Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 852
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
tania77, това което най-много искам за косата си е блясък Simple Smile да е мекичка, но без да залепва за скалпа и да мазнее, а да блестиииии. И понеже от много време я боядисвам искам нещо, което да я задържи здрава. Както казваш ти - нещо за поддръжка.

Истинският блясък идва с непрекъснати грижи.  Peace Започни с терапии - бамбукова или милк шейк, правят ги в много салони вече и после поддържай с продукти за блясък има много такива, с конкретни продукти нека се включи някой по-запознат, аз мога да препоръчам слънцезащитната серия на Лакме, спрея за блясък на Кюн, но избягвам да ползвам такива, понеже ми се омазнява по-бързо косата /по-точно от шампоаните и маските за блясък, а иначе спрея на Кюн ми се отрази много добре/.  Peace Еластисайзера заглажда и също помага за блясък - ползвай 1 път седмично само на дължини преди измиване на косата.  Peace

Kordelia не съм сигурна дали прочете последното изречение в предния ми пост за Керастаз Биотик, добавих го в последствие.  Peace  Simple Smile

Мерси за препоръките Simple Smile а милкшейк терапията един вид ли е или има за различни коси и с различно действие?

# 661
Как успявате корена на косата да измиете с един вид шампоан, а дължините с друг?

# 662
Как успявате корена на косата да измиете с един вид шампоан, а дължините с друг?

И аз това се чудех, струва ми се мисия невъзможна. Дори и да сложиш шампоан само на скалпа, при плакненето пяната ще потече надолу и няма ли да се премият дължините с 2 вида шампоан.

# 663
  • Русе
Kordelia и от ензо линка води към същия шампоан - за комбинирана коса.  Peace

sunshineaqua, терапиите за коса милк шейк и бамбук са изпробвани на всякакви коси вече и водят до един и същ прекрасен резултат до момента. Simple Smile

ranimi, идеята на двата вида шампоан е с единия да наблегнеш в корените и скалпа с масажни движения, а с другия да втриеш само по дължините, естествено, че няма как да не мине изобщо шампоана през дължините при изплакване  Laughing. Премиване може да се получи, ако и двата шампоана са силно измивни, но ако се съчетаят добре -  няма да стане.  Peace

Примерно, аз когато ползвам на Лакме против косопад или подобен предназначен за някакви нужди на скалпа го втривам и масажирам корена, а за дължините ползвам някакъв по-мек, който прави косата мека и гладка, хидратирана, за обем и плътност - на Лакме слънцезащитния, Макадамия, Керастаз резистанс и др.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 18:02 от tania77

# 664
Аз пък не нанасям шампоан по дължините.
шампоанът от ензо е някакъв друг, различни са надписите.

# 665
  • в 1001-та нощ

много е лесно, ако косата не е дълга  Peace

Здравейте дами,
Препоръчайте ми някой хубав хидратиращ балсам, който да редувам с терапии и маски. Оказа се, че нямам нито един балсам, само маски и ампули  Joy

а какви маски ползваш?

# 666
  • София
а какви маски ползваш?
Аленка,  Hug в момента имам: Kerastase Force Architecte, Loreal Волюм Eкспанд , Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee, Loreal Солар Сюблим, Джойко Ревиталукс Еластисайзър Philip Kingsley, Малко от терапията Милк шейк, малко от Бамбуковата терапия, мисля че това са маските. Rolling Eyes

# 667
Да питам дали в магазина на Алабин има неща на Alfaparf /шампоани и маски/?
Никак не ми е близо и питам, за да не ходя напразно.
Интересува ме маската в туба от бамбуковата серия:

http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=286

евентуално шампоана за блясък:

http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=261

# 668
  • София
AQUА виждала съм неща на Alfaparf в магазинчето, но не ми е направило впечатление да имат голям асортимент, така че не е сигурно дали точно тези 2 продукта ще ги има, но пък и аз скоро не съм ходила, може да са заредили  Peace

# 669
  • Русе
Аз пък не нанасям шампоан по дължините.
шампоанът от ензо е някакъв друг, различни са надписите.

Напротив! Същият е: Bain Bio-Recharge Purifying Shampoo, просто Ензо не са го превели добре и го дават за всички видове коса. Те са 2 вида: Purifying Shampoo и Hydrating Shampoo, съответно за комбинирана и суха коса.  Peace

# 670
Хм, не знам, надписите са различни долу на опаковката.  Rolling Eyes
Но може да е някоя стара опаковка.  Peace

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 19:55 от anonimnite

# 671
Момичета,моля за съвет  bouquet И преди съм питала,но бях в период с много налични продукти,а сега посвършват повечето и ми трябва конкретен съвет,защото мисля скоро да правя поръчка.Посъветвайте ме какви хидратиращи продукти да взема.Косата ми е много гъста,плътна,небоядисвана и невиждала сешоар от началото на годината...Но каквото и да правя си седи все суха Hug

# 672
Момичета,моля за съвет  bouquet И преди съм питала,но бях в период с много налични продукти,а сега посвършват повечето и ми трябва конкретен съвет,защото мисля скоро да правя поръчка.Посъветвайте ме какви хидратиращи продукти да взема.Косата ми е много гъста,плътна,небоядисвана и невиждала сешоар от началото на годината...Но каквото и да правя си седи все суха Hug
             Аз за хидратиране съм доволна от маски с масла(със затопляне),Макадамия,Слънцезащитната на Лакме,Митик Оил,хидратиращият шампоан на Афоджии,маската на  GOLDWELL  Dualsenses Rich Repair  ,конският балсам също хидратира перфектно Peace

# 673
Маската макадамия разплита като магия.  Heart Eyes

# 674
Маската макадамия разплита като магия.  Heart Eyes

smile3521

anonimnite, според мен просто снимката в Енцо е стара. За един и същ шампоан става въпрос и в трите линка.     Hug

Dualsenses Rich Repair на Goldwell ми е ужасна.   Tired  Вероятно просто не е "мой продукт", но косата ми като цяло не понася повечето от нещата на марката.
Единствено Kerasilk успя да ми се хареса.   Peace

Митик Ойл не е ли по-скоро силиконова серия? Или аз съм с грешно впечатление? Някой има ли съдържание на шампоана/балсама/ маската под ръка?

Общи условия

Активация на акаунт