Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е да съм толкова емоционален по време на бременността?
Как мога да се справя с емоционалните проблеми по време на бременността и след раждането?
Какви са причините за емоционалните проблеми по време на бременност и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е да съм толкова емоционален по време на бременността?
Да, напълно нормално е да изпитвате емоционални промени по време на бременност. Много майки съобщават за подобни преживявания, като чувство на депресия, раздразнителност и чести сълзи. Тези емоционални промени са част от хормоналните и физиологичните промени, които тялото ви претърпява по време на бременността.
-
Как мога да се справя с емоционалните проблеми по време на бременността и след раждането?
-
Какви са причините за емоционалните проблеми по време на бременност и след раждането?
-
Как мога да се справя със страховете и безпокойството по време на бременността?
-
Какви са ефективните стратегии за справяне с депресията по време на бременност?
Сега съм бременна пак - коренна разлика,емоционално съм си ок,физически обаче се чувствам като парцал - гадене по цял ден,световъртеж,умора,газове....(първата бременност ги нямаше).Остава ми да се надявам,че бебо ще е различен пол
.Толкова много искам да живеем отделно,дори и на квартира само да сме си сами,но и дума да не става-моя мъж е от онези дето не си напускат родния дом дори и с цената да си загубят семейството
. Всеки ден си повтарям те ще ми помагат, ще имам нужда, ама ако сме отделно ще съм на 7мото небе, те пак няма да могат да откажат ако искам да ми помогнат, така че... и аз съм в началото на 6ти месец (първа бременност) и само мисълта че ще ни командорят ме влудява, ама и мойто момче като мн други и Дума не иска да чуе да се махнем.. Ама има време все се надявам да стане чудо.. иначе ще полудея тука с тези бъркащи се във всичко хора.. Изнервящо е много, а и си позволяват да ни влизат в стаите , още си мълча, но усещам че скоро ще кипна.. Ама то и мъжете са ни виновни и то много...
аз така направих.идваше се при детето само след като питат удобно ли е!при мен случая е,че нашата баба се прави на позабравила и трябва да се подсеща честичко за дадени неща,което ме изкарва извън релси,особено сега когато съм изнервена от бременността.а тя е страшно досадна,клюкарка,и е научена да се налага!беше ми много трудно да й обясня че няма да е така!кога ти термина и къде ще раждаш?моят е на 25ти март и мисля в майчин дом пак да раждам.много съм доволна от първото си раждане там.целувам те и бъди по-смела!