Къде в Пловдив??? - 36

• 68 182
  • 801
  •   1
Отговори
# 330
Препоръчайте ми добра, надеждна шивачка, на която като й покажа снимка с нещото, което искам да ми ушие, да го направи 1:1. Peace

# 331
Ket_G , с какво работно време е работилницата на горна баня, разбрах че е в двора на хирургиите
при кой ортопед бяхте

# 332
  • Пловдив
iliana_mama, не знам сутрин в колко отварят, но имат почивка от 12,00-12,30 и са до 16,30 следобед
Ние ходим при д-р Панчев

# 333
Една не много добра новина за града ни....http://news.plovdiv24.bg/383699.html

# 334
  • Пловдив
Препоръчайте ми добра, надеждна шивачка, на която като й покажа снимка с нещото, което искам да ми ушие, да го направи 1:1. Peace
Аз съм доволна от едно момиче Ваня, ателието й се намира на ул."Иван Вазов". Сега ще се опитам да обясня по-подробно къде. Ако идваш от колелото на гарата, болницата ти е от дясно, ателието се пада срещу нея в един двор, който започва след края на мазагина за хранителни стоки. Дано да ме разбра, но е на лесно място и ще се ориентираш.

# 335
Аз съм доволна от едно момиче Ваня, ателието й се намира на ул."Иван Вазов". Сега ще се опитам да обясня по-подробно къде. Ако идваш от колелото на гарата, болницата ти е от дясно, ателието се пада срещу нея в един двор, който започва след края на мазагина за хранителни стоки. Дано да ме разбра, но е на лесно място и ще се ориентираш.

Мисля, че се сетих, благодаря!  bouquet Ще ми трябва облекло за официален повод и искам да го ушие някоя кадърна шивачка, а не после да ходя да преправям. Peace

# 336
Моля, кажете ми къде точно се намира това бюро за издаване на карти за децата.

# 337
  • Пловдив
бул. Мария Луиза 21 (бившата Лиляна Димитрова)

Имало гише специално за картите за деца до 7г., та не се чакало на опашка Peace

# 338
Моля, кажете ми къде точно се намира това бюро за издаване на карти за децата.

Малко след църквата "Св. Петка" (на срещуположната страна), когато вървиш от центъра натам.

# 339
децата специално ли ги снимахте за тези карти-има ли изисквания за размер на снимката

# 340
  • Пловдив
Няма специални изисквания за снимките. Може дори да се изреже главата на детето от някоя семейна снимка (така ми предложи служителката), но виж дали ще се побере в размер 2 на 3 см приблизително.

# 341
  • Пловдив
Ще ми трябва облекло за официален повод и искам да го ушие някоя кадърна шивачка, а не после да ходя да преправям. Peace

Кадърна шивачка за официално облекло препоръчвам Деница в к-с "Райски кът".

# 342
  • Пловдив
Снимка може и на цветен принтер да изкарате.

# 343
  • Пловдив

има и положителна страна за тези,които страдат от шума на самолетите

# 344
  • Пловдив

има и положителна страна за тези,които страдат от шума на самолетите

Помислих, че е нещо наистина лошо, а то един спрян авиомаршрут. Чак пък нещастие, че няма директен полет до Франкфурт ...

Общи условия

Активация на акаунт