Къде в Пловдив??? - 36

• 68 234
  • 801
  •   1
Отговори
# 300
Тъкмо се канех да споделя новината за картите, виждам, че сте я обсъдили Simple Smile
Аз ползвам автобус 4 пъти на ден, 2 от които с детето. Задължително ще му изкарвам карта. Интересното беше, как питах шестима различни кондуктори за информация - и никой не можа да ми каже до кога е срока за издаването, къде се издават, и т.н. - всички вдигат рамене, не знаели, само знаели, че от следващия месец трябва да изискват карта на децата. Според мен (а и според тях) причината за картите е, че много често се спекулира с възрастта на детето - знаете, че до 7 годишна възраст е безплатно пътуването. Моето дете е видимо малко, на 3 годинки, но по-големи деца "лъжат", или майките им, че са на 6, примерно, а изглеждат големи...Картата решава проблема. Голям проблем де, щом с децата се захванаха... Rolling Eyes Както и да е, благодаря ви, че сте писали къде се издават картите, това исках да питам Hug

И: спешно ми трябва шивачка или ателие, където могат да ми направят "дупка" (забравих как се казваше) на една жилетка, за да се закопчава едно копче Embarassed Разбрах, че се иска специална машина, жилетката е плетена...

# 301
Илик.Но не знам конкретни шивачки с иличарна машина.

# 302
Момичета,извинявайте ако сте го обсъждали,но може ли някой да ми каже какви спортове се тренират на гребната или други спортни клубове из града.Искам да запиша сина ми(на 4 г.) да спортува два три пъти седмично.Досега ходеше на плуване,но ще спрем плуването за зимата.Той е много динамичен,въпреки ,че е малък.Сам катери стената на галерията,макар и там да има ограничение 5 г.За бойни изкуства също не съм ок,поради други причини.Ще съм ви благодарна ако ме насочите към спортни школи-лека атлетика,тенис и др.

# 303
Да препоръчате място, където да пробият ушите на дъщеря ми? Предпочитам медицинско лице, не просто козметичен салон, но не съм запозната. Някъде около центъра, Северен... да не е Тракия или Кючюка.

portokalche, благодаря за телефона.

# 304
Момичета,извинявайте ако сте го обсъждали,но може ли някой да ми каже какви спортове се тренират на гребната или други спортни клубове из града.Искам да запиша сина ми(на 4 г.) да спортува два три пъти седмично.Досега ходеше на плуване,но ще спрем плуването за зимата.Той е много динамичен,въпреки ,че е малък.Сам катери стената на галерията,макар и там да има ограничение 5 г.За бойни изкуства също не съм ок,поради други причини.Ще съм ви благодарна ако ме насочите към спортни школи-лека атлетика,тенис и др.
Футбол на Лаута или тенис на Лаута/Гребната/Новотела (цените там са по-високи)  Peace - за футбола не съм сигурна обаче колко е долната възраст newsm78

# 305
Да препоръчате място, където да пробият ушите на дъщеря ми? Предпочитам медицинско лице, не просто козметичен салон, но не съм запозната. Някъде около центъра, Северен... да не е Тракия или Кючюка.
Точно в Тракия има една лекарка, тук я препоръчват много и всички са много доволни, но точно кординати не зная, сигурна съм, че ще се включи някой, който е ходил Simple Smile

Мидичка, благодаря Embarassed

Полина - може ли да споделиш къде е тренирало детенцето ти (плуване, имам предвид)? Не знаех, че от такава възраст може да се започне. Благодаря ти предварително Hug Не мога да съм ти от полза по питането ти, почти всеки ходя да карам колело на Гребната база, но това което виждам, че тренират децата, е основно с лодките (и кану каяк), тенис, а племенницата ми ходи на спортна гимнастика там.

# 306
Знаете ли магазините за бяла техника в търговията на Брезовско до колко часа работят?
А фирмата за плоскости на Шекера, до КАТ дали работи и в събота?

# 307
Знаете ли магазините за бяла техника в търговията на Брезовско до колко часа работят?
А фирмата за плоскости на Шекера, до КАТ дали работи и в събота?
До Шекера  Wink - http://www.saliver-bg.com/bg/Контакти
Работят  Peace

# 308
  • Пловдив
Съливер до КАТ работят в събота до 13 часа, а новата база на Кукленско не работи в събота.

Някой питаше за ремонт на фотоапарат Сони - сервизът е до магазин Деком на бул. Източен.

# 309
  • Пловдив
Мами, само да споделя за тези, които щя вадят картите за градски транспорт. Днес издадох на двете деца. Снимки аз направих. Изрязох по една глава на дете в Paint и помолих във фотото да ми ги изкарат с размер за паспорт ( а те си знаеха даже размер за карта за градски транспорт). В бюрото на Мария Луиза бяха много много любезни  (newsm78 странно, но не мога да не ги похваля). Охраната следи дали ще се нареди майка с дете и веднага я пуска към гишето. А то си има отделно гише за карти за деца под 7г. Лошото е, че тези карти ще важат до януари 2013г., но пък тогава като си извадим, ще важат за цяла година. А хубавото е, че картите важат във всички градове. В София важат и за трамваи и метро. Толкова за картите. Извинете, ако ви занимавам излишно  Laughing

# 310
Aшли, благодаря за подробностите Simple Smile можеш ли да измериш снимката в сантиметри. Искам да си ги принтна на фото-харитя от моя принтер.
И в този ред на мисли, сега тази карта на детето как ще я разделим newsm78, понякога аз я взимам след ДГ, а я води дядо й с автобуса, или се налага баба й от работа директно да отиде да я вземе? Картата къде ще стои. Вероятно трябва да е с детето, да й ушия нещо да си я носи винаги?!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 12:50 от ioli

# 311
Ашли, много ти благодаря за информацията  bouquet
Само да те питам - има ли опашка като цяло“ Аз ще ходя самичка, без детето, та да знам какво да очаквам горе долу...Другият ми вариант е да го замъкна с мен, за извличане на дивиденти Mr. Green

# 312
Стеф, аз искам не искам, ще замъкна бебо с количката, за да извадим и за кака му и за него карта. Дано наистина пускат...че иначе не ми се виси с бебе на 5 месеца по опашките. Няма на кого да го оставя. А януари месец...дано не е -22 градуса, че как ще вадим нови карти...

# 313
Ще ходим пак с децата Laughing

# 314
Здравейте,мами.Надявам се това което ще напиша да не  ви разсърди,но виждам че има майки които търсят допълнителни занимания за децата си -спорт,език или нещо друго.Направо ще копирам съобщението на хора от фейсбука.
Хор "Детска китка" ще прави прослушвания за новия концертен сезон 2012/2013 на 29 септември, 6 и 9 октомври от 13:00 часа в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (до Античния театър). Ако познавате момичета, които биха искали да пеят, моля дайте им тази информация.
Дъщеря ми пее  от 2 години в хора-  много е ентусиазирана и го прави с голямо удоволствие.Честно казано ние с баща й не вярвахме че ще й допадне музиката която изпълняват, даже отначало бяхме против но явно сме сбъркали.Сега само за това говори и за нея хорът е най-важен.

Общи условия

Активация на акаунт