От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 451
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
колко тежи сешуара,някой ако го е получил

# 76
Да са ми пратили ина мен, моят със същите неща тежи към 1 и половина  Sunglasses
В очакване на последния курс на СД съм  Wink

# 77
колко тежи сешуара,някой ако го е получил

0,489 кг - сешоар

# 78
някаква информация за курс 31 на Франсето,че още стои плануван

# 79
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте,

Днес, 24/09/12 г. пристигна курса от Франция. Във вторник 25/09/12 г., пратките ще бъдат обработени и ще могат да се вземат от нашите клиенти, съобразно избрания начин на доставка,както следва:
1. От офиса на Smart Delivery ще с...а налични и ще могат да се получат в
СРЯДА 26/0912 г. от 10.00 ч. до 18.00 ч.

ВТОРНИК 25/09/12 г. от 15.00ч. до 18.00 ч., ще има раздаване на пратки от предишните курсове.

2. Пратките за Еконт, ще бъдат изпратени в сряда 26/09/12 г. Всички клиенти с този избран метод за доставка, ще получат в уведомителните имейли и номерата за проследяване чрез Еконт. Товарителницата на Еконт може да се види и в "История на доставките" , преглед на дадената доставка в полето "Код на куриер".
3. Пратките за БП, ще бъдат изпратени в петък - 28/09/12 г. Номерата за проследяване на пратките в Български пощи, ще бъдат въведени в деня на изпращане на пакетите и могат да се намерят в полето "Код на куриер".

За повече информация посетете нашата страница :
http://smartdelivery.org/bg/route66.html

# 80
Последните ми две поръчки са със статус в изпълнение,но в заявката ми  пише на склад в чужбина а се промениха преди 30 минути.Има ли други с такъв статус? СД

# 81
Последните ми две поръчки са със статус в изпълнение,но статуса им е на склад в чужбина а се промениха преди 30 минути.Има ли дръги с такъв статус? СД
Мдааа и моите 2 са така, преди това си чакаха номер на пакет. Пак не са натоварили всичко, просто не мога да повярвам, че пратките са изпратени отдавна и не са стигнали на адреса преди да тръгне курса. То пък да ти се отще от тия бееееееееее...
Щом са на склад, значи и в следващия курс ги няма...този дето уж пътува...Пфууууууу...

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 15:34 от Анонимен

# 82
  • Варна
 Peace Тук са ви поръчките.
И миналия курс изписваше 'на склад в чужбина' но като ги дадоха на Еконт всичко си беше ок
Така или иначе знаете, че инфо какво има получено на френски адрес не дават.

# 83
...
Така или иначе знаете, че инфо какво има получено на френски адрес не дават.

Това е посоката в която трябва да вървят превозвачите  Peace

# 84
И Ларедут и СД ме изненадаха приятно с бързината си - дошла ми е ютията Филипс с кодчето за чантата Бенсимон, поръчани на 13.09., тежат точно 2кг.

# 85
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Последните ми две поръчки са със статус в изпълнение,но в заявката ми  пише на склад в чужбина а се промениха преди 30 минути.Има ли други с такъв статус? СД

И моите поръчки бяхя тякя, но вече са със статус  В България. Получила съм към две от поръчките само подаръците, сигурно останалото ще е в другия курс

# 86
  • на 90 км от морето
Инфо от СД за раздаване на пратки /инфото е от ФБ/:  Peace
Уважаеми клиенти,
До края на седмицата, ще има раздаване на поръчки, при следния график:
ЧЕТВЪРТЪК - от 14.00 ч. до 18.00 ч.
ПЕТЪК - от 14.00 ч. до 18.00 ч.
СЪБОТА - от 10.00 ч. до 14.00 ч.

Приятна и спокойна вечер,
Smart Delivery Team

# 87
  • София
Имам една поръчка от ЛР, направена на 25 август и получена на адреса на СД на 5 септември. До момента никаква я няма.  Rolling Eyes Ако някой я е взел по погрешка, трябваше вече да се е обявил. Ако се е забутала някъде, ще е жалко. Искам да попитам дали има и други момичета, които все още не са получили поръчки, които от началото на септември са на адреса във Франция. Мерси!

# 88
Най-после! Вече ги чакам, както децата чакат Дядо Коледа! newsm44
Фр2Бг
Курс 31: /21.09-27.09/- пристигнал
 Курс 32: /28.09-05.10/- плануван
 Камиони от Франция за България отпътуват обикновено всеки петък.
 Пратките от курс 31 ще бъдат изпратени към получателите си на 28.09 петък сутринта. В петък до края на деня всички клиенти от страната ще получат е- мейли с данни за поръчките си.
 Клиентите ни от Русе ще могат да получат пратките си на 27.09 четвъртък от 17.00-19.00ч.

# 89
Най-после! Вече ги чакам, както децата чакат Дядо Коледа! newsm44
Фр2Бг
Курс 31: /21.09-27.09/- пристигнал
 Курс 32: /28.09-05.10/- плануван
 Камиони от Франция за България отпътуват обикновено всеки петък.
 Пратките от курс 31 ще бъдат изпратени към получателите си на 28.09 петък сутринта. В петък до края на деня всички клиенти от страната ще получат е- мейли с данни за поръчките си.
 Клиентите ни от Русе ще могат да получат пратките си на 27.09 четвъртък от 17.00-19.00ч.
леле,кой да разцелувам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт