Къде в Пловдив??? - 36

• 68 223
  • 801
  •   1
Отговори
# 315
....
И: спешно ми трябва шивачка или ателие, където могат да ми направят "дупка" (забравих как се казваше) на една жилетка, за да се закопчава едно копче Embarassed Разбрах, че се иска специална машина, жилетката е плетена...
Stef, ателие за илици /с професионална иличарка/ има точно срещу входа на църквата "Св. Марина". Има звънец  с надпис "Илици". На обяд почиват от 12 до 13 часа.

# 316
Защо да ни разсърди? Това е чудесно Hug Записвам си дори, мисля, че има на кого да предложа Simple Smile

Леле, Мери, златна си  Heart Eyes

# 317
  • Пловдив
За картите. Снимката на картата е 2 см на 3 см.
В 8.30ч сутринта имаше към 10 човека. Но няма значение дали има или няма хора. Направо питайте за карти за бебета и деца или се ориентирайте към гишето в дъното вляво. То си личи по това, че няма опашка там Simple Smile

# 318
Здравейте! Препоръчайте ми добър дърводелец, който да разбира от работата си и да предлага идеи за преправяне на детското обзавеждане.

# 319
  • Пловдив
ashley777,благодаря за информацията.Аз трябва и на ученика да вадя,та не знам дали да не пратя него направо.Извадила си късмет със служителките според мен.Аз два пъти ходих и двата пъти бяха ужасни.Според мен това със застраховката е да ни замажат очите.Всичко пак тръгва от малцинството.Въпреки,че пак не знам как ще ги накарат да си плащат билетите изобщо-нито възрастните,нито децата над 7 години.Извинете за спама!

# 320
  • Пловдив
Въпреки,че пак не знам как ще ги накарат да си плащат билетите изобщо-нито възрастните,нито децата над 7 години.

Свалят ги.Като се намесва и шофьора щото жена кондукторка не може да се справи.Но някои си и плащат без проблеми

# 321
  • Пловдив
Момичета, влизам да нахваля работилницата за ортопедични обувки на Горна Баня, за която говорихме няколко стр. по-назад в темата. За първи път поръчваме при тях и съм много доволна от бързината и коректността им. Точно за 1 седмица ги направиха обувките, като казаха, че децата са с предимство, защото им растат бързо крачетата. Е чак толкова бързо не очаквах, при положение, че срока е 1 месец. Като знам миналата година как чакахме месец и половина и изговорих маса телефони да си издирвам обувките из целия град, как ме препращаха от адрес на адрес от някаква супер прехвалена фирма до Новотела. Оказа се, че са ни загубили поръчката и наново взимаха мерки. Направо ме е яд, че не съм знаела по-рано за тази работилница.

# 322
  • Пловдив
и аз да се похвалим с новите обувки от магазинчето, за което споделих за детски обувки Алегре в МОЛ галерия на 1 етаж: взехме обувките, страхотни са, стоят толкова добре и изглеждат супер удобни! Детето тича свободно и не се препъва, личи си качеството. радвах се, че са останали за нас, защото от агата руиз де ла прада нямат избор, а само моделче-две. Но сега са заредили и големи номер - до 38 примерно на различни марки и има зимен избор. Дадоха ми и талонче за 10 процента при следваща покупка, определено има какво да се купи с кеф от там!

# 323
  • в сърцата на децата <3
И в този ред на мисли, сега тази карта на детето как ще я разделим newsm78, понякога аз я взимам след ДГ, а я води дядо й с автобуса, или се налага баба й от работа директно да отиде да я вземе? Картата къде ще стои. Вероятно трябва да е с детето, да й ушия нещо да си я носи винаги?!

Не съм много запозната, но нали детето ходи с някаква чантичка на ДГ? Племенничката, която е на 4 си има даже портфейлче със стотинки и майка ѝ мисли там да сложи картата - така се избягва проблема за който става дума. Пък и от малки се учат на отговорност  Peace
Ех, ама съм щедра на идеи, ще видим след някой месец колко теории ще имам за децата  Mr. Green

# 324
  • Майничка
Ioli, вземи й от портмонетата за врат, от тези, дето са по-като за ученици. В градината сигурно ще я карат да го оставя в гардеробчето, но ако вземащият я й напомня следобед за него, скоро ще свикне да си го взема преди да тръгва от градината.

# 325
snow_angel, раницата си стои там, взимаме я само в петък. Не дават всеки ден да се разнася Sad.

Гаргамела, това е добра идея, даже леля й и подари подобно нещо...имам даже една по-интересна кожена кесийка, става за целта. Другата седмица ще ходя да вадя карта,  че до утре едва ли ще успея да се организирам.

# 326
Стеф,записахме Калоян на плуване пролетта на басейна Младост на гребната.Там има много деца на различна възраст.

# 327
  • Пловдив
Басейна на Младост не работи !

# 328
Да,през август затвориха басейна на Младост за ремонт.Миналия петък го напълниха и от понеделник отново ще е отворен за посещения

# 329
  • Пловдив
И в този ред на мисли, сега тази карта на детето как ще я разделим newsm78, понякога аз я взимам след ДГ, а я води дядо й с автобуса, или се налага баба й от работа директно да отиде да я вземе? Картата къде ще стои. Вероятно трябва да е с детето, да й ушия нещо да си я носи винаги?!

Аз пък бих извадила 3 карти и всеки,взимащ да си има една в портмонето.Сигурна съм,че не следят кой си е извадил карта и ще може да се извадят повече бройки
Разбира се няма да стане наведнъж,а през период от време

Общи условия

Активация на акаунт