От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 7

• 56 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
за варна кой ще ми препоръчате

По п,инцип Б,итс ако имаш в,емето и тъ,пението са много ко,ектни и си п,истагат п,атките но не зная защо на пос.едък доставката им отива до 14 дни до сега с тях паза,ях Аз .ично от един месец изпа.звам КД и съм дово.на паза,я и от Ибей и ми е важно нещата да идват за по к,атък с,ок а п,одавачите са нетъ,пе.иви и искат фийдбек а техните с,окове идват по к,атки и ку,совете са 2 пъти в седмицата та за това

Извинявам се за точката и запетаята .ипсват ми 2 букви R и  L замести ги  Peace

# 706
Последна информация за СД и техния за сега последен курс от Англия. По телефона ми заявиха, че камиона пристига в сряда в БГ и след това веднага, т.е в следващите дни ще започне получаването на поръчките.  Както се казва "А дано". Simple Smile

# 707
За КД не разбрах имало ли е раздаване след `12.11 в Пловдив newsm78 Два курса се обработват, а няма дата. Crossing Arms
Аз влизам да питам за нещо подобно.
При мен идват 2 курса на 1 път, за П-в не зная какво е било на 12ти, но този, който дойде на 18ти още го дават обработка  Confused
надявах се утре да имаме хабер, ама...сигурно ще е за сряда.

# 708
  • Пловдив
График за раздаване на КД

Раздаване офис Пловдив 20.11 от 17 до 20 часа.
 Раздаване офис София  20.11 от 17 до 20часа
                                           21.11 от 9 до 12часа                        
Куриера за София ще разнася пратките на 21.11
Раздаване офис Варна 20.11 от 16 до 20 часа
Раздаване офис Бургас 20.11 от 15 до 19 часа
Раздаване офис Асеновград 20.11 от 15 до 19часа

# 709
  • София
Здравейте,

Искам да поръчам някой дрешки за Коледа за беба от Джордж, но до сега не съм правила поръчки с посредник. Може ли да ми препоръчате кой да използвам за София, но да е сигурно, че ако поръчам утре, нещата ще пристигнат до Коледа, че след това няма да са ми от полза.

Благодаря предварително за съдействието.

# 710
 Hug Hug
Горгона   bouquet

# 711
 Момичета, някой има ли отразени пратки в  145 курс на Габко, който  стои планиран вече не знам колко време? Очаквам куп пратки и нищо  Rolling Eyes

# 712
  • София
Аз пък чакам да си оправят сайта за поръчки. Казаха две седмици преди един месец ooooh!

# 713
  • София
Момичета, някой има ли отразени пратки в  145 курс на Габко, който  стои планиран вече не знам колко време? Очаквам куп пратки и нищо  Rolling Eyes
и аз съм така, мисля че в англий са позапразнили  Peace

# 714
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета. До сега използвах КД за доставка на английски стоки. Опитах се да ги използвам и като посредник за закупуване на един зимен екип от http://www.nevisport.com ,но billing address и shopping address  са различни и от сайта са канселирали поръчката.
Моля ви да ми препоръчате посредник, при който няма да имам този проблем (изпробван)  Praynig
Гледах първия пост , но май само се обърках.
 Rolling Eyes

# 715
Последна информация за СД и техния за сега последен курс от Англия. По телефона ми заявиха, че камиона пристига в сряда в БГ и след това веднага, т.е в следващите дни ще започне получаването на поръчките.  Както се казва "А дано". Simple Smile
Супер. Може и другата сряда, важното е да си ги получим  Mr. Green

# 716
Дзвер

Благодаря ти, че вече започнах да мисля, че нищо не идва  newsm78 Че и нкъде са вякои пратки изобщо ми се губи  Whistling

# 717
  • Бургас
Много моля,ако някой ползва друг превозвач различен от Емпреса за град Бургас да го сподели,тъй като Е. спира доставките си до Бургас. Praynig

# 718
  • Пловдив
Здравейте, момичета. До сега използвах КД за доставка на английски стоки. Опитах се да ги използвам и като посредник за закупуване на един зимен екип от http://www.nevisport.com ,но billing address и shopping address  са различни и от сайта са канселирали поръчката.
Моля ви да ми препоръчате посредник, при който няма да имам този проблем (изпробван)  Praynig
Гледах първия пост , но май само се обърках.
 Rolling Eyes

Ако политиката на сайта е да шипва само при съвпадение на билинг и шипинг адрес, на чийто и адрес да поръчаш пак ще ти отменят поръчаката.Щом ползваш КД питай ги дали ще ти направят индивидуална поръчка от този сайт, комисионната е 5 %.

Много моля,ако някой ползва друг превозвач различен от Емпреса за град Бургас да го сподели,тъй като Е. спира доставките си до Бургас. Praynig

Аз ползвам КД за Бургас вече една година, раздават в Изгрев, блока на малката Била срещу парка. Peace

# 719
  • Нейде из лудите гори...
Ако политиката на сайта е да шипва само при съвпадение на билинг и шипинг адрес, на чийто и адрес да поръчаш пак ще ти отменят поръчаката.Щом ползваш КД питай ги дали ще ти направят индивидуална поръчка от този сайт, комисионната е 5 %.
Точно такава поръчка се опитахме да направим и не се получи с КД.
Това значи ли , че нямам варианти с фирма посредник?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт