Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 849
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Атлантис, Галактика Пегас
тоник за скалп - за да не се дразни и не произвежда излишен себум, шампоанът да е също нежен, и веднъж в седмицата почистващ  Peace

ако причината е хормонална и ефектът от продуктите ще е по-скоро козметичен  Peace
Мерси.   bouquet
А някой линк за подобни продукти?  Praynig

# 631
Здравейте,някой може ли да ми каже по какъв точно начин би могла да стане тази прическа ?
Скрит текст:
Да се отчета днес правих МШ терапията  Heart Eyes

# 632
Маската за къдрава коса на Милкшейк хич не ми допадна  Sad Слабичка, нищо не направи с косата ми. Обаче на Керастаз за къдрава коса - Новата!!! много е добра, нищо общо с предишната маска, която приличаше на гел. Така че от скоро Керастаз имат още една маска, за мен  Mr. Green

Може ли линк към въпросната маска на Керастаз?   bouquet

# 633
Здравейте,някой може ли да ми каже по какъв точно начин би могла да стане тази прическа ?
Скрит текст:
Аз си правя подобни с преса за изправяне, моята е широка и стават така  Heart Eyes

# 634
Скрит текст:
Аз си правя подобни с преса за изправяне, моята е широка и стават така  Heart Eyes
Супер,и аз ще се пробвам  Hug

# 635
  • Варна
Маската за къдрава коса на Милкшейк хич не ми допадна  Sad Слабичка, нищо не направи с косата ми. Обаче на Керастаз за къдрава коса - Новата!!! много е добра, нищо общо с предишната маска, която приличаше на гел. Така че от скоро Керастаз имат още една маска, за мен  Mr. Green

При мен същото с Милкшейк.Имам шампоан и маска за къдрава коса.Шампоанът ми хареса-измива добре,пени се,хидратира.Маската обещава дълбоко хидратиране и подхранване,но аз изобщо не я усещам.Твърде лека е за моята коса,а по колко много слагам...

# 636
  • Перник
Току що се намазах са бамбука ииии.....не знам за ефекта(ще видя след като отмия),но ароматът  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes божествен е!!!!  Heart Eyes

# 637
  • в 1001-та нощ
ах  Money  а на мен така да  не ми харесва  Embarassed

тоник за скалп - за да не се дразни и не произвежда излишен себум, шампоанът да е също нежен, и веднъж в седмицата почистващ  Peace

ако причината е хормонална и ефектът от продуктите ще е по-скоро козметичен  Peace
Мерси.   bouquet

серията Phytheol на Phyto  Peace шампоан и тоник  Peace

в серията има 2 шампоана - интензивен и превантивен; започваш с интензивния  и продължаваш с превантивния - тоника - след къпане - на чиста коса  Peace ползва се в скалпа, не по косъма  Blush Peace

# 638
ах  Money  а на мен така да  не ми харесва  Embarassed

тоник за скалп - за да не се дразни и не произвежда излишен себум, шампоанът да е също нежен, и веднъж в седмицата почистващ  Peace

ако причината е хормонална и ефектът от продуктите ще е по-скоро козметичен  Peace
Мерси.   bouquet

серията Phytheol на Phyto  Peace шампоан и тоник  Peace

в серията има 2 шампоана - интензивен и превантивен; започваш с интензивния  и продължаваш с превантивния - тоника - след къпане - на чиста коса  Peace ползва се в скалпа, не по косъма  Blush Peace
като потърсих в нета инфо то е за пърхот. Аз никога не съм имала пърхот  newsm78

# 639
  • в 1001-та нощ
ами прочети повече за серията и предназначението й, не просто отгоре-отгоре, пърхутът често се съпровожда с омазняване и целта е първо да се успокои скалпа; не рядко причината са и микроорганизми, затова има и антибактериално действие; трябва да почиства добре, но и да е нежно - за да няма натрупвания по скалпа , но и да не го дразни и пресушава

# 640
ами прочети повече за серията и предназначението й, не просто отгоре-отгоре, пърхутът често се съпровожда с омазняване и целта е първо да се успокои скалпа; не рядко причината са и микроорганизми, затова има и антибактериално действие; трябва да почиства добре, но и да е нежно - за да няма натрупвания по скалпа , но и да не го дразни и пресушава
Благодаря.
А от тези продукти някой нещо да е ползвал? http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3699-3780
или да взимам на сляпо?

# 641
  • Русе
Аз откакто започнах да ползвам професионални продукти  косата ми започна по-бавно да се омазнява като цяло  Flutter Качеството си е качество.  Heart Eyes

# 642
Аз откакто започнах да ползвам професионални продукти  косата ми започна по-бавно да се омазнява като цяло  Flutter Качеството си е качество.  Heart Eyes
При мен се получи някак си обратно действие след ботокса, и след като почнах да ползвам серия на Lakme за обем косата почна да се омазнява по бързо от преди.
Затова търся начин да спра това нещо.

# 643
  • Русе
Аз откакто започнах да ползвам професионални продукти  косата ми започна по-бавно да се омазнява като цяло  Flutter Качеството си е качество.  Heart Eyes
При мен се получи някак си обратно действие след ботокса, и след като почнах да ползвам серия на Lakme за обем косата почна да се омазнява по бързо от преди.
Затова търся начин да спра това нещо.

Незнам коя е серията на Лакме за обем, но против косопад серията им е разкошна!  Heart Eyes Не омазнява и придава обем и плътност Simple Smile. Единствения продукт, който впръсквам в корените е спрея за обем на Джон Фрида - не омазнява, напротив, вдига леко корена, за да не прилепва към скалпа и да се омазнява. А маски, балсами и термоспрейове слагам само на дължини. Сега очаквам Стимулисте на Керастаз  Heart Eyes с огромно нетърпение.  Mr. Green

С ботокса внимавай, само на дължините, иначе омазнява, един път се обърках и втрих от него в скалпа  Embarassed и се сплесках яко....  Laughing
Пробвай да ползваш 1 шампоан за корени - от тези против косопад или с биотин, от тези които охлаждат скалпа, а друг за дължините само - със серамиди за блясък, за обем и плътност, за боядисани коси.  Peace

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 15:25 от tania77

# 644
Много хубава темичка си имате Simple Smile дали ще можете да помогнете за моята косичка. Боядисвана е, средна гъстота. В момента ползвам на Макадамия това - http://zlatnaribka.com/shampoan-macadamia-rejuvenating-shampoo-3 … html#.UGrdj5gxqDF   и това - http://zlatnaribka.com/balsam-hidratirasht-macadamia-moisturizin … html#.UGrepJgxqDE  Уж балсамът се води лек и всекидневен, но косата ми се омазнява по-бързо от обичайното. Нали боядисваните коси са сухи, но моята като че ли не е такава. Като че от хидратиращи продукти ми се омазнява, тогава имате ли идея какво е подходящо за мен?

Общи условия

Активация на акаунт