Отговори
# 15
  • Sofia
Аз също имах болки в ранна бременност(но бяха по-късно отколкото при теб). От тогава съм на магнезий всеки ден и но-шпа при нужда. Според мен трябва да лежиш, приемай си терапията, но най-добре отиди да те види още един лекар. Нали нямаш кървене? Стискам палци всичко да е наред  Hug И трябва да си много спокойна, недей да си мислиш лоши неща  Hug

# 16
  • Варна
При мен болките зачестяват нощно време ...

Може да прозвучи несериозно, но когато спя по гръб и не се въртя болките не се появяват през нощта. / затова пък се събуждам схваната и с болки в гърба - по-малкото зло мисля/

# 17
 Laughing EliZ и аз съм тъка, вече само по гръб спя и даже се чудя да отида на масаж. Цял живот спя на меко от 2 дни си взехме твърд матрак и нещата се пооправиха. Вече не ме боли толкова гърба.

# 18
по принцип знам, че не е хубаво да се спи по гръб..на бебето не му било добре  newsm78 препоръчват на лявата страна  Peace

# 19
здравейте момичета цикъла ми закъснява 3-ти ден но от вчера имам болки ниско в корема и понякога в самата матка тест не съм правила но болките са постоянни и понякога са силни особено нощно време моля за съвет може ли да съм бременна

# 20
Емел и аз съм точно в същото състояние, закъснява ми 5 дена, направих тест, който е положителен, но имам ужасни болки особено нощно време. Утре ще ходя на лекар и да видиме какво ще излезне.

# 21
хайде да ти е честито бебчето дано всичко да е наред успех но при мен не се оказа бременност е късмет дано и при нас вече да се получи чудото

# 22
Здравейте, нова съм във форума и искам и аз да споделя.
Цикълът ми трябваше да дойде на 5-ти, но след като закъсня 2 дни, силно се усъмних, че нещо се случва, защото и ми се плачеше постоянно Simple Smile Направих си 2 теста - положителни  Heart Eyes
Имах постоянна болка долу в корема, всички симптоми на ПМС, до вчера... Както си лежах, преряза ме в дясната ми страна на кръста и след това болката на тежест в корема ичезна. Сега не знам, да се притеснявам ли, какво се случи?  Rolling Eyes

# 23
Здравей Киси. По принцип може болката да се появява и изчезва, но ми е странно това с кръста. Закъснението ти според мен е достатъчно голямо, за да се консултираш с лекар.

# 24
по принцип знам, че не е хубаво да се спи по гръб..на бебето не му било добре  newsm78 препоръчват на лявата страна  Peace

Не е хубаво по гръб, но в по - напреднала бременност. Не заради бебето, а затова, че тежкия корем притиска главната артерия и това не е добре, а и има опасност от контракции. На една страна е най - добре, казват на лявата, но и на дясната пак няма проблем стига да не е по гръб.

# 25
Здравейте! Досега не съм писала във форума,но следя част от темите редовно. Та реших и аз да споделя своя проблем (надявам се, че това е правилната тема). С мъжа ми правиме опити за бебе вече около 1г.и 3м,за съжаление нищо не се получава. Дори разни витамини пиехме и пак нищо. Наясно съм, че има много фактори, който оказват влияние-стрес,настинка,напрежение и прочие.. Обикновено нямам проблем с МЦ. Всеки месец си е редовен, не ми се е случвало да закъснява,даже напротив идва ден два преди датата.
Този месец обаче не е така. Към днешна дата ми закъснява с 3 дни, освен това имам страшни болки едновременно в корема и в кръста. Не ме боли постоянно, но средно на половин час получавам нещо като спазъм , ако това изобщо е правилния термин. Нямам симптоми за предстоящ цикъл. Четох в други теми коментари за тестовете, за това кога се правят и т.н.
Може би е още рано,но сега си взех тест и го направих, нямах търпение да дочакам утрешната първа урина. Тестът даде отрицателен резултат.
Петък ще посетя и гинеколог за по сигурно, но все пак бих се радвала да чуя и някакво мнение.

# 26
  • София
Лори Монова, искрено се надявам да са се получили нещата Simple Smile Какво каза твоят лекар? Иначе искам да споделя от личен опит, че понякога психиката много влияе на физическото състояние. Аз така преди време си втълпих, че съм бременна, защото ме болеше корема ниско долу, закъсняваше ми с 8 дни...Накрая се оказа, че е от стрес, притеснения (по друг повод бяха) и тогава пих малко повече алкохол (който забавя цикъла на една жена). Надявам се при теб да не е било така, а да се е случило голямото щастие  Hug
Аз преди 2 седмици видях щастливите чертички (след половин година опити) и съм все още много развълнувана. Още преди да разбера, че съм бременна, имах много, много чувствителни гърди (особено зърната) и болки ниско долу (постоянни и денем и нощем) но леки - точно все едно ще ми идва. И до ден днешен съм все така всеки ден - нито са намалели, нито са се увеличили. То дори не мога да кажа, че са болки, а по-скоро като напрежение.
Странното при мен е, че нямам толкова апетит, но се чувствам много добре. Всяка сутрин си правя различни смутита с много семена и фурми. Хапвам и бадеми накиснати. Вече съм в 6 г.с. и нямам търпение за вторият ми преглед другата седмица да видим дали всичко е наред с точицата Simple Smile
Успех на всички мамита и леко бременеене   bouquet Hug

# 27
Здравейте! Досега не съм писала във форума,но следя част от темите редовно. Та реших и аз да споделя своя проблем (надявам се, че това е правилната тема). С мъжа ми правиме опити за бебе вече около 1г.и 3м,за съжаление нищо не се получава. Дори разни витамини пиехме и пак нищо. Наясно съм, че има много фактори, който оказват влияние-стрес,настинка,напрежение и прочие.. Обикновено нямам проблем с МЦ. Всеки месец си е редовен, не ми се е случвало да закъснява,даже напротив идва ден два преди датата.
Този месец обаче не е така. Към днешна дата ми закъснява с 3 дни, освен това имам страшни болки едновременно в корема и в кръста. Не ме боли постоянно, но средно на половин час получавам нещо като спазъм , ако това изобщо е правилния термин. Нямам симптоми за предстоящ цикъл. Четох в други теми коментари за тестовете, за това кога се правят и т.н.
Може би е още рано,но сега си взех тест и го направих, нямах търпение да дочакам утрешната първа урина. Тестът даде отрицателен резултат.
Петък ще посетя и гинеколог за по сигурно, но все пак бих се радвала да чуя и някакво мнение.

Стискам палци, Лори!

# 28
Здравейте! Фалшива тревога беше, попринцип не опотребявам алкохол, цигари, нито пък кафе. И аз самата стискам палци на себе си и всички бебеправещи. Пия си фолиевата киселина редовно, следя О и не спирам да се надявам  Hug
А на теб wenzdy честито  Hug и лека бременност

# 29
Здравейте имам постоянни болки , първо бяха.в яйчника, сега са в кръста, в 6г.с съм, също така кафяво течение вече трети ден (но не е по цял ден) . Доктора ми каза че съм настинала, пия дуфастон и ношпа, но ми е мн притеснено заради болките и течението... вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт