От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 312
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,може ли да ми кажете кога обикновено пращат уведомителен- мейл ?
Може и да не поучиш  Peace Най-сигурно е смс от еконт

# 361
Да задам едно бързо въпросче, има ли някои които да е получил имейл от ФР?

# 362
Незнам за какъв мейл питаш точно, но аз вчера получих от тях мейл, че са ми изпратили поръчката с еконт и днес си я получих от еконт в моя град. Бях поръчвала с общата поръчка на спорт директ.  Peace

# 363
Някой дали получи мейл от ФР за пристигнала поръчка от Франция

# 364
Знаете ли защо формите за регистрация в сайта на franceto са неактивни, немога да изтегля нито форма за регистрация, нито заявка за поръчка и в сайта им немога да се регистрирам newsm78, най накрая и аз да се наканя да си направя една поръчка и то..... Whistling
И аз питах същото  Peace Писах също така на имейла на франсето, и съобщение във Фейсбук...глас в пустиня  Rolling Eyes

От тук пробвахте ли - http://dox.abv.bg/files/dw?a=dc161888f4 ?
Простете за невежеството, но някой може ли да ми обясни  как трябва да си направя поръчката чрез DOX.BG? Трябва да си създам някакъв файл сама, който после да кача и изпратя, така ли?

# 365
  • София
въвеждаш кода, изтегляш файла, попълваш го и после най-вероятно го пращаш по мейл на франсето  Peace

обаче файла го няма  Wink

# 366
  • София
въвеждаш кода, изтегляш файла, попълваш го и после най-вероятно го пращаш по мейл на франсето  Peace

обаче файла го няма  Wink

http://dox.bg/files/dw?a=e4e0490d34
Заповядайте, но не  съм сигурна дали е актуална... Embarassed
Поне е по-добре от никаква... Wink
Wink

# 367
Smart Delivery
Здравейте,
Днес, 16/11/12 г. пристигна курс № 45 от Франция.
В момента пратките се обработват и ще могат да бъдат получени от нашите клиенти, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
1. От офиса на Smart Delivery, ще могат да се получат във СЪБОТА - 14.00 ч. до 18.00 ч.
2. Пратките за Еконт, ще бъдат изпратени днес 16/11/12 г. до края на деня. Всички клиенти с този избран метод за доставка, ще получат в уведомителните имейли и номерата за проследяване чрез Еконт. Товарителницата на Еконт може да се види и в "История на доставките" , преглед на дадената доставка в полето "Код на куриер".

# 368
Какво става с курса на Франсето???Нещо пак се покриха Sad Чакам една поръчка вече 3-та седмица.

# 369
  • Варна
Ура, и трите пакета от 2 поръчки са тук, от 2.11 са... браво на Смарта! Peace

# 370
Здравейте, момичета,

поръчах на 2.11 една рокля да дойде чрез франс то бг и гледам в момента статуса й е expedie , но нямам номер колисимо за проследяване, това нормално ли е  и как всъщност го получвам този номер Embarassed

# 371
  • на брега
Francetobg
Курс 38-/09-16.11/- пристигнал
Пратките от курс 38 ще бъдат изпратени с Еконт и Български пощи на 19.11 понеделник. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 19.11 понеделник. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 19.11 понеделник от 17-18.00ч след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.
Желаем Ви спокоен уикенд!

# 372
Francetobg
Курс 38-/09-16.11/- пристигнал
Пратките от курс 38 ще бъдат изпратени с Еконт и Български пощи на 19.11 понеделник. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 19.11 понеделник. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 19.11 понеделник от 17-18.00ч след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.
Желаем Ви спокоен уикенд!
newsm44 newsm51

# 373
Някой има ли по-прясна информация дали има раздвижване на пратките от Англия със СД? Че се изгубих и съм в затъмнение.  Mr. Green

# 374
  • В полето, под тепето.
Последна информация за СД и техния за сега последен курс от Англия. По телефона ми заявиха, че камиона пристига в сряда в БГ и след това веднага, т.е в следващите дни ще започне получаването на поръчките.  Както се казва "А дано". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт