Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 821
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
а какви маски ползваш?
Аленка,  Hug в момента имам: Kerastase Force Architecte, Loreal Волюм Eкспанд , Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee, Loreal Солар Сюблим, Джойко Ревиталукс Еластисайзър Philip Kingsley, Малко от терапията Милк шейк, малко от Бамбуковата терапия, мисля че това са маските. Rolling Eyes

Heart Eyes Heart Eyes както и предположих - имаш си достатъчно хидратиращи продукти

за целта - идеална е хидра серията на джон фрида за блондинки - непременно я пробвай - и шампоана и балсама, също може друго неутрално - балсама витамино колор  Peace

А нещо за гъвкавост на косата?  newsm78 Моята не е изтощена,в добро състояние е,но забелязвам напоследък,че и липсва гъвкавост. По принцип този ефект много трудно го постигам, помощ с примерни продукти за целта  Rolling Eyes ?

КОЛАГЕН  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes може и бамбук

# 691
  • в 1001-та нощ
Момичета,моля за съвет  bouquet И преди съм питала,но бях в период с много налични продукти,а сега посвършват повечето и ми трябва конкретен съвет,защото мисля скоро да правя поръчка.Посъветвайте ме какви хидратиращи продукти да взема.Косата ми е много гъста,плътна,небоядисвана и невиждала сешоар от началото на годината...Но каквото и да правя си седи все суха Hug

какво си ползвала до сега?

еластисайзер или друга терапия - преди шампоана?  Rolling Eyes

Дами, моля препоръчайте нещо срещу косопад - знам, че е нормално в някакъв период след раждането, но като се реша е страшно....

колко време мина от раждането и колко продължава косопада?

кърмиш ли?

# 692
a.l.e.n.a,в момента редувам ФВ шампоан с Лакме Deep care и този -http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-schwarzkopf-bonacure-repair-rescue-250-ml-423-3390.html#.UGv08b7yYVU.След това или маската на Макадамия или http://www.enzo.bg/kozmetika/goldwell/goldwell-kerasilk-grizha-z … treatment-150-ml/.Финишите съм ги свела до Л2 и крема без изплакване на Макадамия,защото като прекаля ставам като таралеж,такива клечки си оформям....

# 693
  • в 1001-та нощ
ммм  newsm78 яко набиваш протеин, значи  Rolling Eyes което доста ме учудва, за коса, като твоята

пробвай еластисайзер от доза, също и джойко ревиталукс  Peace ако държиш да има протеин, то нека е архитектът  Peace

разбира се - има и много други варианти  Peace

# 694
a.l.e.n.a,благодаря за коментара  bouquetявно заради многото протеин косата ми си стои все суха...Общо-взето моя подход е много странен да го кажеме,купувам произволно продукти,комбинирам ги още по-произволно и се получава...  ooooh! Може би трябва да ги оставя временно наличните неща и да порачвам тези дни нови по-хидратиращи Thinking

# 695
Момичета,маската,балсама и шампоана от тази серия са страхотни Heart Eyes :
Скрит текст:

Мислех че косата ми ще се омазни,ще изгуби обем,но за щастие стана точно обратното Peace Стана обемна,мека,добре изглеждаща.Много съм доволна от покупката си Flutter Предстои ми тестване на Вела пръфешънъл за боядисана коса...

# 696
  • Русе
Алена, спрея на Макадамия за подхранване: http://zlatnaribka.com/spreji-za-podhranvane-macadamia-healing-o … html#.UGvZFZjMhDQ, според теб има ли някаква термозащита??? Пише, че прави филм, който предпазва косата от УВ и топлина като цяло, но.....  newsm78

# 697
  • в 1001-та нощ
аз не виждам някъде да пише, че предпазва от топлина  Peace

Emina  Peace добро решение  Peace няма да са ти излишни твоите, но не им е моментът сега  Peace

# 698
  • Русе
аз не виждам някъде да пише, че предпазва от топлина  Peace

Малко по-надолу в общото описание на серията Макадамия е споменато, но не става съвсем ясно...  Peace

# 699
  • в 1001-та нощ
може би има други продукти, но този не  Peace (погледнах и на други места - специално за него  Peace )

# 700
Да питам дали в магазина на Алабин има неща на Alfaparf /шампоани и маски/?
Никак не ми е близо и питам, за да не ходя напразно.
Интересува ме маската в туба от бамбуковата серия:

http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=286

евентуално шампоана за блясък:

http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=261

AQUA къде точно се намира това магазинче и какви продукти се предлагат там?

# 701
  • Чукарландия
Moisture Recovery на Joico, дълбоко хидратираща серия ли е? Или по-лека хидратираща? Hug

# 702
Moisture Recovery на Joico, дълбоко хидратираща серия ли е? Или по-лека хидратираща? Hug

Дълбоко. Peace ...любим продукт – маската . Wink

# 703
Най-после имам бележка за така чаканите продукти newsm44
Скрит текст:

# 704
  • Русе
може би има други продукти, но този не  Peace (погледнах и на други места - специално за него  Peace )

Благодаря ти, отзивчивке! Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт