Милк шейк, и Джовани, и Джойко..... още колко много неща бихме искали да внесат Simple Smile
И Tigi bed head Praynig Peace

# 286
Аз също ще се радвам.Дано Рибката прочете това Grinning

Преди няколко месеца им пратих запитване на тази тема, но така и не ми отговориха. Sad
Може би, ако им пишем във ФБ...   newsm78   Там обикновено нещата добиват повече гласност.    newsm78
Бих ги питала също какво стана с Джойко? Нали щяха да
предлагат.

# 287
  • Велико Търново
Очаквам да имат подобаващи намаления по случай 5-тата им годишнина Mr. Green
И да ви попитам-досега съм ползвала реконструкторите на Афоджий/дву-минутния/ и на Чи.Искам да разнообразя с друг,сходен продукт Thinking
Под "Кат -протеина на Редкен",това ли имате предвид - http://zlatnaribka.com/spreji-s-proteini-redken-extreme-cat-150- … html#.UFwmkuxF9eY Thinking Той става ли за заместител на р-рите?

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 11:38 от *Biskvitka*

# 288
  • в 1001-та нощ
маските - вела енрич, deep care на лакме, форс вектор на лореал, цимента на керастаз

# 289
  • Велико Търново
маските - вела енрич, deep care на лакме, форс вектор на лореал, цимента на керастаз
Благодаря ти  bouquet  От посочените само цимента на Керастаз не съм ползвала Peace Време му е Wink

# 290

Бих ги питала също какво стана с Джойко? Нали щяха да
предлагат.

А това и аз бих ги попитала.  Flutter 
Ако предложат и продуктите на Джойко грешка няма да имат. Grinning

Очаквам да имат подобаващи намаления по случай 5-тата им годишнина Mr. Green

И аз,но засега гледам има само като подарък олиото на Макадамия. Аз го имам и не ми представлява интерес. Tired

# 291
Хайде, пишем във ФБ на Златна Рибка. Simple Smile Действайте, публикувах им един пост на стената. Simple Smile

# 292
Дами, ботокс терапията ня Лореал след какъв шампоан се прилага? Чудя се дали някой от наличните ми шампоани може да се използва за нанасяне на ботокс след него. А те са: Анафаз, Деркос против косопад за жени, Node за честа употреба на Биодерма и този. Моля кажете трябва ли да купя някакъв специален шампоан, след който да нанеса ампула ботокс и запечатваща маска, или мога да ползвам някой от изброените по-горе. За пръв път ще купувам проф. продукти.

# 293
lambada, не знам до колко ще ти бъда полезна за продавач, защото живея в Канада, но аз ползвах този: http://www.amazon.com/gp/product/B000T1XB24. Провери го, давам ти просто идея  Peace Намерих го много трудно, спомням си, че в ebay цените на доставката бяха  безобразни, така че не е в теб грешката. По спомен - на мен ми излезе около 10$ шипинга, пристигна за около седмица кутията.
Ползвам и дълбокопочистващ шампоан, но резултата от деминерализиращата терапия ми харесва в пъти повече - косата е много мека, жива и със страхотен блясък след нея Heart Eyes

Благодаря!  Hug Но тук само да попитам,защото никак не съм наясно,но от американския амазон в такъв случай дали ще мога да поръчвам за БГ? Въпреки че ...сигурно шипинга ще излиза още по-отгоре..... !? Ох най-вероятно накрая ще спра да се занимавам с деминерализиращата терапия и ще посегна към някой дълбокопочистващ шампоан, въпреки че ми е голям мерак точно с нея да започна процедурите ,които съм намислила за косата си  Rolling Eyes Close

Много ще бъда благодарна ,ако все пак още някой ми даде някаква насока за закупуването на деминерализиращата терапийкааа  Crazy Flutter

# 294
  • в 1001-та нощ
Дами, ботокс терапията ня Лореал след какъв шампоан се прилага? Чудя се дали някой от наличните ми шампоани може да се използва за нанасяне на ботокс след него. А те са: Анафаз, Деркос против косопад за жени, Node за честа употреба на Биодерма и този. Моля кажете трябва ли да купя някакъв специален шампоан, след който да нанеса ампула ботокс и запечатваща маска, или мога да ползвам някой от изброените по-горе. За пръв път ще купувам проф. продукти.

можеш и с твоите  Peace на какъв ефект се надяваш?

# 295
bubka:),  Тиги  може да намериш и в enzo http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-3836

# 296
Да,зная.Моите  са купувани от Англия,но имам и от Енцо 1 балсам на Тиджи...Но ми се иска Златна Рибка да ги пуснат че на тях сякаш повече хващам вяра...

# 297
  • Canada
lambada, доставят и до България, пратих ти подробностите на лични Peace

# 298
Какво ще ми предложите за почистване на скалпа от натрупани продукти ?

# 299
И аз се включвам към предното питане  Peace
Гледам че Алена е предложила тази ш-н , но дано не бъркам ?

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 17:35 от малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт