Британците, британците! - Не на дамите, ваш'та мама! - тема 65

• 15 804
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Споделете как се изнасилва мъж ,че съм си набелязала един.
Ами първо трябва да го сгащиш, да му сготвиш , да го обгрижиш , да врътнеш един стрийптиз и ако не поддаде,  вадиш секс белезниците........

# 466
  • Mars Hotel
Oththth, аз така се надявах на нещо по-простичко и лесно за изпълнение.  Crossing Arms

# 467
какъв то ще гей да е няма да му простя и ще го излежа.  Mr. Green

hahaha  hahaha

# 468
  • на кого му пука
Ами първо трябва да го сгащиш, да му сготвиш , да го обгрижиш , да врътнеш един стрийптиз и ако не поддаде,  вадиш секс белезниците........

Има известен процент риск ако му направя стриптийз да скъса синджира.

# 469
Ми тогаз няма го лежиш в затвора  Laughing

# 470
  • КиТ
Ми Случайна ти пък по якички синджири вземи,къв е тоя дето с мускули си го избрала  Thinking Joy Joy Joy

# 471
  • на кого му пука
Най-мразим нисък и гърчав мъж.Аз съм 1,60 и 57 кила живо тегло.Искам нещо дето като се обърна към него да гледам нагоре и да е в състояние да ме занесе до леглото.

# 472
Най-мразим нисък и гърчав мъж.Аз съм 1,60 и 57 кила живо тегло.Искам нещо дето като се обърна към него да гледам нагоре и да е в състояние да ме занесе до леглото.

Амин, сестро Laughing На няколко пъти изпадам в умопомрачение по мъже с моя ръст, ама ми минава бързо Mr. Green

P.S. Какво ура, Сарк? Laughing

# 473
  • Ænima/Albuquerque
Ура!  bowuu

# 474
Е, Случайна, ти пък си много снажна с тия 160 санта.  hahaha И аз съм почти толко, де, и аз обичам да гледам нагоре.  Flutter

# 475
  • КиТ

Амин, сестро Laughing

+1 обаче при мен проблема е голям,аз съм 1.73  ooooh!

# 476
Винаги съм харесвала мъже, по-високи от мен с по 20-30 см, истината обаче е, че не са ми удобни.  Laughing

# 477
Винаги съм харесвала мъже, по-високи от мен с по 20-30 см, истината обаче е, че не са ми удобни.  Laughing

Joy Joy Тъй си е, дори и 10 см токчета не помагат особено.

# 478

Ами не е много трудно,
имаше една много добра серия по въпроса
от Дневниците на червените обувки,
ама като съм я гледала преди 15-ина години,
доста припомняне ще трябва  newsm78

ps А лесно стана http://www.imdb.com/title/tt0684268/ заповядай  Party

# 479

+1 обаче при мен проблема е голям,аз съм 1.73  ooooh!
Пламко , ожалихте   Hug . У ваше "село" няма ли баскетболен или волейболен отбор  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт