Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 823
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
 Hug  bouquet

да споделя за крема за къдрици - доста по-течен е, няма силен аромат има хидратиращ и изглаждащ ефект, икономичен е, не утежнява, не фиксира особено Peace по-близък е до МШ крема, от колкото до този на Макадамия, дори по-скоро е далеч от него  Peace

# 706
  • Чукарландия
Moisture Recovery на Joico, дълбоко хидратираща серия ли е? Или по-лека хидратираща? Hug

Дълбоко. Peace ...любим продукт – маската . Wink

Благодаря ти!   bouquet
Ще си взема цялата серия, за по-добър ефект. Не съм ползвала Джойко досега, но вярвам, че ще ми хареса... Peace

# 707
Hug  bouquet

да споделя за крема за къдрици - доста по-течен е, няма силен аромат има хидратиращ и изглаждащ ефект, икономичен е, не утежнява, не фиксира особено Peace по-близък е до МШ крема, от колкото до този на Макадамия, дори по-скоро е далеч от него  Peace

Алена за кой крем за къдрици става въпрос,вчера който писа ли от iherb че си порачала ли?

# 708
  • София
AQUA хубави са продуктите на Джон Фрида; кой ще избереш зависи от косата и какво целиш  Peace имат отделни серии за блондинки и брюнетки
а Алфапарф ги има в доста онлайн магазини  Peace

# 709
  • в 1001-та нощ
Дели  Peace за него  Peace

# 710
Moisture Recovery на Joico, дълбоко хидратираща серия ли е? Или по-лека хидратираща? Hug

Дълбоко. Peace ...любим продукт – маската . Wink

Благодаря ти!   bouquet
Ще си взема цялата серия, за по-добър ефект. Не съм ползвала Джойко досега, но вярвам, че ще ми хареса... Peace

smile3521

# 711
Сега погледнах еластайзера и ми направи много грозно впечатление наличието на 5 парабена ooooh!
Сега ще пробвам различни комбинации от продукти, за да видя при коя ще постигна най - удовлетворяващ ефект, като междувременно си търся нови продукти.

# 712
Четох по-ранните коментари за UNIQ ONE  но искма да попитам все още ли сте доволни от продукта -за тези които го ползват отдавна и има ли нови доволни на първо четене. Какв е ефекта в-у косата.

# 713
Вчера писах за косата си, че не я смятам за увредена и искам само поддържащи продукти, но днес ми направи впечатление един паднал косъм - не е прав и гладък, като останалите, ами е някак неравен и грапав, като го прекарам между пръстите  newsm78 какво е това състояние и какви продукти трябват за него?

# 714
Сега погледнах еластайзера и ми направи много грозно впечатление наличието на 5 парабена ooooh!
Сега ще пробвам различни комбинации от продукти, за да видя при коя ще постигна най - удовлетворяващ ефект, като междувременно си търся нови продукти.

А не би трябвало. При положение, че не го нанасяш в скалпа, няма как да има вредно влияние, защото косата е от мъртви клетки и по тях нищо не стига в организма. Peace

# 715
  • в 1001-та нощ
Четох по-ранните коментари за UNIQ ONE  но искма да попитам все още ли сте доволни от продукта -за тези които го ползват отдавна и има ли нови доволни на първо четене. Какв е ефекта в-у косата.

хубав е  Peace

# 716
Днес ми дойде маската на Лакме против косопад и маска Макадамия. Много съм доволна и нямам търпение да я пробвам маската против косопад.

# 717
  • варна
Да си задам поредният глупав въпрос  Embarassed - серията Кеrastase volumactive - хидратираща или протеинова е? Ако е хидратираща по добре ли хидратира от това http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … html#.UGwu0VKqDIU

# 718
  • в 1001-та нощ
не е хидратираща, дори имаше отзиви за пресушаване, но и това е индивидуално  Peace

# 719
  • варна

не е хидратираща, дори имаше отзиви за пресушаване, но и това е индивидуално  Peace
Hug А с какво хидратиращо ще ми препоръчаш да я ползвам ч че си купих и шампоана и маската

Общи условия

Активация на акаунт