Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е да съм толкова емоционален по време на бременността?
Как мога да се справя с емоционалните проблеми по време на бременността и след раждането?
Какви са причините за емоционалните проблеми по време на бременност и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е да съм толкова емоционален по време на бременността?
Да, напълно нормално е да изпитвате емоционални промени по време на бременност. Много майки съобщават за подобни преживявания, като чувство на депресия, раздразнителност и чести сълзи. Тези емоционални промени са част от хормоналните и физиологичните промени, които тялото ви претърпява по време на бременността.
-
Как мога да се справя с емоционалните проблеми по време на бременността и след раждането?
-
Какви са причините за емоционалните проблеми по време на бременност и след раждането?
-
Как мога да се справя със страховете и безпокойството по време на бременността?
-
Какви са ефективните стратегии за справяне с депресията по време на бременност?
аз не мога да се понаям, а за милото не знам!!! Не знам по колко пъти на ден ме пита "Сега защо се кривиш бе милоооо"....горкичкия. И все ми казва "Така като се кривиш и малчо ще е кривчо като тебе вместо да ни се смее" и е прав сигурно, но е по-силно от мен. Дано да мине скороооооо
аз така направих.идваше се при детето само след като питат удобно ли е!при мен случая е,че нашата баба се прави на позабравила и трябва да се подсеща честичко за дадени неща,което ме изкарва извън релси,особено сега когато съм изнервена от бременността.а тя е страшно досадна,клюкарка,и е научена да се налага!беше ми много трудно да й обясня че няма да е така!кога ти термина и къде ще раждаш?моят е на 25ти март и мисля в майчин дом пак да раждам.много съм доволна от първото си раждане там.целувам те и бъди по-смела! 
) Никак няма да си мълча. Иначе термина ми е на 13.03.13г. и на идея си нямам къде да раждам.. чета, ровя се из нета ии не знам, тъй като ще съм секцио , не по мое желание (имам висок диоптър) и МНОГО се чудя къде
За съжаление винаги ще има някой недоволен,но така е като живеем с тях.Пиши пак като ти доскучае 
абе ако бях на негово място щях да съм се оставила сама себе си вече! Бях го питала скоро колко деца иска и той горкичкия "Ще видим...ако си толкова крива още 8 месеца не съм сигурен, че ще искам още деца" На майтап го каза разбира се, но не му е лесно и на него със сигурност!
няма да обяснявам как се чувствах.Тогава просто си казах,че това ми е достатъчно и не искам никакви допълнителни и незначителни проблеми и хора около себе си!!! Бъди по-сигурна в себе си,все пак им носиш наследник и ти си най-важния човек в къщата.Те да се съобразяват а не ти!